Mitt första möte med en hora!

När jag var 22 år så levde jag ett ganska hetsigt liv med mycket festande på helgerna. Jag jobbade mycket under veckorna och det enda sättet att koppla av var att festa hela helgerna med polarna och skaffa sig ett “fem i tre” ragg….En morgon när jag vaknade med en enorm baksmälla med någon tjej jag inte ens visste namnet på så fick jag nog..Jag kunde inte fortsätta leva såhär, det skulle ta kol på mig… Jag bestämde mig för att satsa på jobbet och sluta supa… Jag började även att styrketräna och spela lite innebandy för att komma i form… Efter 2 månader så mådde jag mycket bättre men det var en sak som saknades? SEX !!! Jag var så trött på att runka till porrfimer och något seriöst förhållande eller nåt gammalt kk var jag inte intresserad av…

Då kom jag på att det fans ju kontaktannonser i porrtidningar… Man kanse skulle försöka där! Jag köpte mig en DAX- kontakt och började att bläddra.. Jag hittade en annons där en blond tjej stod mot en stol och putade med rumpan. Det stod: 31 årig kåt blondin söker heta killar som vill komma och knulla av sig i vardagstrisstesen..Jag tänkte att den här annonsen passade mig perfekt så jag skickade in ett svar…Det tog ungefär en vecka innan jag fick svar där hon lämnade ett mobilnr så tog telefonen och ringde upp. Hon presenterade sig som Pernilla och jag fick reda på att hon tog betalt för att ha sex men jag tänkte att det inte var nåt problem, jag var ju så kåt och ville bara knulla. Sen så var det något speciellt med att betala. Jag blev kåt av bara tanken att göra det och få bestämma vad för underkläder hon skulle ha på sig…

Vi bestämde träff dagen efter kl 10 på morgonen och vi kom överens om att hon skulle ha på sig ett svart raffsett.. När jag kom fram till hennes adress så pirrade det lite i magen, men jag tog mig samman och ringde på dörrklockan.. Dörren öppnades och där stod en jättesnygg blondin med ett leende som nog fick de flesta killar att falla.. Vi presenterade oss och gick in i hennas vardagsrum.. Jag sa att jag var lite nervös men hon lugnade mig och sa att vi kunde dricka lite kaffe först och bryta isen.. Det visade sig att hon var jättetrevlig och vi pratade om allt möjligt.. Tillslut så var det dags att ha det lite skönt..Vi hade bestämt att jag skulle betala 1500 kr och för det så skulle hon först runka min kuk med massageolja och sen så skulle jag få slicka hennas fitta och sedan knulla henna med kondom…..

Vi gick in i hennes sovrum och hon bad mig att klä av mig allt utom kalsongerna och lägga mig på sängen.Jag gjorde som hon sa och nu började hon att strippa för mig..Hon hade normalstora tuttar och en smal midja, breda höfter och en härligt lagom stor päronformad rumpa… Hon la sig bredvid mig på sängen och började att smeka min kuk utanpå kalsongerna. Den blev stenhård direkt och hon drog då av mina kalsonger..Kuken hoppade fram och hon tog lite massage olja i sin hand och började att runka min hårda kuk i långa djupa drag.. Hon var så vacker och hon kunde verkligen runka en kuk så jag kunde inte hålla mig utan efter 5 minuter så sprutade jag som aldrig förr över hennes sköna bröst….Efter en kort stunds vila så ville jag nu slicka hennes fitta och hon la sig på rygg och särade på sina ben..Hon hade en härlig bullfitta med en liten mörkbrun välfriserad buske..jag närmade mig fittan med min mun och kände den härliga doften av våt fitta.jag särade på hennes blygdläppar och lät min tunga virvla runt i hennes nu plaskvåta fitta.. jag sög in hennes klitta och började att fingerpulla henne med två fingrar och det var uppenbarligen skönt för hon började att stöna och tryckte in mitt anskite i hennes våta fitta.. Tillslut så skrek hon till, -JAAAA Jag kommer..Jag pullade och slickade för kung och fosterland tills hon kom i en våldsam orgasm..-Det var första gången som jag har kommit med en kund sa hon efter en stund där hon låg o pustade ut.. -Kan du inte knulla mig nu..
Det behövde hon inte säga två gånger utan jag trädde på en kondom och bad henne att ställa sig på alla fyra..Hennas stora rumpa såg väldigt inbjudande ut och jag greppade kuken och trängde in i hennes våta hål..Jag började att knulla henne hårt och fort på en gång och hennes fitta var så våt att det riktigt “klatcshade” om fittan när kuken for ut o in..Efter ett tag så kom hon ännu i en härlig orgasm och då kom även jag..Jag drog ut min kuk ur hennes våta inre, drog snabbt av kondomen och sprutade ut en flod av varm sperma över hennes rumpa..-JAAAA Spruta din heta sperma över min röv skrek hon.
Efter vi hade lugnat ner oss en stund så var det dags för mig att gå, men vi bestämde redan en ny träff nästa vecka…Det har gått 3 år nu och jag knullar henne fortfarnade mot betalning och man kan väl säga att jag är hennes “FAVORITKUND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *