När jag hade sex med läraren

Jag slängde på mig väskan, stängde dörren och gick iväg. Det var fredag morgon och skolan väntade. Sista skoldagen den här veckan och jag mådde riktigt bra med tanke på helgen som väntade.

Fredagens första lektion var NO och vi skulle precis börja med nytt arbetsområde. Den här gången var det biologi om människokroppen.
Våran lärare Sandra berättade friskt om både det ena och det andra och jag njöt verkligen av att höra hennes röst. Jag hade ofta fantiserat om henne. Hon var bara 25 år och hade precis utbildat sig klart till biologilärare. Men hon brukade även vikariera som idrottslärare om det behövdes, eftersom hon spelade handboll på fritiden

Sandra var helt perfekt! Hon hade mörkt långt hår, stora fylliga bröst och en alldeles underbar rumpa som satt perfekt i de mörka tajta jeansen.
Idag hade hon också på sig en syndigt röd blus med kraftig urringning. Jag kände hur min kuk reste sig i byxorna och försökte generat dölja det genom att dra t-shirten längre ner.

Dagen gick sakta men säkert framåt och äntligen var det bara en lektion kvar, idrotten. Jag hade sett fram emot den här timmen hela dagen, speciellt med tanke på att Sandra skulle vara idrottslärare. Och såklart så spelade vi handboll. Sandra delade upp oss i fyra olika lag och agerade domare. Jag var riktigt bra på att spela handboll, trots att jag aldrig gått i det förut. Efter att ha gjort fem snabba mål gick jag och satte mig på bänken och vilade. Jag spanade in Sandra, som stod på mittpunkten med en visselpipa i munnen. Hon var otroligt sexig i sina tajta träningsbyxor. Rätt var det var så vände hon sig om och tittade in rakt i mina ögon med en varm och eldig blick. Jag tittade tillbaka och hon gav mig en snabb blinkning innan hon vände sig om igen.

Jag var sist kvar i omklädningsrummet efter idrotten. Tankarna på Sandra fick mig att vilja göra något privat. Jag låste dörren efter att alla gått ut, satte mig på bänken och började dra i kuken. Åh, vad skönt det var! Men mitt i runkandet kom jag plötsligt på att det kanske fanns några tjejer som inte hade duschat klart än. Jag tog på mig ett par kalsonger och smög försiktigt bort mot dörren till flickornas omklädningsrum.

Vilken tur jag hade, dörren var olåst! Jag öppnade försiktigt dörren och kikade in. Jag hörde hur vattnet flödade bakom draperiet i en av duscharna och gick sakta in. På en av krokarna hängde kläder och en väska. Jag gick fram till grejerna och såg att det var Sandras. Jag började rota i hennes väska och drog fram hennes vita BH. Nu var jag allt för kåt för att kunna hejda mig längre och jag började dra i kuken igen. Men mitt när jag stod där och runkade kom plötsligt Sandra ut ur duschen. Jag fick panik och ville springa, men benen ville inte röra sig. Men det behövde jag inte göra heller. Sandra blev inte alls arg. Istället sa hon milt: – Jasså Johan, så du tänder på min BH? Jag visste inte vad jag skulle säga och stod därför bara helt tyst och stirrade på hennes nakna bröst.

– Får jag vara med? undrade Sandra och gav mig en blinkning. Innan jag hann svara gick Sandra fram till mig och började smeka mig på bröstet.
Jag kunde inte bli kåtare än nu och la mina händer runt hennes höfter. Jag smekte hennes underbara rumpa och vi kysstes. Det var skönt att känna hennes mjuka tunga leka med min. Vi andades häftigare och Sandra började smeka min kuk. Man märkte helt klart att hon hade varit med om det här många gånger. Hon satte sig på knä och tog sakta in kuken i munnen medans hon drog förhuden fram och tillbaka. Vilken känsla det var och när utlösningen kom stönade jag högt.

– Slicka mig, Johan, sa hon och lade sig på golvet. Jag gick ner mellan hennes ben och drog med tungan i hennes fitta. Slickade lång tag.
– Ååh ååh, nu kommer jag, stönade Sandra och safterna rann ut från henne. Vilken känsla det var att få tillfredsställa en mogen kvinna.

Vi tog en kort paus och duschade av oss innan vi fortsatte igen. – Knulla mig, Johan, knulla mig! stönade Sandra och la sig på bänken i omklädningsrummet! Jag tog fram en kondom, som hon hade i sig väska och vi hjälptes åt att sätta på den. Jag la mig ovanpå henne och började sakta gnida in min kuk i hennes fitta samtidigt som jag smekte hennes stora härliga tuttar. Och medans jag kysste henne ömt på halsen, kände jag hur hon klämde hårt på min rumpa. Jag började slicka henne i ansiktet och fortsatte ner mot brösten. Vilken njutning det var när jag stoppade in ena bröstvårtan i munnen och sög. Vi höjde tempot och nu började bänken skaka rejält. Jag knullade henne hårdare och hårdare och på hennes stön gick det inte att ta miste på hur hon njöt. TIllslut kom utlösningen och det var den skönaste i mitt liv!

– Var det skönt? frågade jag Sandra
– Ja, nu får du knulla mig mellan brösten! svarade Sandra och la sig ner igen. Jag satte mig ner på henne och hon tog tag i min kuk och förde den mot hennes bröst. Jag tryckte sakta in den mellan hennes stora bröst och började gnida. Det var en annorlunda, men otroligt skön känsla att få bröstknulla sin egen lärare i tjejernas omklädningsrum och samtidigt som jag stod och gned, hjälpte jag till genom att klämma ihop tuttarna mot varandra. Det var otroligt skönt och det tog inte lång tid innan utlösningen kom och jag sprutade på hennes nakna tuttar.

Vi körde några sexakter till. Jag tryckte upp henne mot väggen och knullade henne, tog henne bakifrån och hon gav mig en avsugning igen.
När det var dags att gå hem sa Sandra: – Åh vad skönt det var, det här måste vi göra flera gånger. – Mmh, svarade jag och hon gav mig en lång kyss innan jag gick tillbaka till mitt omklädningsrum igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *