Möte i sommarstugan

Min fru Eva hade haft en fast älskare Robert i ett flertal år… Nu hade han invigt en annat dam I vår hemlighet. Robert och Lotta skulle komma ut till vårt lantställe över helgen.

Vi hade ordnat barnvakt så vi skulle inte bli störda…..

Jag och Eva hade åkt ut redan tidigt på fredagen och satt på värmen och eldat i öppna spisen, det var lite rått och kyligt så här på våren. Vi hade laddat upp med mat och vin för våra gäster, Som skulle dyka upp under kvällen.

Vi var båda spända på vad som skulle kunna hända men vi kom båda överens om att inte

Krångla till det. Händer det så händer det…

När klockan vart 18.00 hörde vi en bil på uppfarten och vi gick ut för att möta Robert & Lotta,

Vi hjälpte dom att bära in sina grejer från bilen till huset. Och dom packade in sina grejor i sitt Sovrum.

Det kändes lite konstigt men när vi tog välkomst drinken och vi skålade för en trevlig helg så kändes det faktiskt som vi alla fyra hade känt varann i flera år.

Jag och Robert satte på grillen medan tjejerna var i köket och grejade. Robert var stenkåt som vanlig och frågade om vi pratat eller hade några planer, jag sa att vi äter och softar i soffan så får vi väl se.

Vi åt grillade kyckling-filer och både 2-3 flaskor vin gick åt, jag sa i förbigående att det kanske är läge att sätta på bastun så vi får lagom värme i den till efter maten. Tjejerna sa samstämmigt

Det låter väldigt bra. Vi drack kaffe medan bastun fick upp sin värme.

Jag och Robert bestämde att nu går vi och börjar. Vi satt i värmen och njöt med en svalkande pilsner, dörren öppnades och Eva & Lotta kom in till oss.

Dom hade varsin badhandduk virade runt sina kroppar,, Jag och Robert satt redan från början nakna. Efter lite övertalning och värmen så släppte Eva av sig sin handduk och strax därefter så följde Lotta.

Vi hade väldigt trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Men värmen gjorde sitt så efter en stund så sa Eva att hon måste svalka av sig och försvann ut genom dörren. Robert stönade och sa att han måste ta en dusch…

Jag och Lotta satt kvar och jag kunde inte hålla mig, utan kikade på henne, utan att stirra så

Hade hon en fantastik kropp och när hon drog upp benen så fick jag fri insyn av hennes helrakade fitta….. Vi hörde duschen och strax därefter rytmiska dunkande mot väggen och vi tittade båda på varann och skrattade…

Jag lutade mig tillbaka och blundande och lät min kuk ställa sig i givakt, det tog inte många sekunder innan jag kände en hand försiktigt börja smeka den och en tunga som lekfullt började att slicka ollonet… jag njöt av det som hände och tittade upp och såg Lotta smeka sig medan hon sög på min stenhårda kuk… Jag bad henne sluta och hon tittade på mig, bad henne sätta sig på översta laven och jag kröp ner mellan hennes lår.

Fittan glänste och öppnade sig medan jag slickade och nafsade… Hon tog sina händer och tryckte mitt huvud närmare sig och jag borrade tungan så långt upp i hennes fitta som det gick….Jag slutade och bad henne grensla min stenhårda kuk och strax ände jag hennes varma trånga fitta omsluta min kuk, hon red försiktigt …. Värmen gjorde sitt och jag tog henne i hand och vi gick ur bastun. Och in i vårt sovrum vi la oss i underslafen och Lotta stönade och sa kör in din stora kuk i mig….tryckte in kuken och vi knullade som galningar svettiga och varma som vi var….Kände att snart kan jag inte hålla mig utan jag sprutade henne full… Vi stönade båda och skrattade, undrar var dom andra är. Vi tog oss till duschen och tvålade in varann och snart så stod kuken som ett spett igen…. Bad Lotta ställa sig på alla fyra å golvet och jag slickade henne bakifrån…. När jag kände att hon var riktigt blöt så tog jag kuken i handen och lät den försvinna in i hennes varma grotta….Hon gjorde underbara motjuck medan hon stönade och pratade snusk om sin kåta fitta och min stora kuk. Vi bytte ställning så vi blev liggande i 69 och vi fullkomligt åt av varandras kön…Jag sa åt Lotta att snart kommer det, hon ökade takten och jag tömde hela satsen i hennes mun…… Jag fortsatte att slicka henne och smekte henne med mina fingrar till en orgasm för henne…. Vi reste oss trötta och möra för att en gång till tvätta av varann.

När vi var klara gick vi ut i vardagsrummet och fann Robert & Eva i soffan med en filt över sig.

Vi kröp ner i andra ände av soffan och drog ett täcke över oss…

Eva kom krypande över till mig och Lotta gick över till Robert…. Har ni haft det skönt……Sa Eva. Helt underbart var mitt svar och förstod på Eva att hon fått smaka stake då jag kände hennes våta fitta när jag smekte henne…..

Vi låg och myste och pratade alla fyra i soffan och av händelserna som varit så kunde vi inte hålla fingrarna från varann. Jag smekte Evas våta mus medan hon smekte och runkade min kuk, som snart stod som ett spett igen. Eva drog av täcket och försvann ner mellan mina lår och greppade kuken och slickade och sög som hon aldrig gjort annat förut, jag vände på henne så jag fick hennes våta mus över ansiktet och begravde tungan så långt in jag kunde.

När jag tittade upp så såg jag Robert och Lotta stå bredvid oss och han knullade henne bakifrån, jag lyfte upp Eva så hon kom över mitt ansikte och medan jag återigen begravde min tunga så kände jag Lotta sänka sig över min kuk..

Robert stod bredvid tjejerna och runkade sin kuk, Lotta sög hans kuk när hon kom åt….

Under natten så bytte vi ytterligare en gång, innan vi totalt utmattade somnade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *