När faster blev gängknullad

Det här hände på 70-talet och var väl en vansinnig fantasi från början.

Min fars äldsta syster bodde i samma stad som jag själv, där hon hade egen butik, damkläder! Hon var verkligen väl bibehållen för sin ålder med en sagolik timglas formad kropp. Ett säkert runkobjekt i många år i min ungdom!!!
Hon älskade tydligen att gå klädd i åtsittande kjolar eller klänningar och dessutom tror jag hon var lite smågalen i skor men framförallt stövlar! Hennes garderob (som jag kollade i smyg) var fullproppad med olika varianter på högklackade stövlar!
Hon hade t.o.m. gummistövlar i olika färger och modeller, med en lite låg klack.

Hennes välsvarvade ben passade jättebra i alla stövelmodellerna och baske mej visste hon inte det!!?

Eftersom hon inte gillade att köra bil till de olika modevisningarna i Göteborg så frågade hon ofta mej.
Det var alltid lika trevligt att hänga med men hon visste ju inte vad som cirkulerade i min skalle… Att sitta och snegla på hennes stora bröst och hennes lår som spände mot kjolen var inte helt fel!

Vi handlade klart för dag 1 och åkte vidare till ett litet frukosthotell, där vi skulle stanna en till två nätter beroende på hur mycket kläder som hon fick tag på!
Tyvärr var hotellet proppfullt med ungdomar och ledare, det var någon sorts sportevent i stan! Tänkte att nu blir det inte mycket sova här inte.
Gissa om jag hade rätt men inte av den anledningen… 🙂

Vi duschade och bytte kläder för att sedan gå ut och käka på stan. Min faster bjöd naturligtvis så det var bara att beställa.
Jag hade aldrig sett henne dricka varken öl eller sprit tidigare så jag trodde hon var absolutist. Hon beställde in vatten till maten men jag tog en mellis.
Jättegod mat så vi beställde in lite kaffe, varpå servitören frågade om vi ville ha någon avec? Jovisst…jag ville ha och min faster tvekade först men beställde också en cognac! Trodde inte mina öron när hon ville att vi skulle ta en påfyllning!

Efter ett par timmar gick vi till hotellet men vi råkade passera en liten bar på hemvägen.
– Ska vi kika in en snabbis? frågade faster.
Javisst, svarade jag! Där inne var det ganska mycket folk, men mest män förstås! Några av lagledarna på hotellet var också där. Jag och faster ställde oss i kön vid bardisken och väntade på vår tur att beställa. Min faster stod tätt bakom mej och plötsligt hörde jag att hon började prata med en av lagledarna.
Anna, som min faster heter, har alltid varit lite småfräck utan att vara vulgär så hon svarade killen med ganska häftiga kommentarer.
– Kom till vårt bord, sa killen och gick före!
Där satt de tre ledarna, två i 35-årsåldern och en cirka 60 år!
Det syntes att de suttit där ett bra tag för de hade rätt glansiga ögon! De började granska fasters urringning och vidare på hennes ben där ett par nyinköpta, vinröda stövlar satt! Fy satan va de glodde och faster Anna verkade inte ha något emot det…
Historierna avlöste varandra och snart var det dags att gå och försöka sova lite.
När vi kom till hotellet så frågade Lars (en av ledarna) om vi inte ville ha en sängfösare!?
Nej tack, sa faster Anna, men gärna en läsk eller kaffe!
Sagt och gjort, där fixades det fram både det ena å det andra.
Gubbarna hade fått ett jätterum med en stor hörnsoffa som stod bredvid sängen. Faster satte sig i vinkeldelen och vi andra runtomkring. Den ena knappen i hennes blus hade åkt upp och blottade lite av hennes enormt fina bröst men hon tycktes inte märka nåt! Jag var tvungen att gå in på vårt rum en sväng, fick lite magont så jag pep iväg en stund, blev borta i cirka en halvtimme. När jag kommer tillbaka så dröjde det evigheter innan någon öppnade dörren. Där spelades det musik och min faster dansade med en av gubbarna. Tror hon dansat med de andra också för de såg lite svettiga ut.
Nu var hon ganska så rund under fötterna, det märktes tydligt för den andra knappen i blusen var uppknäppt och hon lät gubben som dansade klämma lite extra!
Nu vill jag dansa med min brorson…sa hon plötsligt! Javisst…jag fick försöka så gott jag kunde.
– Håll lite hårdare, viskade hon lite halvhögt och flinade mot gubbarna i soffan!
Sen sa hon: – Vet du Anders, tror du att du skulle kunna gå in och lägga dej i förväg, för vi ska festa lite mer här, men gå du in och lägg dej så kommer jag snart! Jaa…det kan jag väl, svarade jag.
– Jag kommer strax, sa faster och gav mej en puss mitt på munnen!
Hej då grabben sa gubbarna, din faster kommer snart och den andra av gubbarna tog tag i henne och de började dansa!

Lade mej och läste lite men hörde ganska bra genom väggen eftersom det var en låst dörr i rummet som gick in till gubbarnas. Hörde musik och skratt och små dunsar om vartannat men jag lyckades i alla fall somna.
Efter en timme hörde jag att det var någon som sprang i korridoren och plötsligt knackade på gubbarnas dörr, hela tiden!
Det var ett himla liv från rummet och min faster hade ännu inte kommit in och lagt sej!
Plötsligt hördes det att någon stönade till och en massa mansröster klappade takten och skrattade högt!
Gick upp och satte örat mot den låsta dörren och hörde…
Någon knullade min faster!!! Det hördes tydligt! Det blev fler och fler som stönade men min fasters vrål gick det inte att ta miste på!!!
Plötsligt knackade det på min dörr och där stod en av lagledarna!
Kom in Anders så ska du få se något som du aldrig glömmer, sa han!
När jag kom in i rummet såg jag tre yngre killar stå på knä i dubbelsängen med min faster i mitten!!! Hon var helt naken sånär som på stövlarna och som tur var vände hon ryggen mot mej, så hon såg mej inte just då! Gubbarna hade hämtat ett tiotal av de yngre grabbarna i laget!!!
Vilken syn…där står hon på knä i sängen och runkar två kukar medan den tredje knullar henne bakifrån. Runt sängen stod lagledarna och de andra grabbarna! Alla runkade förstås och kände och tog överallt på faster Anna som gnydde som ett djur! Hon var det kåtaste jag sett, inte ens på p-rulle hade jag sett något liknande!

Smög försiktigt närmare och såg att hon var totalt genomsvettig och med en otrolig mängd sperma på sej! Hon verkade helt galen…och plötsligt vände grabbarna på henne och hon fick se mej!!! Först blev hon förstås paff men hon var tydligen så himla kåt så hon brydde sej inte utan sa snabbt till mej;
– Ta fram kuken Anders och runka först en stund så får du också knulla mej om du vill! Hon hade svårt att prata för de knullade henne hela tiden så brösten for hit och dit!
– Ser du vad härligt de knullar mej allihopa?!, sa hon.

Det blev förstås så att jag knullade min faster den natten, men det var nästan lite svårt, för jag halkade ur hennes fitta hela tiden p.g.a. all sperma som de sprutat i henne och utanpå, t.o.m. hennes stövlar var fullsmetade i sperma! Nu gjorde det inget för denna syn gjorde mej så kåt så jag struntade helt i hur nerkletad hon var, för jag ville bara knulla henne!!!

Ja… så pågick det hela natten och min faster fick säkert ett 40-tal , kanske ett 50-tal satser av alla gubbar och grabbar!

Tror ni att vi blev kvar en natt till?
Så fortsatte jag och fasters ”strapatser” några år med helt otroliga sexupplevelser, både på tu man hand men framför allt med en massa okända karlar som knullade faster Anna
så mycket hon bara orkade!
Efter dessa händelser är det väl inte konstigt att jag blivit lite av en ”spermanörd”, eller hur!?

Länge leve kåta fastrar!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *