Straight oskulds första kuk

Jag är kille, heterosexuell och dricker inte så ofta, för att inte tala om oskuld, så följande historia kanske överraskar en del. Det hade varit en ganska rolig fest hos en kompis till en kompis, ingen jag kände personligen, men han ägde ett väldigt stort hus ute på landet. Det såg ut som en gammalt upprustat kråkslott, med pool såklart. Det här var första gången jag hade blivit inbjuden till en lite vuxnare fest (som egentligen inte skiljer sig allt för mycket från ett tonårsparty, förutom att all sprit är gratis.)
Under kvällens gång fick jag mycket uppmärksamhet från olika, lite äldre, kvinnor, kanske på grund av min ungdomlighet (jag är arton). Så jag hade faktiskt tagit ett antal söta men alkoholhaltiga drinkar på grund av många uppmuntrande kommentarer från dessa ”damer” som jag ville imponera på. Men ju fler drinkar jag inhalerade, desto mindre imponerande blev jag.

Till slut fick jag nog av att dricka och vara trevlig, så jag gick runt och utforskade huset. Jag gick upp för en trappa och gick igenom olika korridorer för att till slut hamna i ett flott inrett sovrum med en stor säng omringad av fyra sängstolpar och flortunna draperier. Festens musik kunde nu bara höras som ett avlägset dunkande. När jag såg stadshorisonten genom ett fönster på den bortre väggen gick jag bort och öppnade det. Den kalla sommarluften kändes härlig, särskilt som jag hade utstått röklukten från festen på nedervåningen merparten av kvällen.

Plötsligt kände jag hur någon stod bakom mej. ”Enjoying the view?” Jag vände mig
tvärt om och stod nästan nästipp mot nästipp med en man som hade bruna ögon och ett bländande vitt, med predatoriskt leende.
Han var klädd i ganska vardagliga kläder, men på något sätt såg de dyra ut. ”Y-yes” svarade jag, aningens rostig på engelska var jag och ville inte utbrodera allt för mycket. Han verkade märka detta och fortsatte le ”Don’t worry about your english, I just love the swedish accent… It’s cute” Jag började känna mej en aning besvärad, jag ville helst gå därifrån, men eftersom fönstret befann sig i en liten alkov så fanns det ingen väg förbi honom. Det var ganska obehagligt att stå så nära, så jag vände mig mot fönstret igen. ”I saw you earlier tonight, you didn’t seem to have much luck with the ladies.” Hans röst var mörk och viskande, ”I find that surprising, especially since you are such a beautiful young man” Jag kände hur jag rodnade. ”You must be frustrated after all that teasing” Han flyttade sig närmare, hans kropp var nu tryckt mot min och jag kunde känna hans hårdnande kuk mot min stjärt.
”W-wait, wait” stammade jag ”I am not gay!” han skrockade ”How do you know that? You are a virgin aren’t you? frågan var retoriskt ”I can always tell.” Nu började jag bli nervös på allvar ”Please, I-” han avbröt mej genom att ta tag i min kuk genom mina bomullsbyxor, ”Are you saying that you DON’T want you cock sucked right now?” Frågan överrumplade mig och jag blev som förstenad.
Han fortsatte att viska i mitt öra samtidigt som han långsamt masserade min kuk, ”I can make you feel good, very good.” Hans kuk var nu stenhård mot mej. Hans hand försvann ner i mina byxor och tog ta i min kuk som vid det här laget började att bli hårdare för varje sekund som gick. ”I can tell that you like it, and there is nothing wrong with that. The women left you horny and you just want to get off, it doesn’t make you gay.” Han pumpade nu min kuk långsamt och förutom hans röst i mitt öra så kunde jag bara höra mina egna tunga andetag. Jag var så förvirrad! Jag är inte homo, men samtidigt kändes det så bra.

”Turn around and I will suck your cock.” En elektrisk chock gick igenom mej, ”But-” He grabbed my shoulders and turned me around, ”Shh, it’s okay” Han ledde mej bort till sängen och puttade ner mej på rygg. Han drog av mina byxor och kalsonger, jag kände mej otroligt naken när han stod över mej och tittade på mig med en hungrig blick. Jag kunde se hans stora kuk avteckna sig mot tyget i hans byxor, den var riktigt stor! När han sedan tog av sig byxorna bekräftades detta. ”What are you doing?” frågade jag med gäll röst. ”Shh, relax, I just want you to see my cock when I suck you off. You don’t have to do anything.” Han lade sig ner bredvid mig,
så att hans kuk var i ansiktshöjd med mej, och min med hans huvud. Jag skakade av kåthet i hela kroppen när han tog tag i min stjärt och vände mig så att jag låg på sidan, hans kuk var hård och våt framför mitt ansikte. Och så hände det; hans läppar omslöt mitt ollon. ”Åh herreguudd” stönade jag när hans tunga började leka över mitt kukhuvud, det kände helt otroligt skönt, hans varma mun omslöt mej och fick mej till gränsen till orgasm på bara några sekunder. Hans andra hand klämde ömt min skinka samtidigt som han girigt sög mej. Jag stönade som en kvinna av hans gudomliga behandling.

Plötsligt slutade han! ”What are you doing?” frågade jag hest och desperat. ”I want you to suck my cock as I suck yours” Jag satte mej upp i sängen ”No! No, I can’t do that.” Han runkade långsamt min kuk med sin hand, och med varje drag så minskade min motvilja.
”It’s okay, nobody will ever know about it. You can do whatever you like with me; suck me, fuck me, I could even fuck your ass, nobody would ever have to know about it, it would be our secret” Jag bara gapade och han runkade mej snabbare. ”Just suck my dick, I promise that you will love it.” Jag la mej långsamt ner igen och tittade på den stora kuken framför mej. Han tog tag om mitt bakhuvud och pressade löst. ”If you suck me, I will make you come really hard.” Hans kuk gled in mellan mina oerfarna läppar och in i min mun. Den smakade salt. Den var hård och passade helt perfekt in i min mun. Jag började suga och slicka den frenetiskt samtidigt som han sög mej. Saliv rann nerför min haka när jag girigt sög hans kuk, jag närmade mig orgasm och knullade hans mun hårt, jag kunde inte hålla tillbaks längre. Jag tryckte hans kuk långt ner i min hals samtidigt som jag sköt min sperma i hans mun.

Flämtades gled vi båda snart in i en djup sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *