Sex i fikarummet

Jag var då tillsammans med min flickvän Melinda, hade vi kunnat hade vi haft sex dygnet runt. Jag satt på mitt rum och kände mig lika kåt som vanligt, då hon plötsligt bara dök upp där, lyckligtvis var det ju tid för rast och jag gick före henne in i fikarummet. Vi kunde inte hålla händerna ifrån varandra och jag började kyssa henne hungrigt.

Snart stod kuken i givakt och jag satte mig på en stol och drog ner henne över mig, kysste hungrigt hennes hals och stönade att jag ville att hon skulle rida mig. Hon reste sig upp och drog ner min gylf, det var en riktig bula där nere och hon knäppte upp knapparna i boxergylfen och kuken hoppade ut direkt.

Hon satte sig över mig och jag märkte att hon inte hade några trosor på sig. Fatta att det fick mig att bli ännu kåtare, hon sänkte sig ner över mig och jag doppade lite lät, retsticka som hon är reste hon sig så mycket att jag aldrig riktigt kom in. Till sist när jag inte klarade det längre riktigt tryckte jag ner henne över mig och jag kom jättelångt in. Hon stönade dovt i mitt öra.

Hon red mig i ett hårt tempo och snart kramade hennes fittmuskler min kuk så att jag kom, hon kom strax efteråt och så gjorde även mina kollegor det. Som tur var hade vi inte tagit av oss något så att det var synligt i alla fall och nu såg det ut som om vi bara satt och gosade.

De log åt oss och började äta, vi gjorde dem sällskap. Jag var fortfarande inne i henne och hon retades lite då och då genom att luta sig åt olika håll. Vi satt säkert så i en halvtimme innan de andra bestämde sig för att gå tillbaka till sina rum.

Då tog vi ytterligare en ridtur och just när vi kommit, kom min chef och undrade hur länge jag egentligen skulle hålla lunch. Jag sa att jag snart kom och vi fick snabbt knäppt gylfen och sedan följde jag henne till hissen. Där kysste jag henne och hon greppade tag om min kuk och lovade mig att vi skulle ha det riktigt mysigt när kvällen kom. Väl tillbaka i mitt rum så kom chefen och frågade om jag hade haft en givande fikapaus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *