Sommarens sista logdans

Jag älskar att dansa och den sista logdansen för sommaren kunde jag bara inte missa, så jag åkte med några vänner och vi hade en trevlig kväll.

Vi hade inte varit där någon lång stund förrän jag blev uppbjuden av en mycket stilig kille, han var lång, själv är jag bara 186 cm, hade bruna ögon och ett vackert leende. Han dansade bra, var trevlig att prata med och luktade gott.

Han återkom många gångar och jag tackade gärna ja, när det började närma sig pausen var vi så intima att han lät sina händer glida ner på min bak. Jag väntade spänt på hans reaktion när han upptäckte att jag var utan trosor. Det tog lite tid, han förstod väl inte att det var sant det han kände, men efter en stund och lite smekande tittade han på mig och frågade har du inga trosor på dig? jag skrattade lite och svarade, – nej, måste man ha det. nej inte nödvändigtvis, svarade han, men är inte det ganska vågat? kanske det, svarade jag, men ingen andra än du vet ju om det!. Han såg väldigt belåten ut och ville inte släppa mig så vi dansade dom sista dansarna innan pausen. Han undrade om vi kunde fika ihop, jag sa att jag var med några vänner men vi kunde träffas efteråt.

När dansen hade börjat igen återvände jag till logen och kom att stå bakom honom och några killar som han säkert var i sällskap med för jag hörde den ena fråga – jaha och var har du nu sexbomben utan trosor. Jag log och tänkte att nu skulle jag retas med dom så jag gick och ställde mig en bit fram för dom, jag väntade spänt på vad de skulle hitta på. I ögonvrån såg jag en av dom komma mot mig, jag kände en hand på min ena axel och en mjuk röst frågade får jag lov till denna dans. naturligtvis, svarade jag och såg i ögonvrån hur dom andra tittade efter oss när vi började dansa. Jag var mycket korrekt ville inte att han höll mig för nära, tänkte att han skulle få fundera på om det verkligen var sant vad den andra hade berättat.

När dansen var slut kom killen, som hette Jan, fram igen, vi dansade och dom andra tittade. Jag kände hans pulserande och svettiga kropp röra sig mot min och jag tryckte upphetsat mitt underliv mot hans kuk som började röra sig olydigt under gylfen. Hans händer gled ner över min kropp och han mål var min trosalösa stjärt.

Han sa, – du, jag tror dig inte om du inte låter mig få känna. Ska du känna här? frågade jag. Ja varför inte, svarade han, du kan väl knäppa upp klänningen så jag kommer åt. Sagt och gjort, vi dansade in i ett hörn och han förde in handen under klänningen och kände på min nakna stjärt, han förde fram handen och kände på mitt kön som nu var plaskvåt och han stönade högt när han kände min rakade fitta.

Jag var fruktansvärt upphetsad, nästan i ett extatiskt tillstånd och pressade vild och hårt mitt underliv mot hans smekande hand och stönade av njutning. Han var röd i ansiktet, ögonen lyste av begär och kuken hotade med att spränga byxorna, han flåsade så högt att man började titta på oss. Vi tyckte det var bäst att lämnade lokalen, vi ville vara för oss själva en stund. Vi drog oss ner mot parkeringsplatsen allt medan vi kysstes och kramades. Väl framme vid hans bil föll han på knä mellan mina skrevande ben, hans sugande och slickande skickade lustrysningar längs ryggraden på mig och mina knä höll på att vika sig under mig. Jag slet upp gylfen och kuken sprätte fram, jag grep tag om den, upphetsat och våldsam. Jag blev allt vildare i min sexuella extas och skrek att han skulle knulla mig.

Han lyfte upp mig på motorhuven, särade på mina ben och körde in kuken, min njutning var total och jag skrek skamlöst, – mer, mer, knulla mig hårt. Tanken på att någon kunde höra oss fick lustfyllda rysningar att gå genom min kropp och jag hetsade honom, han drog ur kuken av min svullna fitta och började slicka mig, jag ryste av lusta och njöt som jag aldrig gjort i hela mitt liv. Mina skrik när jag exploderade i en enorm orgasm var ett långdraget tjut som säkert hördes långt bort, sedan beordrade han mig, – sug mig, slick mig ren.

Jag sög honom ren och han tjöt, – Oh Gud! Aaah! Oooh! Gud vad skönt det är, kåtheten fullkomligt rann ur honom och han höll mitt huvud hårt. Vi låg kvar över motorhuven en stund, kysstes och gick sedan tillbaka till dansen. Resten av kvällen tillätt han ingen annan att dansa med mig och vi åkte sedan hem till mig för att utforska varandras kroppar, vi sov inte många timmar under dygnet som följde, men jag lärde mig väldigt mycket om hur man får en trött kuk att stå igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *