Sommarnatt på tre

Jag Peter och Lena hade bestämt oss för att spendera en härlig helg uppe i sommarstugan. Enligt SMHI skulle det bli dom första riktigt varma dagarna i Juni den kommande helgen. Så vi satsade allt på ett kort och packade bilen med mat och dryck, sedan bar det av. Sommarstugan är ett riktigt paradis, strandtomt med avsaknad av insyn från grannar runtom. En helg räcker för att hämta kraft till den annars gråa vardagen.

Men nu var jag inte ensam på väg upp till stugan utan hade med mig mina goda vänner. Vi hade känt varandra i några år nu blivit väldigt goda vänner. Vi hittade ofta på saker tillsammans i stan men detta var första gången vi åkte ut till min stuga tillsammans. Redan på vägen dit kände vi alla att SMHI inte hade fel, det var värmebölja och jag hade ingen aircondition i bilen. Alla tre svettades kraftigt och längtade inte efter annat än att kunna slänga sig i det kalla vattnet. Klockan är runt 18.00 när vi svänger in på den lilla vägen som leder fram till stugan. Snabbt packar vi in all mat i köket och springer sedan ner till sjön, vattnet ligger helt spegelblankt. Luften kokar och vibrerar av hettan, det måste vara närmare 30 grader. Lena har redan slängt av sig sina tunna linnebyxor och topp, hon har en bikini under och kastar sig i direkt. Jag och Peter är inte långt efter i våra bad shorts. Vattnet kyler snart ner våra kroppar till en behaglig temperatur och vi går upp igen för att förbereda maten som bara skall blandas ihop.

Lena har en otrolig kropp tänker jag för mig själv när jag går upp efter henne. Välformade bröst och en härlig rumpa med lätt svängande höfter. Hennes mörkbruna hår hänger ner en bit på ryggen och hon har röda fylliga läppar. Hon har ögon som är klarblåa och som verkligen lyser i sommarsolen. Jag har aldrig sett Lena på detta sättet iförd bara bikini. Är ganska säker på att Peter inte heller gjort det för han stirrar lika mycket som jag på Lenas rumpa när hon lätt skuttar upp mot stugan. Men vi säger ingenting utan skakar bort tankarna som antagligen vaknar i oss båda.

Så fort vi torkat av oss lite står vi snart i köket och rör ihop salladen och tar fram vinet som stått på kylning. Vi har hel grillad kyckling med oss som värms snabbt i ugnen innan vi dukar upp på verandan som har utsikt över sjön. Solen börjar försvinna bakom trädtopparna och långsamt börjar den färga himlen blodröd. Ljuset speglar sig i vattnet och får det att glöda, det är fortfarande helt vindstilla. Vi slår oss ner och börjar äta och dricka, det smakar underbart med mat och vin. Efter en timmes ätande så har värmen tagit ut sin rätt igen, alla svettas kraftigt av värmen som omsluter oss. Lena ställer sig upp. Hon är iklädd en vit blus och lätta svarta linnebyxor.
– Kom nu killar så badar vi igen!
– Ok skall bara hämta mina bad shorts först.
– Äsch strunta i det vi badar näck!
Jag tittar på Lena som redan är på väg ner mot stranden utan att vänta på vårat svar.
– Skall vi hänga på Peter?
– Klart vi skall, är du blyg eller?
– Va, nej inte alls men jag måste fråga en sak.
– Fråga fort då för jag vill i också.
– Är du också sugen på att ha sex med Lena?
Peter stelnar till lite och tittar på mig undersökande.
– Hur menar du, sex med?
– Ja att ligga med henne, ikväll till exempel.
– Vadå, tillsammans med dig eller?
– Inte fan vet jag, tror du det skulle funka?
– Vet inte, kan vi prata om något annat?
– Ok då badar vi då.
Jag sliter av mig mina byxor och springer i bara kalsongerna ner mot stranden. Lena är precis på väg att slänga av sig sina trosor och bh när jag kommer fram. Jag saktar ner lite så hon skall hinna hoppa i och slippa bli generad. Men istället för att gå i så vänder hon sig mot mig och tittar på mig, efter en kort sekund vänder hon och springer ut i vattnet.

Jag blir stående en kort stund vid strandkanten innan Peter kommer rusande förbi helt naken och störtar ut i vattnet med ett vrål. Jag är inte långt efter utan slänger mig i vattnet så fort jag fått av mig mina kalsonger. Snart ligger vi alla där i det blodröda vattnet som färgas av himlens färger och bara njuter. Efter några minuter så börjar Lena skvätta vatten runt sig och snart utbryter ett vattenkrig utan dess like. Det dröjer inte länge innan vi närmar oss varandra alla tre och skvätter vatten hårdare och hårdare. Snart är jag nära nog för att ta ett tag om Lena och på det viset stoppa kriget. Jag greppar tag och håller fast henne, har helt glömt av att vi är nakna. Peter simmar upp bakifrån på Lena och tar tag om henne också. En kort stund brottas vi i vattnet men snart övergår brottningen till mer smek. Lena sitter fast mellan oss båda och både jag och Peter gnider oss mot Lenas kropp, hon andas häftigt och allt snabbare. Trots det kyliga vattnet börjar jag få stånd och tanken på Lenas rakade fitta som jag fick se en snabb glimt av tidigare gör mig inte mindre kåt. Jag känner hennes härliga bröst tryckas mot mig, vårtorna är styva. Jag vet inte vad Peter gör men något får Lena att stöna högt helt plötsligt. Sedan bryter hon sig loss medan hon skrattar lite och simmar in till strandkanten. Jag och Peter stannar kvar en stund och ger Lena lite försprång.
– Vad gjorde du med henne Peter?
– Körde in ett finger i hennes fitta.
Peter flinar lite åt mig innan han simmar in mot stranden han också. Jag är inte långt efter och snart står vi på stranden och torkar av oss.
– Stoppade du in ett finger i hennes fitta, är du med på detta då?
– Ja för fan, om hon inte backar så kör vi tycker jag.
– Då tar vi reda på om hon tänker backa ur tycker jag.
Peter nickar och snart springer vi båda upp mot stugan för att se vart Lena tog vägen.
När vi kommer upp till stugan står Lena på verandan och torkar sin kropp med en stor vit handduk. Hon gör inget försök att dölja sin kropp när vi kommer fram till trappan, snarare visar hon upp sin kropp. Hon har verkligen ingen kropp att skämmas för och både jag och Peter går upp på trappan samtidigt. Hennes solbrända kropp glittrar i ljuset från himlen och hon ler lite åt oss när vi båda stannar för att titta på henne när hon torkar sig torr. Det uppstår en stunds pinsam tystnad där ingen av oss verkar veta vad nästa steg borde vara i den situation vi nu befinner oss. Men plötsligt verkar Peter tröttna och går med bestämda steg fram mot Lena som släpper handduken, den faller ner på det impregnerade trägolvet. Utan omsvep så trycker han sin kropp mot Lenas och hon backar upp mot trä väggen på stugan. Han tar tag om Lenas handleder och håller fast Lena mot väggen samtidigt som han kysser henne, hon svarar osäkert och prövande. Någon sekund senare gnider dom sina kroppar mot varandra och kysser allt intensivare, Peter håller fortfarande fast hennes händer mot väggen.

Synen får min kuk att snabbt växa trots att vi precis badat ganska kallt, jag vill vara med. Mitt i kyssen öppnar Lena sina ögon och synar min kropp från huvudet till fötterna, hennes blick stannar på mitt hårda stånd. Lena andas häftigt när Peter försiktigt biter henne i halsen, Lenas kropp skälver lite lätt. Nu kan jag inte vänta längre utan går med min stånd pekande snett uppåt fram mot Lena där hon står upptryckt mot väggen. Peter släpper taget om Lenas vänsterhand och flyttar sig lite för att jag skall få plats. Jag lägger min vänstra hand på Lenas ena bröst och smeker det försiktigt, hennes ögon är slutna. Jag tar tag i hennes vänstra arm och håller fast den mot väggen som Peter gjorde innan han släppte. Peter böjer sig ner och låter sina läppar omsluta Lenas högra bröstvårta, ett gillande stönande hörs från Lenas mun. Jag låter min hand försiktigt vandra från bröstet och ner över Lenas mage, jag stannar precis ovanför hennes renrakade venusberg. Innan jag ens tänkt tanken att fortsätta med min hand tar Lena ett litet steg ut på sidan med sitt vänstra ben. Jag behöver inget mer klartecken utan låter min handflata glida över hennes venusberg och ner mellan benen. På samma gång som mitt långfinger glider in i Lenas blöta fitta biter Peter på nytt henne i halsen. Hela hennes kropp skakar och pulserar och hon stönar högt.

Lenas fitta fullkomligen flödar och när jag känner hur våt hon är för jag in både mitt pekfinger och ringfinger på samma gång, utan problem tar hon mina tre fingrar i sig. När jag låter dom sakta vaga fram och tillbaka i henne så är det som om luften går ur henne. Hennes ben viker sig och hon faller ner på knä framför oss, vi håller båda emot genom att hålla kvar i hennes handleder. Min hand glider ur henne när hon faller ner och andas häftigt av behandlingen hon precis fått. Både jag och Peter håller var sin av lenas armar mot våra bröst, hon ser ut som hon vore fastbunden med armarna upp mot taket. Vi står på var sin sida av Lena som hänger med huvudet mot marken och försöker hämta andan. När hon tittar upp på oss väntar våra hårda kukar på henne, hon biter sig i underläppen.

Peter lyfter hennes arm lite och får på det sättet Lena att vända sitt ansikte mot honom. Han trycker fram sin höft och Lena öppnar utan motstånd sin mun och smakar på Peters röda svullna ollon. Hon stannar när ollonet passerat läpparna och jag kan se på hennes kinder att tungan jobbar roterande inne i hennes mun. Peter blick säger allt, Lena kan sin sak. Jag vill inte behöva vänta längre och drar i Lenas arm lätt uppåt, hon tappar greppet om Peters kuk med sin mun och vänder sitt ansikte mot mig. Min kuk har en liten droppe sav på ollonet och Lena sträcker försiktigt ut sin tunga och slickar i sig den, hon mumlar gillande. Sedan lutar hon sig mot mig och låter min kuk glida in mellan hennes läppar. Det svartnar för mina ögon när Lenas tunga börjar arbeta runt mitt ollon och utforskar varje veck, jag hör mig själv stöna tungt och högt. När jag öppnar mina ögon igen ser jag Peter föra ner Lenas hand mot sin kuk. Hon tar tag runt den medan hon fortfarande roterar sin tunga runt mitt ollon, en liten droppe saliv rinner ner för hennes haka. Jag vill ha mer men när jag försöker trycka in mer av min kuk i Lenas mun så ryggar hon bakåt med sitt huvud, jag får inte komma djupare. Jag släpper mitt tag om Lenas hand och långsamt letar den sig ner för min mage och mot min kuk där den stannar i ett fast grepp.

Lena släpper taget om min kuk med sin mun och vänder sitt ansikte på nytt mot Peter som är mer än redo för henne. När hennes läppar på nytt omsluter Peters ollon så börjar hon samtidigt långsamt runka mig. Redan efter första draget tränger det fram ny sav ur mitt ollon, jag vill ha henne. Peter stönar högt när Lena långsamt låter hans kuk glida in längre och längre. Hon rör sitt huvud långsamt fram och tillbaka, varje gång får Peters kuk komma längre in mellan hennes underbara läppar. Han börjar försiktigt röra sina höfter mot Lenas ansikte och snart vilar hans händer på hennes huvud och för tempot. Lena gnyr och stönar när Peters kuk arbetar allt snabbare i hennes mun. När han böjer sitt huvud bakåt och ser ut som han skall komma drar sig Lena undan och släpper taget, Peter tittar lite förvirrat och irriterat på henne. Hon ler bara som svar och vänder sedan sitt huvud på nytt mot mig. Hon tittar upp på mig och slickar sig om munnen när hon får syn på saven som rinner från min kuk på nytt. Lena sträcker ut sin tunga och placerar toppen av mitt ollon mitt på tungan. Sedan drar hon den långsamt ut mot tungspetsen och ser till att smaka all sav. Sedan låter hon äntligen min kuk få träda in i hennes mun, långsamt hela vägen in. Jag får ta stöd med handen mot väggen för att inte falla omkull när Lenas läppar vandrar över min kuk och sväljer den. Hennes mun är underbar och jag vill aldrig behöva lämna den, inte för något annat. Hennes blå ögon tittar upp på mig medan hon på nytt sväljer min kuk till roten, hennes andra hand runkar långsamt Peters kuk som är på gränsen att spruta. Hon fingrar försiktigt på min pung medan hennes huvud arbetar långsamt fram och tillbaka över min kuk, kramar den och masserar lite.

Peter lirkar loss Lenas hand och lägger sig på rygg med huvudet mellan Lenas knän, hon reser sig upp lite och låter Peters huvud placera sig under henne. Sedan sjunker hon ner över Peters ansikte och låter hans tunga börja arbeta i hennes fitta. Jag kan höra hur Peters tunga slickar henne och inte minst känner jag när han träffar rätt, Lenas grepp hårdnar om min kuk varje gång det händer. Hon stönar allt högre ju fortare Peters tunga roterar i henne och hon suger mig allt snabbare. Peter sträcker upp sina händer och nyper tag i Lenas båda bröstvårtor ganska hårt, hon är inte alls beredd på det.

Lena kommer i en orgasm som sköljer över henne på nolltid, först skakar hon till nästan omärkbart. Sedan är det som någon kör ström genom hennes kropp. Hon greppar tag hårt runt mina ben för att hålla sig uppe och suger tag i min renrakade pung med sin mun när hon kommer. Hon kväver nästan Peter när hon trycker ner sin rakade fitta över hans ansikte och roterar sina höfter i snabba gnidade rörelser. När hon har lugnat ner sig och slutat hyperventilera så tittar hon upp på mig igen.
– Denno, Jag vill ha mer, mycket mer.
– Vad tror du vi vill då?
– Ge mig mer?
Jag nickar bara till svar och tar tag i hennes armar och hjälper henne upp. Hennes ben skakar lätt men snart står hon stadigt igen. Peter ligger kvar på golvet, hans ansikte är täckt av Lenas safter och han ler brett. Snart är Peter på fötter igen och leder Lena till trädgårdsbordet som vi satt vid förut. Lena lägger sig på mage tvärs över kortsidan på bordet och har kvar vänster ben i marken och lägger upp höger knä på bordet. När hon lutar sig framåt ser hon lite ut som en hund som lyfter på benet. Peter ställer sig framför henne och stoppar in sin kuk i hennes mun igen. Jag blir stående bakom och får se hennes ljusrosa fitta öppna sig lätt när hon lägger upp sitt högra knä på bordet. Den är ljuvlig och jag vill köra in min kuk i henne direkt utan att behöva vänta. Men jag tar mig samman och för mitt pekfinger lite försiktigt upp och ner mellan hennes blygdläppar. Lena stönar när jag långsamt arbetar mig in mellan hennes genomvåta blygdläppar med mitt finger. Snart är jag inne i henne och känner värmen från hennes fitta runt mitt långfinger. Varje gång Peter låter sin kuk glida in i hennes mun känner jag hur hennes fitta krampar lätt.

Jag drar ur mitt finger och smakar försiktigt på det, hon smakar underbart. Jag avundas Peter som fick ligga med henne sittande över sitt ansikte. Hon vill ha mig i sig det märks, hon rör sina höfter fram och tillbaka. Jag flyttar mig närmare och placerar mitt ollon mot hennes fitta, det rycker och skakar i den när den känner mig. Lenas kropp stannar upp en kort stund, som om hon gjorde sig beredd för mig. Sedan tar jag ett tag om varje skinka med mina händer och särar på dom. Hon öppnar sig och i ett lugnt jämt tempo glider jag in i henne. Effekten låter inte vänta på sig, hon greppar om Peters höfter och gräver antagligen in sina naglar i honom för hans min ändras lite när jag kör in min kuk till botten i henne. Jag håller ett fast grepp om hennes runda höfter och bara borrar mig in i henne. Långsamt börjar jag knulla henne, drar mig hela vägen ut och trycker sedan in mig igen. Peter försöker hålla samma tempo och Lena vet inte vart hon skall göra av sina händer, den högra hamnar runt Peters kuk och hennes vänsterhand lägger hon på din skinka och drar den lite utåt. Jag ökar tempot lite och mina stötar möts av ett lite frustande läte från Lena som nu har fullt upp.

Jag fuktar min tumme med saliv och lägger den mot Lenas rövhål. Hennes skinkor rycker till lite men hon släpper inte taget om sin vänsterskinka, jag tar det som ett gillande. Försiktigt trycker jag in min tumme i hennes röv samtidigt som jag fortsätter stöta i henne. Peter tittar gillande på vad jag gör och nickar lite åt mig innan han på nytt sluter sina ögon då Lenas mun omsluter hans kuk igen. Jag trycker in hela min tumme i henne och gräver sedan ner mina fingrar i hennes skinka för att hålla fast henne. Hennes rygg glänser av svett från värmen i luften och från våra kroppar som arbetar hårt.

Lena tar sig loss från oss och motar bort Peter så han blir sittande på en av trästolarna. Sedan ställer hon sig gränsle över honom och stoppar in hans kuk i sin fitta. Med en tung utandning glider hon ner över hans kuk, hennes kropp sjunker ihop lite över honom och kramar honom hårt. Jag står bakom henne och låter mina naglar riva henne lätt över ryggen. Hon sträcker och vrider på sig när hon långsamt börjar röra sin kropp upp och ner över Peters kuk. Varje gång hon låter hans kuk nästan glida ut så putar hon lite med rumpan mot mig. När hon nästa gång glider ner över Peters kuk så lägger jag mitt pekfinger mot hennes rövhål. Hon stannar till lite, som om hon funderade lite på något. Sedan trycker hon från med benen och låter mitt finger glida in i hennes röv. När hon vant sig med att ha det i sig så stoppar jag in mitt långfinger också, Lenas kropp skakar lätt. Det är underbart att se hennes rumpa arbeta mot min hand och hur Peters kuk glider lätt in i henne. Lena glider av Peters kuk och svankar mot mig för att släppa in mig. Jag böjer på mina ben lite och trycker in min kuk i henne bakifrån igen, hon är så våt. När jag stött min kuk i Lena några gånger knuffar hon bort mig och sätter sig över Peters kuk igen. Hon lägger sina händer på skinkorna och drar isär dom, jag förstår inte först men snart trillar polletten ner.

Försiktigt tar jag min kuk och placerar den lätt vilande mot Lenas rövhål, min kuk droppar av hennes safter. När Lena har satt sig ner ordentligt över Peters kuk så trycker jag mig försiktigt in i hennes trånga röv. Lena andas fortare och fortare och kämpar för att slappna av så jag skall komma in. Jag drar mig sakta ut igen precis innan mitt ollon skall försvinna in i henne, sedan vänder jag igen. Denna gången försvinner mitt ollon in i henne och sedan glider jag lätt in med hela min kuk. Lena släpper taget om sina skinkor och tar ett hårt grepp med armarna runt Peters hals. Peter svara med att bita och nafsa Lena i örat och halsen, något hon verkar gilla på ljuden som kommer från henne. Vi står stilla ett tag innan jag långsamt börjar röra min kuk ut och in i hennes röv. Efter en stund så börjar även Peter röra sig i Lena och snart så knullar vi henne växelvis.

Snart ökar vi takten och det blir allt svårare att hålla sig från att komma. Peter suger på Lenas bröst nästan som om han skulle äta upp dom, biter och slickar. Jag håller ett hårt grepp om hennes höfter och pumpar allt hårdare i hennes röv. Lena rider Peter allt hårdare och snart så fortplantar sig en ny orgasm i hennes kropp. Jag känner hur hennes skinkor spänner sig och hur ser hur hon kutar med ryggen som om hon skulle ta sats på något vis. Sedan tar hon spjärn mot Peters axlar och trycker sig hårt ner mot våra kukar, hon kommer hårt. Lena slänger med sin kropp fram och tillbaka som om hon försökte komma loss. Men vi håller fast henne och pumpar hårdare och hårdare för att själva nå fram till våran orgasm. Lena är slutkörd och ligger bara och tar emot så gott hon kan av våra pumpande kukar. Hennes hår klibbar mot hennes svettiga ansikte och hon kan inte göra något annat än att ta emot oss i det snabba tempo vi nu knullar henne.

Peter är den första av oss som kommer och han fyller Lenas fitta med sin sperma. När han är klar så låter han Lena sitta kvar över hans kuk medan jag fortsätter knulla hennes röv. Försiktigt börjar det knyta sig i mitt skrev och med ett skrik tömmer jag mig i Lenas röv, för varje sats så stöter jag in min kuk på nytt i henne. Jag faller över henne och vilar mig mot hennes rygg. Alla tre andas häftigt och är genomsvettiga, jag och Peter smeker Lenas kropp försiktigt. Jag drar försiktigt undan hennes hår från ansiktet och ser in i dom blåa ögonen. Kysser henne försiktigt på kinden och känner hur min kuk sakta slaknar och börjar dra sig ur. Jag reser mig upp och drar långsamt ur min kuk ur Lenas röv och när den är ute rinner min sperma långsamt ur henne. Jag tar henne under armarna hjälper henne av Peters kuk. När hon ställer sig upp droppar det en liten pöl mellan hennes ben. Lena tittar ner på sin nyknullade fitta och ler när hon ser hur det rinner, sedan tittar hon upp på oss.
– Vad tror ni pojkar, behöver vi ett bad till?
– Det vore nog inte helt fel nej.
Lena går på skakiga ben ner mot stranden, jag och Peter följer efter henne. Det rinner sperma ner för hennes ben när hon går men snart så kastar vi oss alla i sjön och sköljer av oss. Denna gången ligger vi inte så långt från varandra när vi ligger och flyter. Lena ligger i mitten och jag och Peter ligger på var sin sida. Vi låter våra kroppar röra vid varandra när vi flyter fram och tillbaka i vattnet.

Kvällen avslutas framför den öppna brasan med mycket kel och smek. Lena är outtröttlig och ville bara ha mer och mer, jag och Peter gav henne vad hon ville ha. Hon fick allt hon bad om den kvällen och vi gillade det alla tre.

Vi är fortfarande goda vänner men det har inte blivit några fler äventyr av denna sorten. Men vem vet, sommaren är snart här igen och värmen kan påverka människor på olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *