Söta Sandra tar studenten

Sandra var den i tjejen i gymnasiet som mest sprang omkring och suckade och fixade till håret nar vi sprang runt och spelade innebandy på gymnastik-

lektionerna. Hon var gudomligt söt. Alltid välsminkad och luktade gott. Hon var kanske runt 1.60 lång och kurvig. På vår terminen när man började sista ring så hade hon kommit hem ifrån ett års studier i frankrike. Jag hade gått i 2:a ring när hon åkte, och nu när vi gick i samma klass så var man ju nyfiken såklart.

I 1:a ring så hade hon varit väldigt bly och inte sa välutvecklad, men nu hade hon verkligen blommat ut!

Hon hade precis innan studenten varit väldigt noga med sitt utseende, och hon klädde sig tight och utmanande stundtals, men hon var alltid respektingivande och stark i sin utstrålning. Självförtroendet var det inget fel på heller, och jag visste att hon inte hade någon pojkvän.

Ibland i skolmatsalen så hade man suttit och studerat henne när hon gick omkring i matsalen och hälsade på alla. En gång så hade hon sett ett par kompisar från en annan klass och hade böjt sig framåt över matbordet för att konversera, och man hade tappat andan. VILKET BAK HON HADE!!!

Sandra var som sagt kurvig, relativt liten och fast. Och den där bakdelen! Oj Oj Oj!!! Jag kommer också ihåg när hon en gång hade på sig en tajt top. Hennes bröst var stora som få bröst jag hade skådat. Tajta och ihoptryckta var dom inder den där rosa åtsittande toppen. Rakt ut stod dom, visserligen ihoptryckta men attans vilka bomber!

Hon var som sagt den typen som inte jobbade så hårt på gympan; hon hade inte heller så jättebra betyg, men inte direkt dåliga heller.

Vad söt hon var. Vit-blond i håret, stora ögon, en liten näsa och fylliga läppar som endast 18-åriga tjejer har. Härlig solbränna och den där kroppen!

Nu var det äntligen studenten! Vi hade haft fest hemma hos Micke som bode i ett fint, stort hus i skärgården. Alla tjejerna i klassen var där. Sandra var där…

Oh, vad vacker och sexig hon vr i den där vita åtsittande student klänningen, hon hade sin student mössa såklart och hennes små, små fötter satt fint i dom där klackade skorna. Hon log mest och sippade på en folköl. Många av dom andra tjejerna var fulla och sprang från person till person och kramades och sjöng student sånger titt som tätt. Jag själv hade inte druckit någonting. Jag skulle köra på kvällen.

Sandra och jag satt och pratade lite om vad vi skulle göra efter att skolan nu var slut.

”Kanske sticker tilbaka till Frankriike igen”, sa hon.

”Kul”, sa jag. Ville inte säga att jag skulle sakna henne. Ville ju inte att hon skulle veta att jag hade en liten del av mitt hjärta reserverat för henne (om hon ville sätta sig där).

”Jag kommer att sakna dig”, sa jag. Faan att jag sa det! Men nu var det gjort. Det var inte menat att säga det, men faan att jag sa det. Jag hade ju lovat att jag inte skulle göra det!

Hon tog min hand och log.

”Kom”, sa hon.

Vi gick in huset och upp på övervåningen. Hon kramade mig och sen kysste hon mig, med student mössan på sig.

Hon tog in mig på ett rum, men helt plötsligt så kom det up någon från trappan. Vi gömde oss under sängen.

Ingen såg oss. Hon låste dörren och jag studerade hennes kurvor när hon gick fram till dörren och vred på låset.

På vägen tillbaka så sa hon att hon alltid hade tyckt om mig och min kropp.

Vi började att kyssas. Hon smekte mig utanför byxorna, och jag hade ett stånd som hade slagit in spikar i väggen.

”Vad hård du är”, smekte hon ur sig i mitt öra. Hon log och gick ner på mig. Smekte gylfen och bulan utanför. Jag flämtade.

Är det här verkligen sant!? Hon som var så söt och kurvig! Så ung och oskyldig i utseendet. Hon satt nu bredvid mig och jag hade händerna på sidan om mig. Jag hade inte ännu rört henne. Hela min kropp var alldeles stel av kåthet, speciellt där nere mellan benen. Jag sneglade åt hennes håll och studerade dom där jätte brösten under klänningen. Jag såg ner och såg hennes fasta lår alldeles ihop klämda av klänningens åtsittande design. Hennes rumpa visste jag var helt otrolig och hennes höfter syntes på långa vägar under hennes klänning.

”Ta av dig byxorna” sa hon.

Jag tog av mig dom och hade nästan problem över att visa min bula under kalsongerna.

Det skreks och skrattades utan för dörren men ingen ville tillsynes komma in.

Vi andades häftigt och okontrollerat. Sandra hade bett mig att sätta mig ner igen. Själv satte hon sig mellan mina ben och drog ner kalsongerna.

Mitt jätte ollon fastnade i överdelskanten på kalsongerna och hon fick verkligen dra hårt för att vinna över kraften från mitt stånd. Jag såg hennes små små händer greppa hårt om kalsongerna när hon drog neråt. Hon hade en längtande blick i ögonen och tillslut spå fjädrade hela mitt massiva stånd up på magen! KLATCH!!! Ståndet träffade mig på magen, och stod nästan rakt upp!

Lilla söta Sandra flämtade till! Hon bet sig i underläppen och tittade storögt på mitt bultande stånd. Hon hade fortfarande händerna runt kalsongerna som nu var nere vid knäna. Hon släppte långsamt taget och bad mig att sätta mig ner. Vi gjorde så och hon började kyssa mig i örat och i nacken. Hon andade tungt och mer kontrollerat denna gång. Hennes händer smekta av mig tröjan och vi var helt plötsligt jättekåta och på full väg att ha sex. Otroligt!

Vi började att kyssas häftigt och passionerat. Hennes händer smekte mig över hela mitt bröst och jag hade svårt för att inte komma på direkten. Hennes hand gled ner på mitt lår och jag kippade efter andan. Sandra fnittrade och strök bort håret ifrån hennes panna med den andra handen. Hon log med kåthet i blicken. Hon luktade otroligt gott och friskt. Hon måste ha duschat precis innan hon kom hit. Hon bett sig i underläppen och i tungan medans hennes lilla hand gled över mitt högra lår. Hon var så söt att jag kunde dö! Hon fnittrade mellan utandningarna och små flämtade och stönade väldigt tyst mellan utandningarna. Jag stirrade henne i ansiktet hela tiden och hon skiftade sin blick från mitt stånd och mina ögon.

Hon sa något. Väldigt tyst.

”Va?”, sa jag med torr hals och en häftig utandning.

”Vilken stor snopp du har”, sa hon viskandes tillbaka.

”Tycker du?”, svarade jag.

”Hmm-mmmmh”, sa hon tyst med underläppen mellan sina vita tänder. Hon smekte mig lite fortare och helt plötsligt så gled hennes lilla hand upp mot mitt stånd! Jag kände hur hennes lena underarm vilade mot mitt lår medans hennes han dletade sig runt det grova skaftet på min kuk.

En hög suck hördes från henne.

Hennes underarm- len och varm – var fint solbränd och mjuk. Hennes hand hade nu letat sig upp över skaftet och smekt ollonet. Jag ryckte till i spasmer och kom nästan. Jag kände hur min kropp drog ihop sig och skakade av en sammandragning ej utav denna värld. Men jag kom inte.

Istället så njöt jag i fulla drag av att se hennes lilla hand glida upp och ner över mitt muskulösa skaft med hjälp av min brinnande förhud. Hon kunde inte greppa helt runt skaftet men det räkte med henne nästan värmeosande handflator. Hennes hand var liten och nätt, med korta, smala fingrar som ända var runda på något sett. Dom hade ett par ringar som var fina, och hennes naglar var alldeles blanka och stack ut lite över fingertopparna som var i full kraft med att glida upp och ner på mitt massiva stånd med hjälp av hennes lilla hand. Hon drog långsamt och metodiskt. Hon hade gjort detta förr. Men hon var lite tafatt och oskyldig i hennes runktag. Plötsligt så bad hon mig att ställa mig upp. Hon satt sig tillrätta där jag satt innan jag reste mig och mitt bultande stånd råkade snudda hennes varma panna när jag reste mig upp och snurrade runt emot henne. Hon log igen.

Men inte länge till. Hon tog med ett saftigt grepp tag runt kukroten och började kyssa min snopp. Hennes ögon var slutna och hon lekte med ollon lite som hon ville. Jag var verkligen stor. Men kanske var det hennes späda kroppsbyggnad som gjorde den stor. Vad vet jag. Hon fick visserligen knappt in snoppen mellan läpparna. Hon provade ett par gånger. Sen så lutade hon tillbak huvudet och med ett litet ryck så fick hon det långa blonda håret, som hade legat över hennes ansikte, att slunga tillbaka över axlarna och ner över ryggen. Hon tittade upp och log. Hon harklade sig och slickade sig rejält över läpparna och log igen. Sen slöt hon ögonen och närmade sig mitt spretande jättestånd. Jag kände hennes andedräkt mot mitt ollon innan det med dunder och brak försvann in i hennes söta 18-åriga mun.

”MMMMMMMM! mmmmmm! mmm-mmmm HMMMMM!!!! m m m mmmm”, Fick hon ur sig.

Hennes söta ansikte gled fram och tillbake över min snopp! ÅHHH VAD SKÖNT!!! Jag kunde knappt andas och skackade ståendes fram och tillbaka. ennes lilla tunga virvlade i våger runt mitt vacum inpackade ollon. Jag såg ner och såg denna lilla varelse slicka och suga min kuk fram och tillbaka. När den hade nått botten av hennes svalj så tittade hon upp. Gud vad söt hon var med mitt stånd mellan läpparna! Hon blinkade ett par gånger utan att slita sig ifrån min blick. Hon böjde sig tillbaka ifrån mig och jag kunde se hur min snopp blottades mer och mer allt eftersom den gled ur hennes söta mun. Hon var alldeles varm och fuktig. Snoppen glänsde och hennes andedräkt kändes på min känsliga kuk hud.

Ollonet gfick stanna kvar där inne och jag kände hur Sandras tunga gled upp och ner, fram och tillbaka över min runda spets. Sen så gled jag in i värmen igen. Snabbare den här gången. Mina magmuskler hade dragit ihop sig till den milda grad att jag hade kramper.

”mmmmmhmm”, fortsatte hon. Jag flämtade och stönade.

PLötsligt så slutade hon suga och min kuk gled for ur henne och ställde sig lika hårt – om inte hårdare – som innan och svajjade upp och ner och fram och tillbaka. Det ryckte lite i den och jag kände hur blodet pulserande rustade runt inne i min jättekuk. Hon drog sig tillbaka och drog av sig klänningen. Vilka bröst hon hade! Som jagsa förrut sa var hennes kropp inte utav denna värld. Liten och kurvig, men hennes bröst var som handbollar!!! Utan behå! Hennes kropp var solbränd och fast. Hennes höfter var runda och välbyggda under en smal och fast midja. Endast 18 var hon!! Fan! Jag kommer snart!

”Hnngggg!”, stönade jag. Men inget sprut. Ännu.

Sandra vred sig om i sängen och blottade sin fasta putrumpa. Den stack rakt upp och hon stod dar på underarma som stöd på alla fyra med stjärten i vädret. JAg drog av henne trosorna och börjad virvla tungan över hennes blygläppar.

”AhhhhhHHHHHAHAAAAAHAH”, skrek hon ut i en enda lång skröna av underbart stön.

Åhhh, mmmmm ……jag kommer snart”…”AHHHHH!”

Det var inte långt kvar tills Sandra skulle komma. Så jag sluta slicka. Hon stod fortfarande på all fyra med stjärten i vädret. Jag tryckte up mitt tokstånd mot hennes svällande bakhalvor. JAg kippade efter andan och blodet rusate ännu häftigare ut i min kropp och in i min kuk. Jag tryckte mitt ollon emot hennes blygläppar, och helvete vad våt hon var. Jag kunde knappt hålla mig längre. Med ett sista andetag så borrade jag in mitt monstruösa stånd i hennes bak. Jag såg stjärnor och galaxer! Jag titade ner och såg hur kuken sakta hade slagit rot mellan mhennes stora stjärthalvor. Hon var Så trång, men ändå avslappnad och lugn – trots hennes skrik och stönanden. Ollonet gled lugnt in och jag kände hur varm och mjuk hon var inne i sin kropp. Ståndet ryckte och pulserade . Utanför var skratten och ropen ännu högre än förrut. Här stod jag bakom rumpan på klassens sötaste och sexigaste lilla varelse och fylllde hennes kurviga 18-års kropp till bristningsgränsen med min stora kuk!

Hon skrek ”Mera, MERA MERA!!!”

Jag gled in längre och längre. Hela mitt stånd fyllde hennes fasta tonårs rumpa. Skinkorna var fasta och runda, och hon bände upp röven till den milda grad att jag trodde att hennes smala midja skulle gå av(!). Men det gjorde den självklart inte. JAg tog faktiskt ett fast tag runt denna härliga midja och börjad dansa med hennes svällande rövhalvor. För varje stöt så började dom härliga bakdelarna röra sig fram och till baka i takt med mina stötar. Det klatschades lite titt som tätt under bakifrån knullet och hon tyckte om det! Hon stod på all fyra på raka armar och till baka lutat huvud. Hennes vit-blonda hår svänged fram och tillbaka i takt med skinkorna och knarandet från sängen. Min kuk var så stor och grov att jag blrev förvånad över att hon kunde ta emot hela saken. inga problem! Hon knullades häligt av mig medans vi stönade i takt med stötvågorna. Jaag såg ned på hennes rumpa medans den stutsade from och tillbaks så fort jag såg stötte i botten. MIna ljumskar blev alldeles varma av att för varje stöt röra hennes skinkor och det gjorde mig ännu kåtare. Tanken på att jag knullade henne på studenten var inte heller helt fel. Kuken gled in och ut, fortare och frotare. Jag svällde up mer och mer och trodde att hennes krop skulle säga ifrån eftersom storlek tränge in och ut ur henne. Men hon bara bad om mera!

AHHH!! AHHHAAAHAH!!! Ohh,, MERA!! MMMHMMMHH HHHHHHHHmmm…..!”

Sandra böjde huvudet över axeln och la sin vänstra hand på hennes vänstra skinka och såg mig i ögonen. Jag tog ett fast grepp om hennes hår och drog hennes huvud mot mitt. Jag böjde henne fram och slickade henn i nacken. Hon var hel underbar och tog emot hela kuken med full kraft för varje juck. Jag smiskade henne hårt med mina välplanerade handflator.

Smack! Smack! Klatch!

Skinkorna darrade och vibrerade i vågor. Hon putade ännu mer med baken. Jag ökade tempot och svor att aldrig komma!

Detta var inte sant! Inte en chans tänkte jag. Men det var det. Vi svettades och knullade fort och passionerat inne i det stängda rummet medans klassen drack öl och festade utanför.

Utan att hinna tänka efter så hade hon glidit sig ur och satt sig på min stenhårda snopp! Hon började rida och rida med långa kontrollerade juck. Jag såg hur jag försvann in i hennes kropp. JAg tog tag om hennes svällande bröst. DOM VAR ÄKTA!!! Precis som jag faktiskt hade trott. Hon lade sina varma händer på min bröstkorg och jag började smiska Sandras skinkor i takt med hennes vilda ritt. HEnnes kropp var glansig, själv var jag nersölad av svett. HOn gled tillochmed av mig ett par gånger när det var mycket svett på bröst korgen. Hon föll framåt men använde det som en ursäkt att leka med våra tungor.

Jag reste upp henne och kysste henne. Hon var helt galen. Håret svajjade fram och till baka. Hennes bröst var så fasta att dom knappt rörde på sig! JAg kunde känna hur hon använde sina skinkor till att studsa upp igen efter varje gång hon hade skunkit ner till roten på min kuk. Hon var varm och det bildades svett på mina höfter av all den värme som hennes ridande kropp utsöndrade.

”JAG KOMMER!!!””, skrek hon ut.
”AHHHH!!!!”, skrek hon.

Hon stönade så att jag trodde att hon skulle dra till sig hela klassen eller nått sånt.

”Hon fortsatte att rida och komma i evigheter. Kändes det som i alla fall.

Jag måste ha satt mig i trans eftersom jag inte hade kommit ännu. Jag ville inte att det skulle sluta. Jag slängde henne av mitt stora stånd och gled ner mellan hennes fasta lår med kuken först i högsta hugg. Jag gled stor och stark in i henne centimeter för centimeter och när jag nådde hennes botten så sa jag till mig själv att

”Nu jävlar ska jag få henne och svimma!”.

Så jag knullade lilla Sandra så fort och intensivt att hon tappade andan och bad mig att lugna ner mig lite. Så det gjorde jag, men efter en liten paus var det hon som bad mig att fortsätta ännu snabbare! Vilket jag också gjorde.

Det fortsatte ett bra tag. Jag vet inte hur många gånger min snopp kördes in i Sandras kropp, men efter ett bra tag började ilningarna komma lite väl nära min kuk.

Jag pausade till. Och plötsligt sa Sandra:

”Jag vill att Du kommer nu!”

Hon hade sån kåthet i blicken att jag inte visste ordet till.

”Vilken student!”, sa jag och hon nickade till och slickade sig om munnen. Hon tryckte bort mig så att jag gled ur henne. Hnn tog min hand och tillsammans sa studsade vi över sängen bort till våra kläder.

”Nu ska du spruta!”, sa hon med flämtningen i halsen.

Jag var så kåt att jag inte visste vad jag skulle gör! Helt plötsligt så tog hon sin student mössa och satte den på sitt söta huvud.

”Nu kommer du inte att glömma mig!”, sa Sandra skrattande.

Hon putade med munnen framför mig. Jag kunde se hennes docksöta anskite under skärmen på studentmössan och hon runkade mig hårt och häftigt med båda händerna.

”Jaaaaa! MMhhhhmmm! Åhmmmmm!”.

”KOM NU! JA, KOM!!!”

Jag stod där och dog rent ot sagt. Hennes händer gled fram och tillbaka på min fulladdae kuk så att jag skrek. Jag skrek verkligen av hennes behanling. Jag har aldrig känt något liknande. Hon var helt underbar där hon satt framför mig med min atletisk kuk riktad mt hennes studentmösse beklädda ansikte. Hennes makeup var fortfarande kvar.

Så kom jag!!!

Sprutet sprayade ner henne totalt! Det hamnade över hela hennes ansikte. Kinderna och håret och över hela student mössan! Munnen och ögonlocken sprritsades ner totalt. Jag såg ner och såg mina sats-strålar flyga ur min hårda stake och land över denna 18-åriga student nymf. Strålarna sprutade kors och tvärs, en del missade hennes ansikte och landade långt bakom henne. Vissa sprut sprayade över hela henne och glänste fint över hennes klot runda jättebröst och en några sprut landade kors över hennes ansikte! Hon var SÅÅÅ SÖT!!! Och här stod jag med hennes små händer runt min kuk och blev totalt tömd över hennes gulliga ansikte. Aldrig har jag slungat en sådan sats över en tjej förut.

Hon log upp emot mig och jag var helt borta. Hon log och skrattade.

”Den här mössan tänker jag behålla”, sa hon fnittrades.

Jag föll ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *