Då sommaren blommade

Det var en varm, nästan molnfri, högsommar dag. Jag var ute hos mina föräldrar på landet för att komma ifrån staden en stund. Mina planer för dagen var få, först och främst stod en cykeltur runt grusvägarna på min fars gamla robusta monark. När jag hade tagit fram cykel från baksidan av huset så såg jag Hannah komma glidandes in på gårdsplanen på sin röda damcykel. Hon stanna framför mig och hejade.

Hannah var relativt ny här ute. Hennes föräldrar hade bott här i 3 år nu och hon brukade vara här nästan hela somrarna. Trots detta hade jag inte träffat henne så mycket eftersom jag själv bara var på besök hos mina föräldrar ganska sällan. Det hade blivit mer nu på senaste dock.

Jag gillade henne en hel del, kanske mer än vad jag hade reflekterat över. Hon var jordnära och avspänd, men också intellektuell. Framförallt delade hon min passion för film och musik. Dessutom var hon vacker och i min ålder, runt 25. Nu stod hon framför mig i all sin prakt, iklädd avklippta jeans och t-shirt. Hennes långa bruna raka hår låg utspritt över hennes axlar. Blicken gled automatiskt snabbt över hennes kropp. Över hennes fylliga bröst under t-shirten och ner över midjan. Hon var en aningen mullig, vilket jag uppskattade.

– Jag tänkte ta en cykeltur runt sjön,vill du hänga med, frågade jag.
– Gärna,vad trevligt, svarade hon glatt.

Vi satte oss på cyklarna och cyklade iväg på de dammiga grusvägarna. Efter ett tag var vi framme vid sjön,vi cyklade ett halvt var runt den innan vi var tvugna att stiga av. Vägen tog slut och kvar fanns bara en stig in i skogen som omfamnade sjön. Jag torkade svetten ur pannan och pustade lite. Bakom mig hörde jag Hannah säga, vi kan väl forstätta runt! Absolut, instämde jag och vi traskade in på stigen. Luften var fylld av lukter här inne. Några bi surrade lite längre bort, och vi skuttade skrattandes över en ganska stor myrstig som korsade vår stig. ”Förlåt, ursäkta” ropade vi till de små flitiga arbetarna under våra fötter. Trädens skuggor gav en viss svalka, men jag var fortfarande svettig. Efter en stund kom vi fram till en klippa ut mot sjön. Jag stannade upp och tittade ut över det blå, lätt krusade vattnet.

– Ett bad hade inte varit helt fel, sade jag.
– Vi kan väl hoppa i, föreslog Hannah med en axelrykning.

Jag skrattade tilll,

– Jo, men jag har inga badkläder med mig, då får jag bada naken. Har du kläder med dig?

– Nää, svarade hon med ett av sina sköna leenden, bada naken är väl inte så farligt.

Jag blev först lite förvånad att hon inte föreslog att vi kunde ha på hos underkläderna. Utan att jag kunde hjälpa det drog min hjärna slutsaten att hon kanske ville bada naken. Men jag bestämde mig i nästa stund att inte lägga någon vikt på det.

– Ok, svarade jag. Vi stod alldeles stilla och tittade på varandra några långa sekunder innan vi båda brast ut i skratt.

– Jag kan börja klä av mig, sade jag och började ta av mig tröjan. Koncentrerad på min själv tog jag av mig alla mina kläder och tillslut stod jag alldeles naken på klippan. Lätta vindpustar fläktade min kropp. Jag tittade mot Hannah och såg henne stå i profil mot skogens grönska. Hon hade just tagit av sig BHn och hon hade bara ett par vita trosor på sig. Hennes fasta fylliga bröst puttade graciöst ut från hennes kropp. Det ilade till i kroppen, från magen, bak på ryggenraden och upp i bröstet. Hennes kroppslinjer var just nu det vackraste som fanns. Och nu, just nu, var allt som betydde något. Det här kändes så naturligt, men ändå laddat spännande. En känsla av samhörighet med naturen spred sig inuti mig. Hon tog tag i sina trosor och började lirka av dem. Mitt hjärta ökade takten och min penis kändes plötsligt varm och pulserande. Jag vände mig snabbt, lite generad, mot vattnet och hoppade i.

Vi simmade ut till mitten av sjön och tillbaka samtidigt som vi småpratade. På väg upp ur vattnet undrade Hannah om vi kunde sola och torka oss en stund i solen.

– Visst, tyckte jag. Samtidigt hoppades jag att detta inte skulle bli en lång tråkig stekning i solen,vilket jag avskydde.

Väl ur vattnet undvek jag att tittade för mycket på Hannah, men trots detta svulnade min penis upp lite grann. Hannah gick bort till en gräsplätt bakom klippan, fördelade ut sina kläder på marken och lade sig på mage på dem. Jag följde hennes exempel och lade mig brevid henne. Hon tittade på mig leendes och sade:

– Åhh, vad skönt det här är.

Jag höll med. Sen började vi att prata med varandra och tidvis glömde jag nästan bort att hon låg spritt naken brevid mig. Vi snöade in oss på en lång diskussion om Kieslowskies filmer om trikolorens färger och främst av musiken till dessa filmer. Till slut kom vi fram till att Preisners musiken till ”Veronicas Dubbelliv” var det album vi både tyckte var bäst. Jag provade att föra in samtalet på samlevnad och Hannah nappade direkt.

Snart därefter lutade hon kroppen lite åt sidan och i samma rörelse flyttade sig närmare mig. Nu var hon alldels nära, hade hon lagt sig helt på mage igen så hade vi rört vid varandra. Hennes ena bröst var nästan helt synligt och när hon inte titta på mitt ansikte stal jag några ögonblickstittar på hennes trinda barm. Min penis var nu uppe i halvstånd och mina inre känslor i uppror. Hela min kropp trånade efter hennes. Ansiktet kändes flammigt och varm. Men jag höll masken och låtsades som ingenting, samtidigt som jag hoppas att min växande kåthet inte syntes. Så låg vi i några minuter och pratade. Hon tittade mjuk, och kanske, kanske, lite sökande på mig.

Sen kom brytningen, förlösningen som jag hoppades så på. Jag skojretades lite med henne och först stötte hon sin axel emot mig med ett skratt. Jag forsatte att provocera och vi började smågruffa. Efter lite knuffande och halvbrottande så välte hon mig plötsligt på rygg och satte gränsle över mig. Hon tog tag med sina händer mot mina magsidor, redo för kitteltortyr, och sade sedan med en illa spelad allvarlighet:

– Ta tillbaka det, annars…. Och så vickade hon en aning på fingrarna.

Samtidigt bytte hon lite sittställning och jag kunde nu känna hennes underliv tryckas mot min penis som omedelbart for upp i ett riktigt pulserande stålstånd när jag kände hennes fuktighet och värme mot undersidan av min penis. En tanke rusade genom mitt huvud. Hon var ju verkligen alldeles blött i underlivet. Var hon upphetsad och trånande också? Jag tittade upp mot henne där hon satt svagt lutande över mig. Hela hennes sköna kvinnlighet var där ovanpå mig mot den blå himlen. Jag höll fortarande masken och gick till motattack. Mina händer slöts sig runt hennes midja och med armarna trängde jag ut hennes händer från min kropp. Hon nästan kastade sig över rakt över mig och bad desperat

– Nej, du får inte kittla mig.

Hennes lena och mjuka kropp låg mot min. Hennes bröst var tryckta mot mina axlar och hennes huvud låg mot marken lite ovanför, tätintill mitt. Jag höll på att förgås av kåthet. Hennes underliv lyftes från mitt stånd som nu svagt men distinkt dallrade fritt någon centimetar ovanför min mage av min pulserande kåthet. Hon drog sig lite bakåt och mitt stånd studsade någonstans mot hennes underliv. Mitt härta slog dubbla slag. Jag lättade lite på mitt handslag runt hennes midja och hon lutade sig mer framfåt igen. Några sekunder hade gått från det att hon kastat sig över mig och jag kände att jag behövde svara henne nu. Men jag kunde komma på något att säga.

Då drog hon sig lite bakåt igen och jag kände hur mitt ollon stötte emot något varmt och vått. Jag tryckte upp mitt stånd mot henne som till min totala lycka började glida in i hennes slida. Hon svarade genom att trycka sitt underliv hårdare mot mig och hennes trånga och sekretinsmörjda slida omslöt så mitt stånd helt och fullt. Hon stönade till och tryckte hela sin kropp hårdare mot min. Jag slöt ögonen och njöt.

Snart reste hon sig lite upp och jag öppnade ögonen. Hon såg rakt på mig med tindrande ögon. Jag tittade tillbaka samtidigt som jag lätt mina händer smeka över hennes rygg. Hennes hår hade fallit ner över båda hennes axlar och jag drog mina händer från hennes tinningar och bakåt så det lade sig på hennes rygg igen. Jag yttrade ett enkelt:

– Du är väldigt vacker.

Hon log till svar och närmare sig mitt ansikte. Vi möttes i en kyss, först försiktigt, travande. Spänningen pumpade mig full av adrenalin. Hennes mjuka läppar tryckes mot mig och jag älskade henne och trånade efter henne med varende cell i hela min kropp. Sen blev kyssen mer innerlig och het. Hon mmmm:ade svagt mellan varven med sin tunga i min mun. Jag började jucka mitt underliv, och hon svarade direkt med motjuck. Mitt stånd gled ut och in genom hennes slida. Hon avslutade kyssen och lade sin enda kind mot en av mina.

– Åh, vad skönt, stönade hon tyst fram i mitt öra. Hon nafsade lite i min öronsnibb och reste sig en aning. Vi möttes i en ny het kyss. Hon avslutade den med och tittade ner mot våra kroppar.

– Åh, jösses, vad underbart, lade hon till.

Hannah reste sig ytterliggare lite grann och svängde upp huvudet så att hon tittade rakt fram med slutna ögon. Det smackade lite lätt när mitt underliv stötte emot hennes genomblöta underliv och hon stönade rätt ut. Hennes bröst gungade ovanför mig vilket gjorde mig ännu kåtare. Jag lät mina händer omsluta dem, smekte dessa mjuka bröst och tryckte dem emot henne. Sen reste jag mig lite och började suga på en av hennes bröstvårtor. Hon stannade upp lite i juckandet och mmm:ade igen. Sen satte hon sig rakt upp och jag följde efter tills vi satt upp både två, fortfarande med mitt stånd inuti henne och våra kåta underliv mot varandra. Jag kysste hennes bröst och sen lät min tunga glida från mellan hennes bröst och upp via halsen till hennes öra. Hon stönade och tittade sedan på mig:

– Du är helt underbar. Du med, svarade jag snabbt och vi möttes i en ny kyss. Jag fattade tag i hennes skinkor med min händer och tryckte hennes värme emot mig och vi började jucka igen. Snart föll jag åter ner på ryggen och hon ökade takten på juckandet. Mitt stånd trycktes allt hårdare in mot henne och jag kände att jag började närma mig utlösning. Jag stönade till svagt. Då ökade Hannah takten ännu mer och mellan hennes stön gnydde hon fram.

– mer, mer, mer……

Takten ökade ännu mer och hennes underliv stötte allt hårdare emot mig. Trycket av miljontals spermier som ville ut blev att intensivare och tillslut kunde jag inte hålla tillbaka dem. De forsade genom min stenhårda lem ut i Hannah slida. Jag stönade lite högre, men slutade inte att jucka. Jag hörde att Hannah stönade allt mer och innerligt och kort efter mig spände hon sig krampaktigt i sin orgasm samtidigt som hon nästan våldsamt tryckte ner sitt underliv mot mig. Några sekunder senare började hon slappna av och lade sig åter platt emot mig. Där låg vi i någon minut och andades ut. Jag smekte hennes rygg och titta upp mot himlen. Där kom ett litet fluffigt moln seglandes. Jag strök under hennes hår jämt och njöt av hennes närhet.

Jag gav henne och kram och hon svarade

– Vad skönt det är när du håller om mig, och så tittade hon på mig och fortsatte: och när du är inuti mig.

Vi skrattade lite tillsammans och kysstes.

Efter ett tag badade vi igen, klädde oss och cyklade vidare. Just nu var livet underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *