Det var vinter

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Kvicksilvret på termometern stod på –15°C.

Vi hade kommit överens med Peter att vi skulle hämta honom på tågstationen på eftermiddagen.

Peter hade vi träffat genom en kontaktannons på internet. Vi hade mejlat med honom ett tag och nu hade vi kommit överens om att äntligen träffas.

Sara och jag var lite spända och nervösa inför mötet, men alla var överens om att det inte behövde hända nåt första träffen, utan meningen var att vi bara skulle träffas och lära känna varandra och sen se vart det ledde.

Vi hade fixat så vi kunde vara hos min farsa, han var bortrest och huset stod tomt, han bor en bit ut på landet så det är perfekt om man vill vara ifred, och där finns en lagom stor bastu också (för 3).

Vi gjorde oss i ordning och packade in det vi skulle ha med oss till huset.

Toalettgrejer, mat, vin, extrakläder och ett par videofilmer. Det blev en hel del att stuva in i vår lilla bil. När vi var klara körde vi till tågstationen och inväntade tåget.

Vi hade sett kort på honom så vi visste hur han skulle se ut, folk började gå av tåget och till slut kom han ut och tittade sig omkring på perrongen. Sara vinkade tills Peter fick syn på oss, han vinkade tillbaka och kom leende emot oss. Vi hälsade på varann och sen gick vi till bilen, Sara och jag tittade på varandra och log, hon viskade till mig att han verkar ju vara jättetrevlig, jag svarade att det tycker jag också.

Jag körde, Sara satte sig bredvid mig och Peter satt i baksätet. I bilen pratade vi om allt möjligt och det kändes som nervositeten vi nog alla kände sakta men säkert försvann. När vi kommit till huset hjälptes vi åt att bära in alla grejer och sen satte vi oss vid köksbordet och snackade en stund. Jag gick och öppnade en flaska vin och hällde upp varsitt glas. Efter en stund frågade Sara om peter var hungrig, jodå, det skulle nog gå ner lite mat. Sara började ta fram maten och peter och jag följde efter för att hjälpa till.

Efter en stund gick peter på toaletten, jag gick fram till Sara och frågade vad hon tyckte, jag är kåt sa hon, känn efter så får du se. Jag knäppte upp hennes byxor och stoppade ner handen, mina fingrar letade sig fram till hennes skåra och jag lät ett finger glida in i henne, hon var jätteblöt, Sara började att sakta jucka mot min hand.. jag stoppade in fingret ända in och roterade runt med fingerspetsen…hon stönade….ohh gud vad jag är kåt….då tog jag bort handen och hon knäppte igen byxorna. Peter kom tillbaka till köket och vi hällde upp mer vin. När maten var klar satte vi oss till bords och åt. Jag såg att Sara satt och sneglade på peter och hennes ögon var alldeles kåtblanka. När maten var klar hjälptes vi åt att duka av och göra

I ordning i köket. Jag föreslog att vi skulle spela lite kort, Sara tände upp en massa stearinljus och sen satte vi oss och började spela. Vi spelade igenom alla olika spel vi kunde, då sa jag att vi kunde ju spela lite klädpoker….Sara såg lite fundersam ut, men sen sa hon okej, jag tittade frågande på peter, du då? Vill du spela klädpoker? Det ville han så jag satte igång att ge. Första given förlorade jag, nästa peter och sen jag igen!. Fan tänkte jag, hoppas Sara förlorar snart….äntligen lite tur..Sara förlorade dom 3 nästa givarna, så nu började det hända nåt. Jag såg att peter tittade på Sara hela tiden och det gjorde jag med för den delen.

Snart satt både Peter och jag i bara kalsongerna och Sara hade trosor, behå och en tröja på sig, jag frågade om det inte skulle bli mer intressant på slutet om nån annan fick ta av kläderna på den som förlorat, både Peter och Sara tyckte att det lät bra. Nästa giv förlorade Sara, jag sa till peter att han skulle få nöjet att ta av hennes tröja, han gick runt bordet och ställde sig bakom henne…la sina händer på hennes axlar och lät händerna sakta vandra nerför hennes armar, jag såg att hon rös……hans händer fortsatte ner över hennes mage ända ner till troskanten….tog tag i tröjan och drog den sakta uppåt…Sara höjde armarna…nu såg man hennes sexiga BH…..tröjan åkte av och Peter tittade ner på Saras härliga bröst… jag såg att han hade fått ett ordentligt stång innanför kalsongerna. Han gick och satte sig och vi fortsatte att spela, nu förlorade jag och Sara kom fram till mig, jag drog ut stolen lite från bordet….hon satte sig på golvet…..tog tag i kalsongerna och drog resolut av dom….jag hade också stånd så kuken sprätte upp och slog mot magen….så började hon ställa sig upp….när hon var på väg upp stödde hon sig mot mig…la sin hand på kuken….och hävde sig upp, hon satte sig och nästa giv förlorade hon. Jag reste mig, gick fram och ställde mig bakom henne, Peter satt nu och stirrade intensivt på Sara….jag smekte henna över ryggen….min kuk kom emot hennes rygg och hon skälvde till…..jag knäppte upp BH:n…smekte henne fram över magen och se vidare upp mot brösten……BH:n åkte av och Saras härliga bröst hoppade ut i frihet……hon la sina armar över brösten för att skyla dom men jag tog försiktigt bort dom…..du har absolut inget att skämmas för….inte sant Peter??…..verkligen inte instämde han…..han såg verkligen kåt ut nu…..hittills hade Peter fått ganska så bra kort varje giv men nu fick han plötsligt ingenting på handen….så han förlorade.

Jaha sa jag, då är det bara sista plagget kvar på dig peter…..och det tänker inte jag ta av i alla fall sa jag och tittade på Sara…..hon var glansig på ögonen när hon reste sig…..gick runt bordet….fram till Peter.

Han drog ut sin stol så han satt en bit från bordet.

Hon satte sig på golvet….smekte honom på bröstet och sakta neråt mot naveln……tog försiktigt tag i kalsongkanten och började sakta dra ner dom……bit för bit…..nu började ollonet synas……Sara vred sig lite och jag såg att hon höll på att sprängas av kåthet. Plötsligt hoppade kuken fram….den var bra stor…..Sara satt som förlamad på golvet och bara tittade på hans kuk……jag såg att hon tvekade lite om vad hon skulle göra…..jag ställde mig upp så jag kunde se lite bättre……hon tittade upp och såg att jag var lika kåt som henne…min kuk var stenhård och jag höll den med högerhanden och runkade sakta fram och tillbaka…..hon tittade på Peters kuk igen…..hon satte sig lite närmare honom….la sin hand försiktigt på hans stora kuk…..kände med fingret över kukroten upp mot hans stora blanka stenhårda ollon…..hon greppade kuken i ett stadigt grepp och drog förhuden så långt tillbaka som det gick…..Peter stönade….Sara lät sin tungspets snudda lite vid det spränghårda ollonet….. Peter ryckte till…..ohhh vad skönt…..nu hade hon hela hans ollon i munnen och sög glupskt på det…..jag kom upp bakom henne….hon ställde sig på knä och putade ut med stjärten……hon hade trosorna på sig fortfarande så hon hade ju vunnit spelet, men det var det nog ingen som tänkte på just då!!

Jag smekte skinkorna….drog ner trosorna lite….kysste henne på ryggen och ner över stjärten…..nu sög hon hela peters kuk….den var stor så hon fick inte in hela i munnen…..men tillräckligt i alla fall om man så hur mycket han njöt av hennes behandling….jag lirkade av hennes trosor….kände med ett finger över fittan…..smekte hennes klitoris….hon stönade av välbehag….jag tänkte att nu måste hon vara i himmelriket, hon älskade att suga och älskade att bli smekt…..det var ju perfekt för henne.

Jag frågade om vi inte skulle gå in till sängen…..mm sa hon med munnen full av kuk….hon slutade suga och ställde sig upp, Peter ställde sig också…..då tog Sara tag runt våra kukar och började gå mot sovrummet…..vi följde snällt efter.

När vi kom in till sängen sa hon åt oss att lägga oss på rygg i sängen…..vi gjorde som hon sa…hon satte sig emellan oss och greppade våra bultande kukar….hon runkade sakta….sög…..runkade……knulla mig hörde jag henne säga, jag tittade på peter och nickade mot honom….Sara stod på knä i sängen…Peter ställde sig bakom…..kysste hennes skinkor……närmare och närmare fittan….han lät sin tunga snudda vid stjärthålet….slickade blygdläpparna…..klitoris….hela fittan. Sara skakade i kroppen….knulla mig nuuuu….

Under Peter behandling med tungan hade Sara inte kommit sig för att suga mig….men nu tog hon min kuk i munnen…..samtidigt måttade Peter med sin kuk i hennes skåra…..hans ollon trängde sakta in i Saras varma fitta….hon stönade…..oooh….ooooh……kuken trängde längre och längre in….tills den var i botten….han började jucka med långa mjuka tag…….ut och in……Peters kuk i fittan och min i munnen….det blev för mycket….Sara exploderade i en orgasm……..hon släppte min kuk och sjönk ihop…..jag puttade varligt på henne så hon föll ner på sidan, jag vände över henne på rygg och kröp in mellan hennes ben, jag lät min kuk sakta glida in i den våta grottan…….Peter satt bredvid och tittade på, Jag knullade ganska snabbt nu…..Sara tog tag i Peters kuk och började frenetiskt att runka…….jag tog hennes ben och la upp dom på mina axlar…..Peter satte sig så Sara kunde komma åt att suga……hon slukade kuken glupskt. Jag märkte att hon var nära att komma…..jag ökade takten…..pumpade kuken in och ut…..då kom hon igen…..åhhhh…..jag kommer sa hon……åhhhhh guuuud va sköööönt……..hon slutade suga honom….jag drog mig ur och vi satte oss bredvid Sara så hon kunde pusta ut……känn på mitt hjärta sa hon….känn vad det bultar, vi la våra händer över hennes bröst och kände…….det bultade som om hon just sprungit ett maraton.

När hon vilat klart knuffade hon ner peter på rygg, satte sig gränsle över honom……tog tag runt hans kuk och sänkte sig sakta mot den…..drog den över fittan ett par gånger…..sen siktade hon in sig och sjönk sakta ner över hans stora glansiga kuk….hon red försiktigt……jag ställde mig upp…..hon tog kuken i munnen och jag började sakta jucka fram och tillbaka…….medan hon red hans kuk smekte jag hennes anus med mitt finger….jag förde in toppen på fingret och juckade lite fram och tillbaka……mer mer hörde jag henne säga…..jag förde långsamt in hela fingret…..hon red peters kuk fortare….jag kunde känna den pumpa fram och tillbaka genom den tunna väggen mellan anus och fittan……jag förde fingret sakta in och ut…..hon red fortare och fortare……Sara sa att jag skulle försöka stoppa in kuken där bak…..jag ställde mig bakom….särade skinkorna…..tog lite saft från fittan och smorde in kuken…..jag lät den sakta glida in i henne….försiktigt. Peter var fortfarande kvar i henne……efter en stund hade jag hela inne i hennes stjärt och både peter och jag började försiktigt att knulla Saras båda hål……vi höll väl på i c:a 10 sekunder sen gick det för henne igen…… vi drog oss ur och hon la sig på rygg…..måste vila sa hon…..peter och jag hade båda varit nära att komma så vi satte oss på varsinn sida och började runka våra kukar…..först sprutade jag….min sats hamnade på Saras bröst och mage……hon gned ut sperman över sig…….smakade lite på den…..peter närmade sig nu….kom i min mun sa Sara….han flyttade sig lite uppåt….runkade snabbare…..

Sen sprutade han…..rakt in i munnen……det rann lite ur mungipan, men hon lyckades svälja det mesta.

Vi la oss på varsin sida och höll om henne….peter sa att det var det bästa han nånsin varit med om och vi instämde. Efter en stund ville Sara gå och duscha och basta. Vi följde med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *