Tobbe och Lisas första fyrkant

En februari dag bestämde jag (Tobbe) och min flickvän Lisa (Bägge 23 år) oss för en englandsresa.Två veckor senare skulle vi åka.Vi hade beställt en två bäddshytt men när vi kom ombord på båten i Göteborg

visade det sig att det hade blivit någon dubbelbokning och dom frågade om vi kunde ta och dela en fyrbäddshytt med två andra istället.vi skulle få en middag för besväret sa dom.

-Fan tänkte jag, vi hade tänkt att stanna i hytten och ”mysa” den mesta tiden.

-Okej sa jag vi får väll offra oss sa jag och Lisa höll med

Vi fick nyckeln och gick bort till hytten,vi gick in och kollade läget dom andra två vi skulle dela med hade inte kommit ännu vi packade upp lite saker sen bestämde vi oss för att gå en runda på båten.

Baren blev första anhalt där tog vi oss en öl. Satt oss vid ett fönsterbord och kollade ut medan båten kastade loss från kajen det blev både två och tre öl innan vi gick ner mot hytten igen. Vid det här laget hade tjejen blivit lite små lullig och gick å små klämde mig på stjärten

Och vi viste båda två vad som skulle hända nu.

När vi kom fram till hytten och skulle precis sticka in nyckeln i hålet hörde vi några som skrattade inne i hytten.

Visst fan sa jag lite tyst till tjejen, vi är ju inte ensamma i hytten. Nej sa Lisa och jag som har gått och fantiserat vad jag skulle göra med dig fan också sa hon. Ja ja det var som det var. Vi knackade på, innan vi öppnade dörren med nyckeln. Där inne satt en man och en kvinna i 55-års åldern.

Hej sa vi och gick fram för att skaka hand. Hej sa dom och presenterade sig som Ulf och Karin.

– Jaha hade ni också beställt 2-manna hytt? frågade jag, ja sa Karin ni med? Ja sa jag.
– Det ordna sig nog tillade Lisa, det är ju bara en natt.
– Ja det går nog bra sa Ulf och skrattade
– Vi tänkte vi skulle gå en runda på båten ska ni följa med frågade Karin
– Vi kommer precis från baren svarade jag
– Och vi tänkte duscha och göra oss i ordning för kvällen sa Lisa
– Okej, sa Ulf och tog Karin under armen vi ses nog senare sa Karin.
– Äntligen ensamma sa tjejen och slet av sig sin tröja å bh
– Det va hemskt va du värka vara på bettet sa jag

– Du vet hur jag blir efter ett par öl sa hon och nu gäller det att passa på medars dom är ute sa hon och slet av sig både byxor och trosorna i ett nafs.

Precis när jag skulle knäppa upp mina byxor hördes nyckeln sättas i dörren och in kommer Ulf.

– Tjena! jag glömde min plånbok i kavajen sa han, gick bort till kavajen och plockade upp plånboken vände sig om och fick se tjejen stå där helt naken.

– Ja tjena sade jag lika paff som tjejen antagligen va
– Oj jag störde se jag sa Ulf med blicken flackande över tjejens kropp
– Ja lite grann sa tjejen och log skamset fortfarande stående helt naken framför Ulf

Jag tittade på Ulfs blick som nu hade sökt sig ner mellan benen på Lisa, och han gillade det han såg det för stod man på bulan som började växa till sig mellan hans ben. Detta såg visst tjejen också för hon stod och stirrade mellan hans ben med stora ögon.

– Ursäkta sa han och gick lika snabbt som han hade kommit

Där stod vi två kvar och stirrade på varandra innan vi föll i gapskratt

– Ja ska man göra bort sig så ska man göra det rejält, sa tjejen

– Och det gjorde vi nog också sa jag och skrattade

– Nä av med kläderna nu innan Karin också kommer inrusande sa tjejen

Sakt och gjort, av med tröja, byxor, kalsonger i en rasande fart jag satte mig på sängkanten

Och Lisa sjönk sakta ner på knä mellan mina ben. Hon började försiktigt smeka min kuk med händerna, gick sen över till att slicka kuken från roten och uppåt för att sedan börja suga kuken sakta sakta upp och ner nästan retligt sakta. Jag var tvungen att avbryta henne efter en stund innan det skulle gå för mig, jag la ner henne på rygg kysste henne på munnen jobbade mig neråt, kyss på halsen, ena bröstvårtan som var hård vid detta laget andra bröstet, magen, flyttade mig snabbt över till hennes fötter kysste dom bägge.

Upp till knäna, slickade lite försiktigt på insidan av låren för att slutligen nå fram till målet som vid det här laget hade blivit fuktigt. Slickade försiktigt på utsidan av blygläpparna nuddade klitoris med fjärilslätta tungrörelser, jag satte tungan mellan blygläpparna slickade upp och ner tills dom särade på sig, fortsatte med tungan mot hålet där jag lät tungan dansa runt i allt vildare fart. Nu hörde jag Lisa stöna allt högre och högre jag slickade på två av mina fingra för att sedan börja fingerpulla henne med långsamma juck, hon började nu motjucka allt kraftigare och jag satte tungan mot klittan och slickade frenetiskt.

– Snälla knulla mig nu gnydde Lisa. – Snart älskling snart svarade jag medans jag slickade hennes klitta. Med tre fingra i sig, en tunga som bearbetade klitoris så krängde hon nu så vi hade det svårt att bara stanna kvar i sängen. Jag sa till henne att ställa sig på alla fyra för att jag vill knulla dig bakifrån, hon vände sig om ställde sig på alla fyra och sköt fram den nu dyblöta fittan mot mig. Jag ställde mig på knä bakom henne små runkade min kuk

– smek dig själv lite sa jag –låt mig se ett finger försvinna in i hålet. Hon började sakta att fingerpulla sig själv jag lutade mig fram och slickade och nafsade på blygläpparna fortsatte upp mot stjärthålet där lät jag tungan dansa runt runt.

-Nä nu måste jag få kuk gnydde Lisa.

Jag tog ett kraftigt tag i kuken styrde den mot fitthålet förde ollonet upp och ner längs den blöta slidan, la den till rätta vid hålet och tryckte sakta in den.

-Ooja stönade Lisa o fy fan va gott.

Jag knullade henne med långsamma djupa rörelser för att sedan öka.

-Hårdare,snabbare, skrek Lisa

Jag la händerna på skinkorna och särade dom så mycket det gick och knullade henne med hårda snabba juck, Jag blötte tummen och gned den försiktigt över stjärthålet. Jag ville så gärna knulla henne i stjärten också men det skulle jag inte få det visste jag, för jag hade försökt åtskilliga gånger förut.

Nu kände jag dom välbekanta skakningarna i kroppen på henne och visste att nu var orgasmen inte långt borta, jag lät nu kuken banka på henne brutalt hon skrek till samtidigt som hon skakade som ett asplöv, jag drog ut kuken slängde runt henne på rygg klängde mig upp till ansiktet och började munknulla henne, det behövdes inte många juck fören jag fyllde hennes mun med min sperma, hon fortsatte att suga och slicka tills hon hade fått i sig all sperma.

Vi sjönk sedan ihop där på sängen uttröttade av knullet tätt omslingrande.

Jag vaknade till av att någon stod och fnittrade i rummet, jag tittade upp och såg att Ulf och Karin satt i sängen bredvid och tittade.

– Gomorron får man väl säga då, sa Ulf

Jag puttade till Lisa så att hon vaknade hon gnydde till något och vände sig om. Fick då se Karin och Ulf sitta en halvmeter ifrån oss tittande med stora ögon.

– Oj är ni här! Fick Lisa fram, samtidigt som hon drog täcket över våra nakna, kladdiga kroppar. Dom berättade att dom hade varit uppe i baren och tagit sig ett par drinkar och skulle nu duscha å göra sig i ordning för kvällen. Ulf reste sig upp gick bort och plockade upp en flaska whiskey.

– Ska du ha dig en whiskey grabben, sa han till mig

– Ja tack! Svarade jag

– Det kan du nog behöva nu sa Ulf och skrattade

– Vi ska väl inte vara sämre sa Karin och gick å hämtade en flaska vitt vin till Lisa och henne.

Vi satt där nu och drack å små pratade lite om både det ena och det andra, Lisa och jag på våran säng nakna omlindade i våra lakan, Ulf och Karin på deras säng

– Ska vi gå och ta oss en dusch! Sa Lisa och tittade på mig

– Ni kan väl vänta en liten stund till sa Karin och fyllde upp Lisas glas till brädden.

– Ja! Sa Ulf, det var ju lite små mysigt att sitta så här och snacka med ett par ungdomar.

– Tja! Det kan vi väl svarade jag.

– Ja vinet var gott så det kan vi nog, svarade Lisa och små fnittrade.

 

Vi satt nog där i en timme och drack å pratade, alla fyra började vid det här laget bli lite fulla. Vi kom in på när Ulf hade kommit inrusande i hytten efter plånboken.

– Ja usch va pinsamt sa Lisa, att stå där helt naken framför en främmande man.

– Det var rätt pinsamt för mig med, svarade Ulf. Ja försökte att hålla blicken borta ifrån kroppen.

– Det tror jag vad jag vill på sa Karin och skrattade, du passade nog på att kolla in lite fast hull

Vi skrattade alla och skålade

– Fan Ulf! Sa Karin. Hade du inte varit tvungen att ta den där sista ölen så hade vi nog hunnit ner hit och fått se en liveshow

– Nu tror jag nog att du har fått ett glas för mycket, sa Ulf och tittade på Karin.
– Ja vem vet, sa Lisa och skrattade, höjde sitt glas och skålade med Karin.

Det syntes att Karin nu började bli full, hon blev allt fräckare i sitt snack, även Lisa började fyllna till för hon hängde med i Karins snack. Rätt som det va hade dom kommit in på favorit ställningar

– Ja älskar att rida, sa Lisa.

Jag trodde knappt mina öron. Lisa brukar aldrig vara så här spontan hon måste vara berusad tänkte jag.

– Ja älskar när Ulf tar mig bakifrån, sa Karin.

– Det är Tobbes favorit ställning också, svarade Lisa

Ulf och jag bara stirrade på varandra, tittade mot vinflaskorna som vid det här laget va uppe i två tomma, och skakade på våra huvuden.

– Att ta en sittande ridning är nästan skönast, sa Lisa.
– Hur menar du då, sa Karin

– Tobbe sitter på sänggaveln med fötterna på golvet och jag sitter med ryggen mot han. På så sätt bestämmer jag takten samtidigt som han kan smeka mina bröst, han når även min fitta på det viset.

Jag höll på att sätta whiskyn i halsen av hennes oskenerande sätt, detta var absolut inte Lisas vanliga jag.

– Du kanske inte ska ta mera vin försökte jag lite försiktigt få fram

– Här är det en till som jag tror ska lugna sig lite, sa Ulf och tittade på Karin som satt vid hans sida på sängen.

– Vadå? Svarade Karin, är ni blyga grabbar.

– Ja du brukar väl inte vara blyg Tobbe, sa Lisa och tittade på mig.

Jag kände nu att en hand började treva efter kuken där under täcket, snart hade hon fått tag iden och började små runka mig. Jag tänkte ”detta är inte sant”

Jag så på Karins blick att hon förstod vad som pågick under täcket, Ulf där i mot verkade helt ovetande.

– Kan du inte visa på ett ungefär vad du menar med den där sittande ridningen, sa Karin till Lisa.
– Jovisst svarade Lisa och slängde av oss täcket.
– Vvvaa stammade jag fram, sittande naken inför Ulf och Karin med halv stånd.
– Sätt dig på sängkanten, sa Lisa, med en bestämdhet i rösten jag aldrig hört förut.

Jag satte mig på kanten som hon sa åt mig att göra. Hon ställde sig med ryggen mot mig tittade på Karin och sa

– Så här menar jag, och sjönk samtidigt ner mot kuken.

Kuken var halv seg, av ren chock antar jag. I normala fall hade den stått som ett spett och farit rätt in i fittan vid första försöket, för blöt det var hon det kände jag mot kuken när hon satte sig på den.

– Och sen har han sina händer fria att smeka min kropp.

Hon tog tag i båda mina händer och förde dom upp till sina bröst, Bröstvårtorna stod rätt ut och var stenhårda. Hon tog min högra hand och förde den ner mot fittan, hon tog mitt pekfinger och masserade sin klitta med mjuka cirkulära rörelse. Sen helt plötsligt reste hon sig upp satte sig på säng kanten jämte mig och sa till Karin. Nu vill jag se din favorit ställning. Där satt jag kvar i samma ställning men nu med en kuk som stod rätt upp, och jag så att både Ulf och Karin stirrade på mitt praktstånd.

– Ja vi får väl inte vara sämre en er, svarade Karin, å ställde sig upp och började klä av sig. Tills sist stod hon där helt naken. Vände sig mot sin man och beordrade honom att klä av sig.

Här satt vi två män som var helt i händerna på våra respektive. Ulf började sakta klä av sig sina kläder medars jag hade fått upp ögonen på Karins otroligt vackra bröst, lite hängiga men väldigt stora. Bröstgårdarna var stora mörka, nästan svarta, och på dom satt nog dom största vårtor jag någon sin har sett. Jag förflyttade blicken ner mot en väldigt hårig fitta och jag blev stört kåt av det jag såg, Måtte jag få stoppa kuken i denna håriga fitta.

Under tiden hade Ulf fått av sig sina kläder. Han var rätt så muskulös för sin ålder, och när jag tittade ner såg jag en gigantisk, ådrig, tjock kuk stående rätt upp. Han hade tydligen tyckt om Lisas favorit ställning.

Jag vände på huvudet och tittade på Lisa, hennes blick var som fastnaglad vid Ulfs kraftiga kuk. Jag har själv en ganska stor, men denne kuk var monströs.

Karin lutade sig framåt mot bordet som skilde våra sängar åt.

– Kom nu Ulf så ska vi visa ungdomarna hur det ska göras, sa Karin, fortfarande stående lätt framåtlutad.

Ulf vände sig om och passerade på sin väg fram till Karin med kuken i högsta hugg bara ett par decimeter framför våra ansikten. Jag följde Lisas blick, och den följde denna kuk det gick inte att ta miste på.

Han fattade tag i den med båda händerna, förde den upp och ner längs skåran. Man så att hon var blöt för blygdläpparna särade snabbt på sig, ollonet började nu glänsa av hennes kåtsafter. Han stannade till vid fitthålet och tryckte till lite lät. Sakta gled denna kraftiga kuk in i henne, han knullade henne med halva tag, för jag tror inte han skulle få in hela denna kuk. Precis när jag hade tänkt denna tanke tryckte han till och kuken försvann in ända till roten.

Jag tittade till på Lisa och där satt hon och fingerpullade sig själv för allt hon var värd,

och jag så på hennes glansiga blick att nu skulle inget stoppa henne ifrån att få kuk i sig.

Hon reste sig upp, och med ena handen smekande på fittan ställde hon sig nu alldeles jämte Karin. Hon vände sig mot mig och väste, – snälla knulla mig.

Det var en otrolig syn ifrån där jag satt. Där stod nu Lisa framåtlutande, med benen brett

isär och smekte sig själv på fittan. Bredvid stod Ulf och knullade Karin med långa djupa tag. Man såg hennes tunga bröst gunga fram och tillbaks vid varje juck han gav henne.

Jag gick sakta fram till Lisa, sjönk ner på knä så att ansiktet hamnade rätt framför den fuktiga springan. Jag la händerna på häcken och särade på skinkorna, så att jag skulle komma åt riktigt med tungan. Jag började slicka henne med långa drag, längs hela skåran.

Stoppade därefter in tungan i det trånga och vid det här laget mycket saftiga fitthålet, jag vispade runt med tungan med cirkelformade rörelser samtidigt som jag nu hade börjat bearbeta klitoris med ena handen.

Jag drog bort huvudet och tittade till vänster. I ögon höjd ca 30cm ifrån mig for denna kuk in och ut ur Karins håriga fitta. Jag såg att hon var ordentligt kåt, det riktigt droppade fittsav ifrån henne.

– Tycker du om det du ser? – sa Karin.
– Om svarade jag, jag älskar håriga fittor.
– Snälla kör in kuken i mig nu, sa Lisa

Jag skulle precis till att resa på mig då jag ser en gigantisk kuk precis framför ögonen.

– Snälla låt mig få äran, hörde jag Ulf säga, samtidigt som han tog tag i kuken och riktade den mot Lisas fitta.

– Mmen, fick jag fram innan Lisa avbröt mig.
– Tobbe snälla låt han få knulla mig. Jag måste få kuk i mig nu, sa Lisa

Jag satt bara ett par cm ifrån Ulfs kuk och Lisas fitta. Han tryckte ollonet mot fitthålet, och sakta pressade han sig in, cm för cm av Ulfs kuk försvann nu in i Lisas fitta

Jag undrade hur mycket av den hon skulle kunna ta. Han hade nu börjat knulla henne med långa drag. Det hördes ett sörplande ljud varje gång han tryckte den inåt.

– Tobbe, hörde jag Karin säga. Det finns ett fitthål till här som gärna vill ha kuk.

Jag vände på huvudet och mötte Karins blick.

– Eller vill du inte knulla en gammal dam som mig, sa Karin och log
– OM jag vill, sa jag, och reste mig upp.

Gick fram till Karin, som nu hade vänt sig om. Hon mötte mig med en kyss, jag la händerna om hennes rygg för att genast förflytta dom ner till häcken.

Vi stod och kysstes och kramade varandras häckar. Hon hade en rätt fin och fast häck, för den åldern.

– Hur vill du ta mig, sa Karin
– Vi kör väl samma som våra partner gör, sa jag
– Ja gärna, svarade Karin

 

Hon vände sig om, lutade sig framåt mot bordet och sköt fram häcken. Där stod vi nu sida vid sida, Ulf knullande min flickvän. Och jag skulle nu till att knulla hans fru.

Jag drog kuken upp och ner längs skåran innan jag tryckte in den. Det märktes att hon redan fått kuk, hålet var blött och varmt, och kanske inte riktigt så trång som Lisas. Men det är nog inte konstigt tänkte jag har hon fått den kuken i sig i alla dessa år.

Jag stod där nu och knullade henne för glatta livet, varje gång jag körde den i botten så kände man hennes fittmuskler krama åt kuken. Jag lutade mig framåt för att nå hennes pattar. Det var en otrolig känsla att stå här och knulla Karin bakifrån och samtidigt smeka hennes stora hängiga pattar.

– O´fy fan va stor och skön du är, hörde jag Lisa flämta jämte mig

Jag tittade till höger om mig där Ulf nu knullade Lisa med kraftiga tag, och döm till min förvåning när jag fick se att han körde denna gigantiska kuk ända in till roten.

Jag såg att Lisa nu ålade sig som hon bruka göra när hon är i extas. Ulf hade lagt båda sina händer på Lisas häck och masserade dom samtidigt som han knullade henne.

– Nej nu vill jag testa Lisas favorit ställning, sa Karin

Jag satte mig på Lisas och min säng. Precis framför hade jag då Ulf och Lisa vilt knullande.

Karin ställde sig bredbent med ryggen i mot mig och sjönk sakta ner över kuken.

Hon började rida lite lugnt till en början för att sedan öka allt mera. Jag fattade tag i hennes vilt hoppande bröst, och masserade eller nöp i vårtorna om vartannat.

– Jaa, skrek Karin denna ställning va skön. Snälla Tobbe smek min klitoris också, sa Karin

Jag flyttade ner ena handen till fittan, och letade fram klittan bland allt hår, började massera den med mjuka rörelser samtidigt som jag kände min egna kuk åka in och ut ur denna håriga fitta.

Ulf böjde sig åt sidan och kysste Karin.

– Är det skönt älskling, frågade Ulf

– Om!, svarade Karin. Han har en riktigt skön kuk sa hon, och väldigt flinka fingra också.

– Hoppas du njuter av min fru, sa Ulf och tittade på mig.

– Det gör jag, svarade jag, det kan jag lova. Jag älskar kvinnor med riktigt håriga fittor

Och vilka pattar hon har sen, sa jag.

Samtidigt som jag knullade Karin så kunde jag inte låta bli att småtitta på Ulf och Lisas vilda knull. Jag såg att Ulf hade flyttat ena tummen till hennes stjärthål, och masserade detta nu lite lätt. Jaha tänkte jag. En till som är sugen på detta lilla hål.

Rätt som det var tryckte han in en liten bit av tummen, jag tittade på Lisa men hon fortsatte att stöna och jämra sig som ingenting hade hänt. Han fortsatte att bearbeta hennes lilla hål, och tryckte in tummen längre och längre för varje gång.

– Va skönt det är, hörde jag till min förvåning Lisa stöna fram
– Och skönare kommer det att bli, Svarade Ulf

Jag såg Ulf dra ut sin kuk ur Lisas dyblöta fitta. Den riktigt glänste av fittsaften. Han la ollonet mot stjärthålet och tryckte lite försiktigt. Sakta, sakta, försvann ollonet in cm per cm.

Det var en otrolig syn att se, min älskade flickvän, med en 55årigs stora kuk sakta men säkert borra sig in i hennes stjärt.

– Å herre gud va gott, hörde jag Lisa jämra fram

– Men ta det lugnt Ulf, sa Lisa. Jag har aldrig blivit knullad i stjärten förut

– Ja lovar att vara försiktig, sa Ulf

– Nu är du väl lycklig som få ta en ung flickas stjärtoskuld, sa Karin

– Kan inte Tobbe få knulla dig i stjärten. Han har alltid velat ta mig där, sa Lisa och sneglade mot Karin

– Gärna,, stönade Karin fram. Vill du det Tobbe

– Om,,, svarade jag

Karin ställde sig upp. Gick och ställde sig i samma position som hon hade när jag knullade henne bakifrån. Kom då min lilla älskare, sa hon, och sköt fram stjärten så mycket hon kunde.

Jag ställde mig bakom henne, körde ett finger i hennes blöta fitta, för att blöta upp det.

Tog det blöta fingret och började bearbeta hennes lilla stjärthål. Körde det in och ut ett par gånger, hon sa att jag inte behöver vara så försiktig för hon brukar ta Ulfs kuk i stjärten.

Ja kan hon ta hans kuk så kan hon ta min utan problem, tänkte jag, och tryckte in den ett par cm på första stöten.

– Ååh,,, stönade Karin. Fan va skönt

– Finger pulla mig samtidigt, sa hon

 

Jag tog två fingra direkt och började pulla henne. Det var en otrolig känsla att få knulla Karin i stjärten. Det var så trångt så att det höll på att gå för mig på direkten. Jag reste på henne lite, fattade tag i pattarna och nöp henne i bröstvårtorna.

Jag knullade henne säkert så i tio minuter, då kände jag att det började rista i hennes kropp

Hon la sig platt mot bordet, gav ett par ordentliga motjuck, för att sedan skrika ut sin orgasm.

Jag drog ut kuken, vände på henne för jag hade bestämt att jag skulle lägga min sats på hennes stora hängiga pattar. Runkade ett par drag innan jag kände att nu kommer det.

Det kom mängder med sperma som landade på hennes bröst. Hon tog sina händer och riktigt smörjde in sina pattar med det, medans vi stod så, så hördes ett skrik ifrån Lisa

 

– Ååå,,,,jag kommer!!

– Åå,, lite till Ulf, bara lite till, stönade Lisa

 

Man såg Lisas kropp spännas som en båge när hon kom.

 

– Jaa,,, skrek hon, jaa jag kommer ååååå,,,,,

 

I detta ögonblick drog Ulf ut sin kuk och lät sperman spruta ut över Lisas häck och rygg

– å,, vilket skönt knull, frustade Ulf

– Ja detta kan jag tänka mig att göra om, sa Karin

– Ja med, sa Lisa och jag i kör

– Kan vi inte träffas i London nu när vi är där, sa Ulf

– Jo det kan vi, sa jag och tittade på Lisa. Ja gärna sa hon

– Då bestämmer vi det , sa Karin

 

Men den historien får ni höra någon annan gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *