Älska med den förbjudna frukten

Jag hade rest 200 mil för att träffa Honom, och nu var jag här. Från skåne till väster botten. Vi hade känt varandra i knappt ett och ett halvt år och träffats en gång förut för ett halvår sedan. Vi möttes genom gemensamma vänner och kände en speciell dragningskraft till varandra från första början. Redan första gången vi pratade med varandra upptäckte vi att vi hade mycket gemensamt. Vi hade samma passion för naturen och friluftslivet, för musik och instrument och vi delade samma intressen, tankar och åsikter om allt.

Han verkade värdera mig som en syster eller en bästa vän från första början – fanns alltid där för mig, offrade allt för mig. Om jag behövde honom var det aldrig tvekan om att han fanns där så fort han kunde.
Den sommaren, då vi möttes första gången följde han med mig ut på vandring i skogstrakterna, forspaddlade med mig och var alltid beredd att kliva ur kanoten för att bända loss den om den fastnat mellan några stenar. Vi kunde prata om allt mellan himmel och jord och förstå varandra som inga andra kunde. Vi låg i soffan hos mig och kollade på film med huvuden tätt ihop och kramades länge när vi skiljdes åt. Ibland behövdes inga ord.

När han steg på tåget hem mot väster botten så sa han att han älskade mig, och jag kunde bara säga detsamma. Men nu menade vi inte att vi var förälskade i varandra, utan att vi älskade varandra på ett vänskapligt vis, fast starkare ändå… Jag hade redan en pojkvän som jag älskade och jag hade aldrig kunnat tänka mig ett långdistansförhållande. Dessutom så ville jag aldrig, någonsin, förstöra vår vänskap… det fina vi hade.

Vi höll kontakten över msn, telefon och sms och han kom bara att betyda mer för mig för varje dag som gick. Han fanns alltid där och jag litade på honom till 100%. När jag beslutade att fara upp till honom på vinterlovet i ettan, då jag var 16 och han 17, så protesterade min pojkvän vilt. Han litade inte ett dugg på David. Men jag fick såklart min vilja igenom tillslut med ett löfte om att aldrig svika honom.
Och nu gick vi här… i 20- grader och snö upp till knäna i kalla väster botten. Vi hade varit ute på en promenad och det var min fjärde dag hos honom. Vi hade haft en underbar tid ute på stan, hemma hos honom i tv soffan och ute i de djupa skogarna.

Vi stannar till utanför dörren på hans lilla hus och ser på varandra. David ler och för sina öppna händer till mina kinder. “Det är bästa sättet att motverka köldskador” hade han sagt, och jag hade redan råkat ut för ett antal de dagarna jag varit där med min ovana, tunna söderlänningshud.
Jag kände värmen från hans händer sprida sig i mina kinder och såg in i hans vackra gråblå ögon som bara log lyckligt mot mig.

Mitt hjärta slog några extra slag när jag uppfattade det djupa i hans blick, sedan sänkte han händerna och vi gick in.

Det var sen kväll så vi borstade tänderna fnissande ihop, jag bytte om till nattlinne och han slängde av sig allt utom kalsongerna och gick sedan och lade oss på den stora madrassen han lagt ut på sitt golv. Att vi hade ett varsitt täcke spelade inte så stor roll när vi ändå lade oss tätt ihop och höll om varandra som vi brukade. Vi bara låg och andades ut ett ta innan jag tog till orda:

– Nu är det bara två dagar kvar tills jag far hem… Det sved inom mig när jag tänkte på mina taskiga vänner i söder som var falska och svekfulla och att jag nu hade underbara David i mina armar, men måste släppa honom snart.

– De här dagarna med dig har varit de bästa i mitt liv… sa Han och kramade mig hårdare. Jag söp in hans doft från hans nacke och kände att det brände innanför ögonlocken.

– När tror du vi kan ses igen? Frågade jag. David började darra lite lätt och gömde ansiktet i mitt rödblonda hår.

– Jag vet inte… Till påsk? Eller Sommar… Jag vill inte skiljas från dig! Vi är inte menade att leva utan varandra! Han lutade tillbaka huvudet och såg in i mina. Våra nästippar rörde vid varandra och snart gjorde våra pannor också det Åh, vad jag älskade att vara omsluten av hans armar… att känna värmen från hans trygga, spänstiga kropp.

Jag kände hans andedräkt mot mina läppar nu, och förstod att han kommit närmre mig. Om jag bara inte hade haft pojkvän… tänkte jag och kände att min mun nästan värkte efter att få smaka på hans. Jag älskade honom så mycket. Våra läppar rörde vid varandra nu och jag kände värmen från hans utandning i min mun som automatiskt öppnades lite. NEJ! NEJ!!! Tänkte jag. Jag får inte göra dethär! Mitt samvete skulle döda mig! Och det skulle göra så ont att veta hur det känns och inte kunna få känna det igen.. på länge…. Tydligen var inte det alls vad han tänkte, om han tänkte alls, för nu kände jag att han slöt sina läppar om min underläpp. Jag darrade till och det blev tungt att andas. Han slingrade in mig tätare i sina armar och kysste mig. Jag kysste tillbaka, kunde inte annat. Det var som att jag hungrat i 100 år och äntligen fick mat.

Han kysste mig på nytt om och om igen och jag höll nästan på att kvävas av den tunga, varma luften runt oss, men visste själv att jag kunde fortsätta i evighet… det var det underbaraste jag gjort. Han var så bra på att kyssas, fast att han aldrig kysst någon förr, det visste jag. Tillslut så kunde jag inte med mitt taskiga samvete som skrek “Svikare! SVIKARE! Slampa!” i mitt huvud. Jag försökte stoppa honom.

– David…(hans kyss kvävde mina ord) David, jag… (han fortsatte kyssa mig, fast lite mjukare, som om han ville dra ut på det) jag får inte göra såhär… Han slutade och lutade sig tillbaka lite.

– Vad som händer i väster botten…. sa han och jag kände igen frasen. Vi hade använt den förr i andra sammanhang. Jag ville säga något men kunde bara flåsa för att få tillräckligt med luft i spänningens atmosfär. Jag kunde fortfarande känna hans varma andetag i mitt ansikte och var sugen på hans saliv igen. Den här gången var det jag som tryckte mig lite närmre honom innan våra munnar möttes i en ny, hårdare kyss. Nu finns ingen återvändo, tänkte jag. Jag har redan kysst honom nu, och då bryr sig mitt samvete inte om hur länge det pågick..
Jag lätt mina fingrar glida genom håret i hans nacke medan jag välte över honom på rygg och lade upp mitt ena ben mellan hans. Han smekte mig över ryggen och hans andning blev tung.

– Vill du känna något roligt? Frågade jag med ett leende. Han log stort tillbaka och sade “Okej” Jag drog med nästippen bakom hand öra och ned över halsen tills platsen där den övergick i bröst vid nyckelbenet och precis där så kysste jag honom hårt och vått, sedan fortsatte jag att kyssa honom upp längs med halsen, långsamt, som om jag vill ge varje punkt lika mkt kärlek. Han gav ifrån sig något mitt emellan fniss och flämt och använde sina starka armar att häva mig så att jag låg helt på honom, med våra kön tryckte mot varandra. Han hade styvnat där i kalsongerna, det kände jag, och strök mitt venusberg mot hans lem och flämtade av ilningen det spred genom min kropp och satte slidan i brand.
Mina händer strök över hans bröst och mage och mina lår gned och vred sig mot hans. Vi fortsatte kyssas ohämmat och hans händer letade sig in under mitt nattlinne och smekte över min midja upp till precis revbenen under mina bröst där de respektfullt stannade av och vände tillbaka, sedan tryckte han mig ifrån sig och lade mig på rygg vid hans sida. när jag låg där så stödde han sig på armbågen och lät sin hand vandra över hela min kropp, till och med utanpå trosorna innan han lät den försiktigt röra mitt ena bröst. Mina bröstvårtor var styva för länge sedan och mitt underliv bultade av hans beröringar. Han sänkte huvudet mot mig och kysste mig, lät sin tunga glida in i min mun och utforska varje vrå av av den. Min andning blev lätt kvävd och hela jag stod i brand av åtrå.
Jag förde mina händer till hans hals och lät dem fara ned över hans axlar, rygg och höfter. Han var så behagligt välformad. Jag tog mod till mig och lät handen röra vid utbuktningen i hans kalsonger, tryckte handen mot den och upp mot magen i en hård smekning.
Han andades fortare och lät sin hand söka sig ned innanför mina trosor och lite lätt innanför blygdläpparna. Jag var tvungen att dra efter andan då min klitta började bulta och hetta medan vätska tog sig ut ur fittan. Min hand tog sig nu innanför hans kalsonger och smekte hans stenhårda men silkeslena mandom. När jag skulle sluta min hand om den så märkte jag att det var svårt, då den var så stor och mina fingrar inte nådde hela vägen runt.
Han himlande med ögonen och stönade, försiktigt för att inte väcka lillbrorsan i rummet bredvid.
Jag kramade kuken hårt och började dra handen upp och ned längs med den. Hans tag om mig blev hårdare och ivrigare och tillslut drog han av sig sina kalsonger och sedan mina trosor. Mitt hjärta bultade snabbt och i mitt huvud vaknade samvetet till igen, nu skräckslaget.
Han lade sig över mig och tryckte sitt kön mot min öppning medan han kysste mig girigt och smekte mig över håret och brösten. Jag särade automatiskt på benen med tog sedan tag försiktigt om hans hals.

– Jag kan inte… Mitt samvete skulle inte klara av det… Jag vill.. jag vill så gärna… men.. förstår du?

– Ja… Han låg kvar över mig och smekte min hals. Jag lossade mitt grepp om hans, medveten om att han inte skulle gå hela vägen med mig i kväll.

– Jag gör aldrig något mot dig om du inte vill, sa han och såg mig allvarligt i ögonen.

– Jag vet, sa jag och log. Han hasade av mig och lade sig vid min sida igen, fast fortfarande tätt ihopslingrad med mig.

– Jag älskar dig, sa han och smekte undan en hårlock från mina ögon.

– Jag älskar dig också… sa jag. På alla sätt…

– På alla sätt, log han. Det känns så skönt att kunna säga det, sa han lyckligt. Jag instämde och sedan låg vi i varandras famnar tills sömnen började dra över oss.

Trots att jag gått aldeles för långt redan så kändes det inte ett dugg fel. Det kändes som det mest naturliga och självklara i världen… Jag skulle kunna göra slut med min pojkvän när jag kommer hem, tänkte jag, men jag FÅR bara inte gå hela vägen med David nu…
Förskräckt, men ändå med lite belåtenhet tänkte jag: Hur ska jag klara en hel natt till med honom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *