Att öppna dörren helt

Som så många andra par som varit tillsammans väldigt länge var vårt sexliv inte så spännande och spontant längre. Vi har varit gifta i över 25 år, Karin och jag, och för att göra det lite annorlunda började vi att köpa hem olika sorters sexleksaker såsom dildos, massagestavar, raffiga underkläder mm. Karin, liksom många andra kvinnor är inte så intresserade av att se på porrfilm.

Jag försökte att få henne att se på några men inte förrän jag fick tag på en amatörinspelad film, där en kvinna blev, på ett ömt och sensuellt sätt omhändertagen och tillfredsställd av två män kunde jag se ett intresse hos henne att se färdigt. Efteråt hade vi otroligt bra sex och Karin medgav att tanken på att vara fler än två i sängen inte var så dum. Vi började med rollspel under våra ”övningar” där hon med ögonbindel fick fantisera om att bli tagen av andra män. Med hjälp av olika cyberskinfodral var det lätt för mig att variera både längd och tjocklek på min kuk. För att göra det mer spännande började jag pressa henne på att få ett namn på någon som vi båda kände och kunde föreställa oss vara med i lekarna.

Efter lite funderande kom hon fram till ett namn, Peter, en granne och bekant som vi umgicks med ibland. Nu hade vi båda ett ansikte på hennes låtsasälskare och det gav ännu mer krydda på tillställningarna.

Nu till det som hände helgen 8-10 februari i år.

Vi hade haft fest hemma hos oss och alla gäster utom en hade gått hem. Karin höll på att plocka undan och när hon passerade förbi mig, där jag satt i fåtöljen, kunda jag inte låta bli att ta tag i henne och försöka få en kram. Hon blev stående framåtböjd över armstödet så jag började smeka henne över brösten samtidigt som jag sa:

– Tänk om Lasse (gästen som var kvar – på toan just då) kommer och tar dig bakifrån nu!
– Det vore väl trevligt! fnissade hon till svar.

I samma ögonblick kom Lasse in i rummet och ursäktade sig om han störde.

– Nej då, sa jag, Karin sa just att det skulle vara trevligt om du tog henne bakifrån just nu.
– Så här menar du? – svarade Lasse och ställde sig bakom Karin och tog ett ordentligt tag om hennes breda höfter.

Han juckade några gånger och jag kände hur Karins bröstvårtor blev hårda. Plötsligt tog hon sig ur mitt grepp och försvann ut i köket.

– Vad hände? frågade Lasse.
– Blev hon arg på mig eller……?.
– Jag vet inte vad det var svarade jag. Jag ska gå efter och höra med henne.

När jag kom ut i köket satt Karin vid köksbordet och jag frågade vad det var.

– Jag tycker inte att man ska sätta igång någonting som man inte kan genomföra och avsluta.

Jag förstod vad hon menade och frågade om hon blivit upphetsad av situationen i vardagsrummet.

– Jo det kan man säga, svarade hon. Men jag tror att Lasse tog det hela bara på skoj. – Jag tycker inte om att någon driver med mig!

Det blev tyst ett tag innan jag samlat tankarna men till slut var jag tvungen att fråga:

– Om han nu skulle vara intresserad.
– Menar du att du vill göra våra fantasier verkliga?.
– Vad tror du? svarade hon och fler ord behövdes inte mellan oss.

Jag gick tillbaks till Lasse och förklarade för honom vad som hänt och bad honom om ett uppriktigt svar.

– Är du intresserad av att ha sex med Karin inatt? – Du kan säga precis som det är, jag är inte den svartsjuka typen. Tvärtom.
– Jag ska vara uppriktig mot dig”, svarade han. – Om det är någon mogen kvinna jag skulle vilja ha sex med så är det Karin” – Och om det är okej för dig så är det det bästa som kunnat hänt”

Jag gick ut till Karin igen och berättade vad vi pratat om. Hon reste sig upp och med ett nervöst leende frågade hon om vi verkligen skulle våga ta steget från fantasi till verklighet. Jag kramade om henne och med bultande hjärtan gick vi in till Lasse.

Jag förklarade för honom hur nervöst det kändes och han sa att det kändes lika för honom. Vi satte oss ner i soffan med Karin i mitten och slog i varsin rejäl grogg och drack ur. Lite fumligt började Lasse och jag att befria Karin från hennes kläder tills hon satt där bara iförd sina trosor.

– Jag vill ha er nakna nu uppmanade hon oss och snart satt vi där som gud skapat oss.

Med en hand om varje kuk satt hon där nöjd medans vi smekte och kysste varje centimeter av hennes kropp. Efter en liten stund blev det lite obekvämt så vi gjorde sällskap in i sovrummet. Vi förde gemensamt Karin till en utlösning och när den passerat drog hon isär sina lår och bad att någon skulle knulla henne. Lasse tittade på mig och jag sa bara:

– ”Främmande först!.

Han hävde sig in mellan hennes darrande ben och för första gången fick jag se hur Karin tog emot en annan man. Centimeter för centimeter gled han in och när han nått botten låg han stilla en stund innan han började röra sig. Lite försiktigt först men snart var han uppe i en stadig rytm. Karin tittade på mig då och då och hennes blanka, kåta ögon gjorde så att det nästan gick för mig. Lasse började öka takten och jag förstod att han också var nära en utlösning.

– Jag kommer snart stönade han fram.
– Hur? Var? frågade han utan att slå av på takten.
– Spruta i henne om du vill viskade jag.

Han avslutade med några hårda bestämda juck innan han stannade upp och begravde sitt kön i botten på Karins fitta. Några små ryckningar och jag förstod att han lämnat sin sats i henne. Flämtande sjönk han ihop over henne och hon smekte honom ömt över rygg och stjärt, tittade på mig med halvslutna ögon och log.

Lasse låg kvar en liten stund – för mig kändes det som en evighet – innan han lade sig på sidan och pustade ut.

– Jag måste gå och duscha sa han och lämnade oss ensamma.

Jag kände försiktigt på Karins kön där just en annan man fått sin njutning. Känslan av att hans sperma som började läcka ut snart skulle få sällskap av mer gjorde mig nästan vansinnig. Jag placerade mig mellan Karins ben och riktade in ollonet mot de våta och skullna blygdläpparna. Sakta gled jag in och Lasses bidrag var ett underbart glidmedel. Det kändes nästan som att kuken gled på en sammetsbädd. Jag försökte att hålla emot men upphetsningen och väntan tog ut sitt pris. Karin fnissade lite när jag var färdig.

– ”4 sekunder” gnolade hon retsamt.
– Jag tror att jag också behöver duscha av mig sa hon och reste sig upp.

När hon och Lasse kom tillbaks hade jag bytt ut det kladdiga underlakanet och sa åt dom att resten av natten fick dom klara sig själva.

– Jag lägger mig på soffan så får ni lära känna varandra lite bätte” sa jag och gick iväg.

Jag låg länge innan jag kunde somna men till ljudet av deras fortsatta aktiviteter kom sömnen så småningom. Jag vaknade nästa förmiddag av att ytterdörren stängdes.

Med förväntan gick jag in till Karin i sovrummet och såg att hon var vaken.

– Morgonstånd är guld sa hon och sträckte fram armarna mot mig.
– Var det Lasse som gick nu frågade jag.
– Först gick det för honom, sedan gick han iväg svarade Karin.

Det tog inte lång stund förrän jag trängde in i henne och känslan var lika underbar denna gång. Efteråt låg vi och pratade och hon förklarade att nu fanns det ingen återvändo.

– Dörren som vi hade på glänt när vi fantiserade står nu vidöppen sa hon och fortsatte: – Det här kommer att hända igen. Nu har jag fått smak på att ligga med andra män så du får vara beredd på att dela mig med andra många gånger nu. Kanske att jag också kommer hem ibland, nyknullad och kladdig.

Jag svarade inte direkt utan kysste henne och viskade:

– Okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *