Den första natten

Äntligen var sommarstugeköpet klart och redan första dagen blev jag bjuden till närmsta grannen på en kopp kaffe.

Under hela tiden som jag hade hållit på med stugan så hade jag sett hur intresserade grannarna var på min stuga. Jag hade köpt stugan som en byggsats och det var inte så vanligt enligt försäljaren som jag hade köpt min efterlängtade stuga av. Men efter mycket slit, mycket svett, så var nu stugan färdig.

Efter att stugans väggar, tak och fönster var på plats så jobbade jag mycket med inredningen. Det var vid dessa tillfällen som jag också med stort intresse hade tittat på mina grannar.

Först trodde jag att det var ett par, en kvinna och en man, som ägde stugan på granntomten, men döm om min förvåning då jag förstod att det var två tjejer, ca 30-35 år, som ägde stugan.

Vid ett par tillfällen så hade jag sett hur de gav sig hän till varandra utan att de visste att jag såg något. Att se två älskande kvinnor var det mest fantastiska som jag hade sett. Det fanns en ömhet, en känsla, som jag aldrig hade sett eller upplevt tidigare.
De gav och tog på ett fint och njutningsfullt sätt.

Vid ett av dessa tillfällen som började med att de låg och sola på tomten med bikini på sig så vinkade de till mig. De frågade om jag ville komma över på en svalkande drink. Jag svarade att jag hade mycket att göra och eftersom jag var i slutet av bygget och ville bli klar så tackade jag för inbjudan, men hoppades att jag kunde få ha den innestående, vilket de var positiva till.

Jag gick in i stugan, med en växande bula mellan benen som jag hade gjort allt för att dölja vid vårt samtal. Jag kunde inte låta bli att gå fram till fönstret som vette mot deras tomt för att titta på dem. Och vad förvånad jag blev då jag tittade ut. Nu var tjejerna nakna och inte bara det. De hade tagit fram några dildos av varierande storlek och modell. Jag kunde inte för min vildaste fantasi tänka mig att de var så kåta.

När jag nu stod där och smygtittade på dem, så kunde jag inte låta bli att känna hur min stolta, stora, grova, manlighet reste sig för varje ögonblick. Det bultade i mina snickarbyxor. Enda sättet att avstyra bultandet var att knäppa upp mina byxor, låta dem falla till mina fötter och ta tag i min kuk och börja runka med kraftiga, långa, tag.

Min blick var fäst vid de två skönheterna som med hjälp av händer, mun och dildos tillfredsställde varandra. Vilken syn.
De var helt ogenerade för mig. Där jag nu stod och runkade hade jag full insyn i tjejernas sköten som var blanka av kåtsafter.
Till slut kunde de inte motstå orgasmerna. De spände kropparna som fiolsträngar när de gick för dem. I samma ögonblick gick det för mig. Kaskad efter kaskad pumpade ut och får med en väldig kraft in i väggen. (Som tur var hade jag ännu inte hunnit måla den delen av väggen).

När jag hade återfått mitt medvetande och tittade ut så ser jag att tjejerna fortfarande ligger där på filten och flämtar. De gör inga tecken på att vilja röra sig och gå därifrån. Nej de ligger helt stilla och jag tror att de njuter av orgasmen och den värmande solen som lyser på deras nakna kroppar.

Jag börjar fantisera om att bara gå ut till dem, helt naken, och bara ta för mig. Skulle det bli en chock för dem eller skulle de vara med på en gång? Tanken svindlar för en bråkdels sekund om hur det skulle vara, men jag hinner hejda mig. Jag har några saker kvar att göra och jag vill bli klar idag.

Sagt och gjort. Snabbt upp med byxorna. Ta tag i arbetet. Det var inte så lätt i vetskap om att det ligger två skönheter, nakna skönheter på tomten bredvid. Men jag var tvungen och efter några timmars slit var jag klar. Det enda som nu saknades och som jag inte själv kunde göra något åt var duschen. Allt var klart, det vara bara vattnet som skulle kopplas in. Eftersom jag inte hade någon dusch, så hade jag tidigare frågat grannarna om de hade dusch och om jag i så fall kunde få låna den någon gång efter att jag hade arbetat klart.

Visst kunde jag få låna duschen, inga problem. Bara de var hemma så kunde jag komma.

Eftersom jag nu var klar med mitt arbete och verkligen längtade efter att få duscha av mig så gick jag över till grannarna, men innan jag gick så tittade jag ut för att se om de låg kvar på tomten. De gjorde de inte utan jag såg hur de rörde sig, på olika håll i grannstugan.

Det här var första dagen som stugan så gått som var klar och jag kände mig stolt och nöjd. Och med stolta steg gick jag över till mina grannar för att få en avsvalkande och rengörande dusch. Självklart hade jag rena och fräscha kläder med mig.

Jag knappar på dörren till mina grannar. De öppnar och jag frågar om jag kan få duscha. Visst går det bra och samtidigt så får jag frågan om jag vill ha en kopp kaffe sedan. Jag tackar ja till vår första kaffestund, nu när äntligen sommarstugan är klar.
Efter en skön och avkopplande dusch och jag har klätt på mig så blir jag bjuden till soffan och soffbordet där fikat står färdigt.
Det luktar gott med nybyggt kaffe och nygräddade bullar.

Det här är faktiskt första gången som vi sitter ner och pratar med varandra. Ja, det är faktiskt första gången som vi hälsar på varandra ordentligt. Till och med så är det först nu som vi presenterar oss för varandra. De presenterar sig som Ester och Svea. Det såg på mig hur förvånad jag blev över deras namn. Och det var inte första gången som de möttes av en förvånande blick då de presenterade sig.

De gav en kortfattad förklaring till deras namn. Själv presenterade jag mig som Anders.

Jag satt nu i en fåtölj och Ester och Svea satt i soffan mitt emot mig. Att prata var det inga problem med. Ester och Svea pratade nästan i mun på varandra. De var så ivriga att få prata att de glömde bort att deras kjolar åkte längre och längre upp på låren.
Till en början så märkte inte jag det heller, men efter ett tag så såg jag att de var utan trosor. Att bägge var det också.

Ju längre tiden gick så fick jag svårare och svårare att låta bli och titta dem mellan benen. Jag tittade så intensiv att jag totalt glömde bort tid och rum och det var bara deras välansade fittor jag såg.

För ett ögonblick kom jag på mig och det var nästan som om jag hade stått bakom en dörr och kikat genom nyckelhålet och bara sett deras fittor.

Jag skämdes en kort stund, men samtidigt så hade jag inget att skämmas för. Var det någon eller några som skulle göra det så var det Ester och Svea. Men de struntade totalt hur deras kläder satt på kroppen. Samtidigt som jag hade fri insyn så började min stolta manlighet reagera. Den bara växte och växte, jag hade en känsla av att byxorna snart skulle sprängas.

Nu när jag sitter med min blick vandrande mellan den ena fuktiga springan till den andra, så börjar min fantasi skena. Tankarna går till dagens tidigare övningar som Ester och Svea har haft. Ester och Svea ser vart jag har min blick fäst och vill göra den här eftermiddagen, kvällen, till en skön stund för oss alla tre.

De reser sig upp ur soffan och går mot mig. Samtidigt som de gör det så låter de sina kläder falla till golvet. Det ena efter det andra.

Nu står näst intill två nakna tjejer på var sin sida om mig. Ester har svarta stay-ups och skor på sig. Svea har BH, höfthållare med strumpeband och snygga strumpor. Allt i vitt med spets. Vilken syn!

Sakta böjer dom sig ner över mig för att få tag i min T-shirt och dra den över mitt huvud. När den väl är av så ställer sig Ester på knä framför mig och börjar knäppa upp mina byxor. Svea har under tiden smekt mig med sina ljuvliga händer över bröstet.
Jag känner Esters flinka händer och jag känner doften av en sensuell parfymdoft genom näsan. Det är Svea som har böjt sig ner och börjar kyssa mig. Jag kan inte motstå kyssen, utan våra tungor möts i en virvlade dans. Den kyssen var den underbaraste jag hittills fått.

Samtidigt så känner jag hur en varm mun sluter sig om min kuk. Den försvinner in i Esters varma mun. Att få kuken sugen på det sättet var också nytt för mig. Vilka underbara kvinnor det var. Dom visste exakt vad en man ville ha och hur han önskade att det skulle gå till.

Jag vill så gärna få smaka på deras kåta safter också, men det fick jag inte. Istället blev mina ögon förbundna och jag blev ledd till ett annat rum. Där blev jag ombedd, med förbundna ögon att lägga mig på rygg. Jag kände att det var en stor säng och misstänkte att i den här sängen har det många gånger gått vilt till. Så varför inte låta det göra det en gång till, tänkte jag.

När jag nu låg där, helt naken i sängen, så känner jag hur varsamt mina händer och fötter blir placerade i sängen. Jag blir liggande som ett stort X. Och inte nog med det, jag blir fastbunden. Händerna och fötterna blir bundna i varje hörn av sängen. Ögonbindeln är fortfarande för mina ögon. Jag bara känner hur jag blir placerad och bunden i sängen. Och så försvinner ögonbindeln och jag ser hur Ester och Svea börjar leka med varandra.

Deras kyssar, händer, bröst, fittor möts på ett eller annat sätt. Jag blir så kåt av det jag ser att det nästan går för mig. Det bultar mer och mer i min stora kuk. Men det är ingen som tar någon notis om att jag ligger där och blir kåtare och kåtare. Och inte kan jag göra något åt det, jag är ju fastbunden. Jag vänder och vrider på mig, men kommer ingenstans. Till slut så ser jag hur kuken blir omsluten av en varm mun.

Jag hinner precis se att det är Svea som tar min bultande manlighet i sin mun, för någon sekund senare så sätter sig Ester över mitt ansikte och ber mig slicka hennes våta fitta. Så blöt Ester är!

Vad hon längtar efter kuk, det känner jag verkligen. Hennes härliga safter rinner ur hennes välrakade fitta. Jag använder min tunga och hittar hennes klitoris. En liten hård knapp hittar jag och det är där som jag börjar skriva alfabetet. A, B, C, D osv.
Samtidigt som jag slickar så känner jag hur Ester börjar vrida på sig. Jag hör henne säga att hon vill ha kuk. Svea avslutar sugningen och hjälper till med att styra in min kuk i Ester varma inre.

Det behövdes ingen glidmedel. Med sug försvinner min kuk in i Esters varma, pulserande sköte. När min kuk är så långt in den kan komma så börjar Ester att rida mig.

Först är ritten, rytmen, långsam, men det dröjer inte många sekunder innan tempot ökar. Jag ser hur Esters bröst hoppar upp och ner. Vilken syn. Synd bara att jag inte kan få känna på de härliga, hårda brösten. Nu känner jag hur Esters fittmuskler kramar min kuk. Ritten blir intensivare och muskelsammandragningarna likaså. Jag kommer, jag kommer, jag kommer flämtar Ester och med ett sammanbitet skrik ser jag hur det går för henne. Sedan hinner jag inte se mer, för då känner jag hur nästa fitta kommer över mitt ansikte.

Om Ester var kåt så är nu Svea ännu kåtare. Jag vet vad hon vill ha och snabbt så börjar jag slicka hennes fitta. Jag slickar, jag suger och jag tungknullar henne. Svea är superkåt och kan inte sitta still. Hennes gnider sin välrakade fitta över mitt ansikte.
Jag hör och känner att det snart går för henne. Snabbt viker hon sig fram och tar min kuk i munnen. Vi blir liggande i en 69:a.

Jag känner hur mun kuk försvinner in i Sveas mun, för att sedan försvinna in i Esters mun. Jag slickar och suger samtidigt som jag blir slickad och sugen. Det dröjer inte många minuter för än det går för mig och Svea.

Sveas sammandragningar känner jag i tungan som jag har så långt in i hennes fitta som möjligt. Själv kan jag inte hålla emot längre utan pumpar med kraft ut min härliga varma vita sås. Jag pumpar den rätt in i munnen på Svea som sväljer kaskad efter kaskad.
När våra orgasmer ebbar ut så blir alla tre liggande på varandra. Ingen av oss orkar göra något på några minuter. 5 – 10 minuter går innan Ester och Svea kliver upp och utan att se åt mig där jag ligger fastbunden lämnar de rummet. Hallå säger jag, släpp loss mig. Jag vill också ta en dusch säger jag.

I den blick som jag får finns ett begär som ännu inte är stillat. Istället för att bli frisläppt så hör jag Svea och Ester säga:
– Nej vi är ännu inte klara med dig. Vi ska bara vila oss en stund, ta en dusch, sedan kommer vi tillbaka. Vi har ju inte fått känna på din kuk i våra fittor. Ligga kvar du så kommer vi om ett tag. Där blev jag liggande. Jag hade blivit inbjuden på kaffe, som slutade med en sexorgie hela den natten. Först på förmiddagen blev jag frisläppt.

Vad som hände under den natten vill jag bevara för mig själv. Men jag kan lova ett det var en underbar natt. Den bästa natten jag hittills har upplevt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *