Sanna och Lisa

Det var en sen lördagskväll och jag satt hemma framför favoritfilmen med en påse chips som sällskap i soffan. Plötsligt ringer telefonen och när jag svarar börjar en helt okänd kvinnoröst prata.
”Jag söker Sanna” sa hon.
”Ja, det är jag…” sa jag frågandes tillbaka.
”Det är Lisa!” sa hon leendes.
Då fastnade rösten. Det var min gamla kompis från Universitetstiden i Göteborg. Henne hade jag inte pratat med på år och dar.
”Hej!” sa jag glatt. ”Det var minst sagt ett tag sen.”
”Jag vet, men det är såhär att jag är i Stockholm under helgen och tänkte ifall vi kunde hitta på något”
”NU?”, Frågade jag förvånat och tittade på klockan. 00.19.
”Ja!”, sa hon skrattandes…
”Okej” sa jag och log. ”Men..? Var ska vi träffas då?”
”Jag kommer till dig om… om en halvtimme. Okej? Och då ska du vara klar!”
Jag förklarade skrattandes vägen för henne och sedan avslutades samtalet.
Så fort jag la på luren slängde jag chipspåsen på golvet och sprang till garderoben. Efter ungefär en kvarts velande bestämde jag mig för en lång svart, rätt så urringad klänning. Jag la på en enkel makeup och lät håret hänga löst…

Det ringde på dörren och när jag tittade i kikhålet såg jag en lång och smal kvinna. ”Vem är det?” tänkte jag…
Dörren öppnas och ett ”heeej” tjöt i mina öron.
”Kan jag hjälpa dig?” frågade jag henne.
”Det är ju jag, Lisa!”
”Va?!” sa jag skrattandes, men såg sedan i ögonen att det var hon.
”Heeej! Välkommen!” Jag gav henne en kram och studerade henne sedan. Hon hade förändrats väldigt mycket sedan sist vi sågs. Jag minns henne som en lite småmullig tjej med rakt och tunt blont hår. Här framför mig stod en smal kvinna med kort och stripigt brunt hår.
”Vad snygg du är!” , slank det ur mig med ett leende.
”Tack detsamma måste jag väl få säga.”
Hon gick och satte sig i min soffa full med chipssmulor och jag tog fram en vinflaska ur skafferiet.
”Dom påstår att det här ska vara bra” sa jag och tittade över flaskan.
”Det är underbart.” sa hon allvarligt.
”Vi borde åka snart om vi ska hinna ut”, sa jag och tittade på klockan.
”Äh, vi hinner”, sa hon och log. ”Hur har du haft det?”
”Helt okej med tanke omständigheterna”, sa jag utan att berätta vidare.
”Okej” sa hon och tittade sig omkring. ”Vad fint du har det.”
”Tack” sa jag och öppnade vinflaskan.
Jag satte mig bredvid henne och hällde upp lite rödvin i två glas.
”Skål” sa jag och log.
”Skål” sa hon leendes tillbaka. När hon förde vinglaset mot munnen och sakta öppnade sin mun insåg jag hur enastående vacker hon var. Jag kom på mig själv stirrandes och förde genast bort blicken. Men det dröjde inte länge innan jag studerade henne igen. Jag såg att hon sneglade tillbaks mot mig, men hon verkade inte bry sig att jag tittade på henne.
”Hur går det med kärleken då?” Frågade hon nonchalant. Men nu kunde jag inte hålla mig längre och till svar fick hon en överraskande kyss.
Hon stötte tillbaka, men fortsatte sedan. Hon ställde vinglaset på soffbordet och rörde sakta sin hand mot mitt ansikte. Sedan backade hon.
”Jag visste inte…” sa hon leendes.
”Inte jag heller” sa jag och skrattade. Jag hade aldrig tänt på en tjej fram tills nu. Men jag visste att Lisa var bisexuell.
Jag rörde mig sakta mot henne igen och kysste henne varsamt. Aldrig hade en kyss varit så passionerad som just denna. Sekunderna tickade sakta och jag kände hur jag blir varmare i kroppen. Lisa smekte min överläpp med hennes tunga och jag lät min tunga kittla hennes underläpp.
Sakta känner jag hennes hand närma sig mitt lår och jag ryser till. Jag smeker hennes kind med fingerspetsen och låter sedan även min hand krypa ner över hennes hals mot brösten. Försiktigt smeker jag hennes ena bröst och jag känner hur bröstvårtan styvnar där under tröjan. Hon drar över ena axelbandet på min klänning och låter den falla ner över min överarm. Eftersom jag inte har någon bh så syns nu mitt ena bröst. Hon gör samma sak med det andra axelbandet och jag har nu klänningen vilandes över höften.

Jag drar av henne henens tunna tröja och hon hade heller ingen bh. Våra bröst rör vid varandra och våra bröstvårtor är styva. Hon smeker mina sakta medan vi lägger oss ner på chipssmulorna. Jag ligger på rygg och Lisa är över mig. Smulorna sticker i ryggen men det bekommer mig inte det minsta. Hon kysser mig så ömt fortfarande men låter nu hennes mun trava ner till mitt bröst. Sakta slickar hon runt min styva bröstvårta och börjar sedan försiktigt suga. Jag ger ifrån mig en pust och biter mig sedan i läppen. Jag drar i hennes korta hår medan hon intensivt suger på min bröstvårta. Jag sluter mina ögon och känner hur hennes händer och läppar dansar ner mot min mage… Sakta åker klänningen av och jag ligger där endast i trosor. Mina händer smeker av hennes tunna kjol och det visade sig att hon inte hade några trosor. Av chock låter jag händerna trava upp till hennes bröst igen. ”Så fort får det inte gå” tänkte jag och log för mig själv.
Mina händer gled över hennes bara rygg och hon började sakta trava neråt igen med hennes våta kalla läppar. Hon kysstes arbetandes neråt och särade sakta på mina lår.

Jag var nu våt som aldrig förr därnere. Hon kysste på sidan om mitt sköte, på insidan av låret, ovanför, och på andra sidan. Retandes låter hon sin tunga snuddandes glida över mina blygdläppar. Jag biter mig i läppen för att behärska mig själv och smeker hennes hår. Jag känner hur hennes tungspets snuddar vid min klitoris och jag rycker till. Hennes kalla händer ligger på insidan av mina lår och cirkulerar i små rörelser. Hon kysser försiktigt min klitoris och min kropp jämrar sig efter mer. Hennes kyssar blir hårdare och större och jag trycker mitt underliv mot hennes läppar. Hennes tunga kryper ut ur hennes mun och cirkulerar i mitt våta jag. Sakta tränger den in i min våta slida, den är hård och retandes kort. Hon slickar och suger, hårdare och snabbare. Nu har mina andetag förvandlats till låga stön. Hon slickar så underbart och jag har aldrig varit med om något liknande.

Hon vet precis hur jag vill ha det. Hennes fingrar kryper runt och sakta tränger ett finger in i mig. Jag stönar högt. Fingret går djupt in och hon trycker på ett underbart sätt. Två fingrar och jag ger ifrån mig ett skrik. Så underbart. Hon slickar min klitoris samtidigt som hennes två fingrar arbetar inuti mig. Hon slickar hårdare och trycker hårdare. Min kropp trycker sig mot henne och jag ålar där i soffan. Tungan, läpparna och fingrarna gör att jag kommer i den mest underbara orgasm jag någonsin haft. Jag skriker av njutning och lutar mig utmattad tillbaka i soffan.

Hon tittade upp och gav mig ett leende samtidigt som hennes händer trevar uppåt. Jag andas tungt och möter henne halvvägs med en kyss. Vi kysser varandra länge och sensuellt och även jag ger henne en underbar orgasm under natten.

Den natten var nog den längsta och mest magnifika natt jag upplevt. Jag och Lisa sa hejdå till varandra dagen efter och hördes tyvärr aldrig av igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *