Introduktion av en slyna

Jag fick av min Madame en uppgift att ta hand om en ung flicka och kontrollera om hon var värdig att kallas slyna.

Onsdag klockan 10 skulle jag hämta slynan på hennes hemmaadress.

Innan mötet hade slynan fått vissa förhållningsorder som att vara klädd i en ”kroppsstrumpa” på överkroppen, en kort-kort kjol utan trosor och en nyrakad fitta.

För att verkligen få slynan att känna sig pressad så ringde jag på redan kl 09. Dörren öppnades av en underbar varelse vilket gjorde att jag fick stålsätta mig för att inte trollbindas av slynans skönhet.

Direkt tog jag kommandot och frågade om det var ”slynaspiranten” och hon blev alldeles röd i ansiktet och stammade försiktigt ett jakande svar. Utan att vänta tog jag ett kliv in stängde dörren och frågade ytterligare om det var slynaspiranten. Denna gång svarade hon direkt men glömde bort vem jag var så jag fick korrigera detta.

I barsk ton och med hårda ögon sa jag med lagom hög ton:

– Från och med nu så tilltalas jag med Master och frågar jag något så skall slynan svara och avsluta med Master. Är det uppfattat?

Blygt tittade slynan på mig och nästan förskräckt kom det ett tyst:

– Ja Master.

Slynan fick inledningsvis träna på att säga Ja Master några gånger och när hon verkade bli lite varm i kläderna så sa jag i militärisk kommando ton:

– Jag visiterar! Slynan har fått instruktion om klädsel mm. Detta kommer jag nu att visitera.

Direkt började slynan att protestera eftersom jag var en timme för tidig. Jag brydde mig inte om protesterna utan konstaterade att slynan inte var klädd på rätt sätt så slynan fick order att direkt rätta till klädseln och anmäla för Master när slynan var färdig. Slynan började nu förstå kråksången och svarade snabbt:

– Ja Master.

Snabbt började slynan att dra av sig kläderna och jag verkade helt ointresserad av slynan. Dock märkte jag att slynan verkade gilla det hela eftersom bröstvårtorna var hårda. Ganska snabbt anmälde sig slynan rätt klädd och jag gick några varv runt slynan och drog försiktigt handen över slynans bak och upp över hennes bröst som nästan verkade vilja ut ur
kroppsstrumpan.

– Nu till vad som kommer att hända med dig. Som den lilla oskyldig flicka du just nu är så vill du bli lite mer erfaren i den lite mer underliga värld där du lämnar över dig själv till en bestämd men rättvis Master. Som Master har jag kontrollerat dig och konstaterat att du har rätta förutsättningar och hitintills verkar det gå ganska bra för slynan.

– Tack Master, sa slynan och jag såg en låga i slynans ögon nästan en längtan av att bli utnyttjad.

– Bra, sa jag, nu skall vi gå ut till parken och fortsätta kontrollen. Följ mig sa jag och började gå mot dörren.

– Ja Master sa slynan och följde efter.

Slynan i kort-kort kjol och ”kroppsstrumpa” som framhävde slynans aptitretande bröst hon såg ut som en levande sexbomb. På väg mot lekparken gick jag några meter bakom slynan och märkte att alla karlar hade svårt att slita blicken från slynan som gick med pondus väl medveten om blickarna som smekte hennes kropp. När vi väl kommit fram till parken satte jag mig på bänken slynan blev stående framför mig och undrade vad som skulle hända. Jag väntade tills det kom tre äldre gentlemän mot oss då jag beordrade slynan att dra upp kjolen för jag skulle kontrollera att slynan var slätrakad.

Slynan började milt protestera som; ”att det kommer folk och…” mer han inte slynan säga förrän jag gav order dra upp kjolen vilket slynan gjorde och böjde ansiktet nedåt. En slyna är alltid stolt och bär sitt huvud stolt uppåt sa jag och slynan höjde huvudet upp med en riktig rodnad i ansiktet.

De tre männen kunde bara konstatera att jag hade fritt synfält och de såg ganska avundsjuka ut. Jag tog handens baksida och drog mot slynans blottade kön och konstaterade att slynan slarvat med rakningen. Slynan var nu ganska upphetsad av att stå med kjolen uppdragen bland lite människor och kom sig inte för att protestera utan sa ”Ja Master slynan skall bättra sig”. I bestämd ton redogjorde jag att hon slarvat och nu måste jag rätta till sina misstag.

– Din första uppgift blev att bli rakad. Du fick order att ta på en kort kjol, inga trosor och du såg jätteläcker ut. Givetvis sa jag inget om detta till dig utan vi gick snabbt ut på stan.

Några kvarter bort gick vi in på en frisörsalong och jag frågade om det gick för sig att bli rakad. ”Inga problem” sa frisören och tittade lite konstigt på mig eftersom jag inte behövde rakas. Nu såg jag hur du nästan greps av panik så jag gick raskt fram till dig drog upp kjolen och sa till frisören ”Slampan har generande hårväxt på musen som skall rakas bort”

Både du och frisören höll på att svimma, du av skam och frisören av kåtslag. Dina kinder blev röda av skam, din andhämtning ökade och jag kände hur du skakade lätt i kroppen samtidigt som du kände dig tilldragande, utlämnad, slampig och sexig. Dina bröstvårtor hotade att borra sig igenom blusen. Du kände värmen av ren kåthet och utan att du tänkte på det körde du fram skötet mot den vilt stirrande frisören som nästan stod och dreglade.

Situationen var laddad och nu började slampan att agera, detta skedde nog av ren kättja. Du gick fram till stolen drog upp kjolen och satte dig, jag noterade en pluspoäng till dig. Frisören vaknade upp ur dvalan och tog fram en upphöjning
och bad dig stammande att kliva ur stolen. Sätet som frisören tagit fram lades över armstödet och du satte dig direkt med kjolen uppdragen. Frisören tog fram rakborste, rakkniv och visste inte riktigt på vad han skulle titta.

Jag såg hur du själv beundrade utsikten in mellan dina lår i spegeln. När frisören var klar började han att borsta in din mus försiktigt och samtidigt hade du svårt att sitta still. Jag antog att borsten retade upp dig! Båda fick en högröd
ansiktsfärg, frisören av förlägenhet och du av maktlöshet, förväntan och kåthet. Sakta rakades busken bort och du blev mer och mer ”konstig”. Andningen blev häftigare, du rörde dig ibland okontrollerat och mystiska ljud kom ur din strupe
samtidigt som din blick skrek att ”jag är kåt, ta på mig, gör vad som helst”

Du ville själv röra på fittan men hejdade dig i sista stund. Jag satt och beundrade ”verket”, du såg väldigt inbjudande ut och jag kände mig som ett litet barn som bara ville ta på ”verket” men framförallt stoppa det i min mun. Givetvis såg du inte detta för du var alldeles för kåt. Frisören var nu klar och jag gick fram för att kontrollera resultatet. Försiktigt drog jag baksidan av handen över din nyrakade fitta. Jag såg några härliga droppar i öppningen, råkade dra ett finger i skåran som villigt öppnade sig du försökte lyfta skötet mot min hand och jag kände att du var beredd, du var våt och villig.

När jag mötte din blick var den dimmig av kåthet. Mitt finger råkade än en gång glida in i skåran och denna gång kunde du inte hålla dig utan suckade tungt samtidigt som du darrade av kåthet. Jag vände mig mot frisören och sa att jag skall kontrollera närmare varvid jag böjde mig fram och drog min tunga längs skåran vilket gjorde dig nästan okontrollerbar. Du var kåt och smakade mer. Jag slickade dig lätt en stund och märkte att du var på gång.

När jag reste mig såg jag hur du utan ord bad mig fortsätta. Jag gav dig order att rätta till klädseln, vände mig mot frisören och betalade. När vi gick såg jag hur frisören slängde sig över sätet och den blöta fläcken du lämnat kvar. Detta var frisörens dricks och förstod jag honom rätt sitter han fortfarande och ömsom slickar i sig och ömsom luktar på dina ”kroppsvätskor”. När vi väl kommit ut var fortfarande din andning onormalt snabb, dina kinder brände och glansen i ögonen skvallrade att du fortfarande var KÅT. !

Många killar och karlar som vi mötte såg i vilket tillstånd du var och slängde trånande blickar efter dig. Några var nästintill oförskämda genom att stirra på dina uppnosiga bröst som fortfarande hotade att spränga blusen. Omedvetet körde du fram brösten så långt fram du kunde och hela du skrek ”Kom och ta mig jag är kåt”! Efter ett tag utan att ha sagt ett ord kom vi fram till en ”Videobutik” med sexbiograf.

Jag vände mig mot dig och sa lugnt.

– Nu kommer slynan att få visa upp sig för en massa gubbar. Slynan kommer att få lösa några uppgifter och löser slynan dessa på ett bra sätt kommer slynan att premieras.

Jag såg att du blev orolig, nervös, skrämd men samtidigt lite nyfiken på vad som skulle kunna hända. Du hade säkert en massa hemliga drömmar som du nu såg framför dig. Väl inne stannade allt upp och alla slukade dig med blicken. Du
reagerade först med att bli lite blyg genom att ställa dig bakom mig men jag drog fram dig till disken och när du väl stod där drog jag försiktigt upp kjolen och smekte din välformade bak. Du tryckte dig försiktigt mot min hand och önskade att jag hade smekt dig på något annat ställe.

De karlar som stod en bit längre bort såg att du var utan trosor och sakta kom de närmare. Expediten en ung tjej såg med avund på dig och hennes ögon fastnade på dina bröstvårtor som återigen försökte trycka sig ut och hela du fullkomligt skrek bit mig, slicka mig, ta mig ge mig KUK. Jag förstod vad som var i görningen och bad tjejen ta fram en lagom stor dildo. Bland de hon plockat fram valde jag ut en naturfärgad och vände mig mot dig.

– Öppna mun, sa jag och du blev antagligen så paff att du bara gapade och direkt fick du dildon i munnen.

Karlarna runt om var väldigt intresserade av dig och du var het, nej överhettad av spänning kåthet och nyfikenhet. Jag betalade för dildon och två biljetter till biografen där det fanns två storbild salar och ett antal små rum där man kunde låsa om sig. Du glömde bort var vi var du blev helt fascinerad av filmen. Utan att du märkte något hade två män satt sig bakom dig och böjde sig fram och såg in under din kjol. Jag förde dig till ett säte på näst sista raden. Själv satte jag mig bakom och beordrade dig att ta ut dildon ur munnen.

Du svarade inte ”Ja Master” vilket gjorde att jag var tvungen att ge dig en reprimand. Jag tog dildon gick fram till filmduken där det fanns en liten scen ställde dildon efter väggen. Nu hade det kommit in fem karlar i rummet och filmen var inte deras stora intresse, den fullkomligt åt upp dig med sina blickar. När jag kom tillbaka fick du följande order ”gå fram till filmduken stå med ryggen mot mig böja dig framåt ta upp dildon titta mellan dina ben framåtlutad” och då jag
vinkade skulle du gå och sätta dig på din plats framför mig.

Du fick först ställa dig upp och då vek jag upp din korta kjol och satte fast nederdelen av kjolen i linningen så hela din vackra rumpa syntes.

Du gick lite förläget fram mot filmduken där fem par ögon höll på att trilla ur. När du kom fram vände du dig om innan du böjde dig framåt och exponerade din nyrakade fitta för oss alla. Några av männen började stöna och jag har full förståelse
eftersom även jag blev kåt på en simpel slyna!

När du stått ett tag och alla haft möjligheten att flytta sig lite för att se dig bättre vinkade jag och du kom med rödblossande kinder och satte dig framför mig. Jag gav dig en liten komplimang och nu svarade du direkt ”Tack Master” vilket värmde mig. Alla männen i rummet var mer intresserade av dig än filmen så jag gav dig order om att dra
upp kjolen, glida fram lite i stolen så att din nyrakade fitta verkligen skulle exponeras.

Männen hade satt sig mitt framför dig och två hade börjat att runka försiktigt. Du fick nu order om att först suga på dildon för att sedan leka med dig själv. Du var nu så kåt att det spelade ingen roll var du var så dildon åkte snabbt in i din mun och du fullkomligt sög av den innan den med ett smackande ljud gled upp i din våta, nej plaskblöta fitta. Hela du började darra och en man kom i byxorna medan två stönade högt. Jag märkte att snart kommer du i en orgasm och detta är alldeles för tidigt så jag tar bryskt dildon ifrån dig och utan att du tänkte på var du var fortsatte du att leka med dig med båda händerna.

Jag beordrade dig att sluta vilket gjorde att karlarna blev lite besvikna. Jag kunde nu även lukta hur kåt du var! ”Följ mig”! Sa jag och du gick efter mig med kjolen halvt nerdragen. Vi stannade framför ett av de låsbara rummen och jag såg vad du trodde, äntligen får jag kuk! När jag berättade att du nu skulle göra rätt för dig och runka av ”gubbarna” såg jag hur paniken kom smygande samtidigt som din kåthet sa precis tvärtom. Bakom oss stod fyra karlar och var väldigt intresserade av vad vi skulle göra. Du fick ett par handskar och blev inknuffad i rummet och jag stängde dörren. Efter ett tag kom det in en gubbe till dig och du ställde dig på knä framför honom jag hörde hur du drog ner blixtlåset och tog fram hans kuk och började runka.

Det tog inte lång tid innan han kom och nästa man var på väg in. Under tiden du runkade av karlarna stod jag så att jag såg att allt gick rätt till. Samtidigt såg jag att du fullkomligt njöt över att vara deras Drottning samtidigt som du blev förnedrad. Du klarade av att runka av sex karlar på 30 minuter.

Du fick sen gå ut och försöka få betalt och de gav dig varsin femtioöring. Jag såg att du blev lite besviken så jag talade om för dig att betalningen till en slyna vanligt vis är spott och spe så gubbarna högaktade slynan.

Du tittade då med värme på mig och jag drog in dig i det låsbara rummet drog försiktigt med ett finger i din våta skåra och du började direkt att darra. Du fick order om att suga av mig och du nästan slet sönder linningen i mina byxor. Min kuk fullkomligt åts upp av dig och jag orkade inte stå emot din kåthet utan pumpade kaskad efter kaskad in i din hungriga mun. Du svalde allt och ville ha mer.

Vi rättade till kläderna gick ut och möttes av karlarna och jag såg att två av dem skämdes för att de bara betalat femtio öre och de stoppade till dig femhundra kronor var. Nu var du en riktig slynhora.

När vi kom hem till dig tyckte jag lite synd om dig så du fick ta av dig dina kläder och jag började slicka dig från foten och uppåt. Du reagerade genom att ta tag i mitt huvud och försökte dra det till din savande fitta men jag undvek din underbara grotta så du var nästan vansinnig. När jag till slut träffade rätt med tungan kändes det som om du försökte trycka in hela mitt huvud. Jag behövde inte slicka dig länge innan du kom i en intensiv orgasm. Jag lapade i mig av din underbara dryck. När jag kom loss såg jag en nöjd liten slyna med ett förnöjt ansiktsutryck.

Tänk att få vara en slyna, ett sexobjekt, en eftertraktad Drottning och en hora på samma gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *