Min och Lizzies hemlighet

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Nej, nej sluta inte nu! Skrek hon för fulla muggar. Vi satt och pluggade när jag låg med näsan nere i matteboken.

Helt borta var jag och visste ej hur jag skulle hinna innan tiden rann ut. Prov imorgon och inte vet jag knappt va 2+2 är när jag drömmer mej bort. Men jag fick en kopp kaffe av Lizzie och efter denna uppfriskande dryck så gav det mej ett uppvaknande jag ej riktigt var beredd på.

Lizzie ska ni veta är så fin, ja det är hon på alla sätt och vis, hon har DET som alla kallar det nu för tiden. Hon har det där lilla extra som ingen annan har, så fantastisk är hon vår kära underbara lilla Lizzie.

Men detta jag känner känns är så förbjudet, som om alla andra i plugget och mamma och pappa och min syster Clarissa ej skulle ha en aning om vad jag snackade om. Dom skulle bara skaka på huvudena och säga att nej nu har jag allt fått allt om bakfoten om vad kärlek handlar om. Jo just det , ordet kärlek, vem kan förstå detta som drabbar oss då och då, nej absolut ej familjen McGavre som ska va såå ”normala” utåt sett. DERAS SYN PÅ DET VILL JAG DÅ BARA EJ VETA AV NÅ MER. Alla dom här tankarna hinner jag tänka innan det är dags att släpa sig iväg till plugget tröttare än nånsin trots flera koppar kaffe.

I korridoren på väg mot det viktiga matteprovets sal ser jag skönheten själv, Lizzie beginning, denna underbara varelse. Hon rusar fram i korridoren. Stressad, men så vacker för det… Hon tittar blängt på mej utan att jag vet varför innan vi stiger in i salen, redo för det stora testet. ”THE BIG TEST´” som jag har fasat för i flera månader nu, men vet att allt kommer att gå bra med Lizzie vid min sida.

Efter pluggets slut och testet var över så var det dax att pusta ut. Men jag kunde ej fullt ut. Det har slått mej att jag måste kämpa för den jag vill ha, om ej LOVE så sex. Passionerat skönt sex mellan två underbara människor som är tända på varandra men ingen vågar ta det slutgiltiga steget. Men nu vart det dags.

Jag gick ut till korridoren och vid skåpen längst bort stod Lizzie och tryckte. Hon såg ledsen och nedstämd ut. Jag tänkte, kanske hon blir piggare om hon får veta om alla mina våta drömmar som dyker upp i min skalle om nätterna, men jag ändrade snabbt mina tankar och gick fram.

Lizzie kikade upp på mej med något sorgset och en tomhet i blicken. Det var som att min omtanke ej betydde nått, åhh jag som bara vill krama henne och få trösta, tänkte ej på fitta nu för en gångs skull och på hennes sexiga fina lite runda bröst som jag sett några gånger i duschen efter gympan.

Nej nu var det verkligen andra tankar, att jag ska visa min omtanke sen se vart det leder. Efter en stund kikade hon upp på mej och jag tycktes skymta ett litet leende på hennes sexiga putande små läppar, dom log verkligen emot mej. Lite farligt sexigt och då kom tankarna tillbaka.

Förlåt för att jag syndar nu men mina tankar måste jag få utlopp för och det hade jag bestämt mej för nu också. Samtidigt som det verkade som hon kände och tänkte det samma. Det var som vi visste vad den andre tänkte och greppade varandras händer. Hon sa:

– Jag vill ta din hand för jag vet du vill det samma, det ser jag i dina ögon och jag känner det när jag är i din närvaro plus om natten när jag bara tänker på dej om allt fint med dej.
Lizzie hade verkligen utryckt sina känslor för mej nu och det gjorde mej till den lyckligaste på denna jord, för vem vill inte ha en sexig puma med stora bröst.

Lizzie tog min hand och vi gick bort mot skolans toaletter helt uppe i tankarna på varandra och vad som kan tänkas komma att ske. Sex absolut men ska jag slicka Lizzie, hade en massa tankar som for omkring lika förvirrad som vanligt va jag när vi kom in på toaletten. Hon ställde sig framför mej och började sakta strippa för mej, jag trodde detta var en underbar dröm men nej detta var verkligen sanning.

Drömmen slår in och det är nu det sker efter många kvällars suktande efter fin våt fitta och stora sköna bröst, och äntligen bara mina. Lizzie fortsatte med sin strippdans. Hon retade mej lite genom att ta av sig skorna och sockarna, sen såg hon undrande på mej om vad som skulle hända härnäst.

Hon började efter en kort betänketid och retande emot mej att börja smeka av sig kjolen lite sakta, sen gled hennes händer upp emot blusen som hon hade över det tajta linnet. Jag bestämde mej för att hjälpa till och började smeka utanpå henens blus, sen åkte den av illa kvickt efter en stund och efter det så stod hon där, min fina tjej i bara string och en vit tajt linne som avslöjade mer än vad den dolde på kroppen hennes.

Jag tog en blick nerifrån och upp ,sen hände allt så snabbt. Vi började kyssas, hade tungan min inne i hennes fina mun, tunga mot tunga, sen smekte jag hennes hår. Jag smekte över kroppen, smekte av henne stringen och fick se den fina rakade fittan.

Så len och skön var den och den smakade gott, jag slickade henne till extas, hon fick orgasm efter orgasm och att höra hennes stön var inget jag skulle vilja missa i hela världen. Smekte fittan, pullade henne en sista gång sen var det över. Efter mycket smek och kel och pullande så stod vi där båda två, fitta mot fitta och undrade vad vi gjort. Det var nått nytt att ha tjejsex men absolut inget vi ångrade, nån av oss.

Tog på oss kläderna och gav varandra en sista kram innan vi skiljdes åt i korridoren helt hemlighetsfulla om vad vi gjort med varandra.

Denna sköna känsla skulle aldrig våra familjer förstå, det skulle tycka det var fel att vi tog steget och det känns så rätt. Sexet var ömt och kärleksfullt som samtidigt handlade om sex men om vänskap också mellan två bra vänner, en vänskap som vi vet aldrig tar slut och att vi har haft tjejsex på skolans toalett är nu vår hemlighet bara våran, min och LIZZIES för evigt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *