Första gången med flickvännen

”Har du nåt emot att vänta med att ha sex?” Frågan gjorde mig lite ställd, men jag återhämtade snabbt.

”Ja då, jag älskar dig ändå, oavsett om vi har sex eller inte.” sa jag.

”Tack, jag uppskattar det verkligen!” sa hon och gav mig ett puss på kinden.

Nu var ju det där med att inte ha sex ett så stort problem då min flickvän bodde på en annan ort så där 20 mil norrut, men jag kände ändå att det var ett stort och viktigt beslut att ta.

Dagarna gick och blev till veckor som blev till månader. Jag och min flickvän träffades varje helg, men det gick aldrig längre än till lite hångel, där jag under de senare tillfällena hade handen under hennes t-shirt och klämde på hennes bröst.

En söndagskväll när vi varit ihop i två månader, satt vi på mitt rum och pratade, eller snarare väntade på att klockan skulle slå 19 då hon skulle sätta sig på ett tåg hemåt. Vi pratade och kramades och pussades och ju närmare det blev till hennes avfärd ju kåtare blev jag. Jag förde in min hand under hennes t-shirt och klämde försiktigt på hennes bröst och jag pussade dem genom t-shirten. Min hand gled ner över hennes mage och in mellan hennes ben, hon ryckte till och tittade mig i ögonen.

”Vad gör du?” frågade hon hest.
”Pillar lite.” sa jag och fortsatte att smeka hennes underliv.
”Men hinner vi då? Klockan är ju lite över 18! Dessutom är ju din pappa hemma!” sa hon med lite panik i rösten om det var för att klockan var så pass mycket eller för att min pappa var hemma, det vet jag inte.
”Tja, jag vet inte, men pappa är ju på övervåningen och om vi försöker vara så tysta som det bara går så märker han nog inget.” sa jag som vid det här laget hade ett rejält praktstånd.
”Jag kan hjälpa dig om du vill.” sa hon.
”Hur menar du?
”Tja, jag kan runka av dig.”
”Visst.” sa jag, lite besviken men samtidigt nöjd då det här var längre än vi någonsin kommit när det gällde sex.

Jag knäppte upp mina byxor, drog av dem och boxershortsen i samma drag. Min kuk stod som aldrig förr. Hon fattade tag om den och drog några tag i den vilket fick mig att stöna till.

”Är det skönt?” Frågade hon mig.
”Mmm, du runkar så skönt.” stönade jag.

Hon fortsatte att runka mig, hon varierade tempot, ibland runkade hon mig med långsamma tag och ibland runkade hon mig så hårt att det nästan gjorde ont. När jag tittade till på henne kunde jag riktigt se hur upphetsad hon blivit av att runka mig. Hennes bröstvårtor var styva och avtecknade sig mot t-shirten och hennes andhämtning var lite mer ansträngd än tidigare. Det kändes som om hon hade en inre konflikt om hon skulle löpa linan ut eller inte. Jag sträckte ut min hand och smekte hennes bröst och det väckte henne ur hennes funderingar. Jag kunde se hur hon bestämt sig.

”Sätter du igång lite musik och drar ner persiennerna?” sa hon och började ta av sig sina kläder, jag var inte sen att lyda. Persiennerna drogs ned och stereon sattes igång vilket fyllde mitt rum med en gregoriansk version av Dire Straits-låten Brothers in Arms. Jag la mig på sängen, kuken hade börjat slakna, vilket jag antog berodde på nervositet, men det rödde hon snart bot på genom att suga in kuken i munnen, behöver jag skriva att kuken styvnade direkt? Hon sög som en gudinna, hennes läppar smekte min kuk i rörelserna upp och ner och hennes tunga virvlades runt ollonet och längs den känsliga strängen på undersidan av ollonet. Helt plötsligt avbröt hon sugandet och började runka mig samtidigt som hon sög in min ena pungkula i munnen. Jag kände att den här behandligen skulle få mig att komma när som helst.

”Jag kommer snart!” stönade jag fram.
”Kom du!” sa hon och sög in kuken i munnen igen, jag stönade av njutning.

Plötsligt kände jag hur ett av hennes fingrar smekte mitt anus och hur det sakta gled in i baken på mig. Den behandlingen blev för mycket för mig och jag sprutade i hennes mun. Det blev den kraftigaste orgasm jag någonsin fått och det svartnade för mina ögon. Sperman rann längs hennes läppar och haka ner på halsen och droppade ner på hennes bröst. Det tog ett tag för mig att återhämta mig men jag möttes av en upphetsande syn, min flickvän som smetade in sina bröst med min sperma. Jag log och lutade mig fram och började slicka bort den sperma som var kvar. Min flickvän stönade när min tunga letade sig fram över hennes bröst och hals. Min hand smekte ner över hennes mage och in mellan hennes ben där den möttes av en plaskvåt fitta. Att få in två fingrar var inga som helst problem och jag pullade den med långa tag. Min flickvän tryckte mitt huvud nedåt och jag lät min tunga spela över hennes bröst, mage och navel på vägen nedåt och till slut nådde den sitt mål. Klittan var styvare än vad jag någonsin hade upplevt och jag sög in den i munnen, vilket fick henne att stöna. Mina fingrar fortsatte att fara in och ut och med min tunga slickade jag allt jag kom åt, blygdläppar, klitoris, insidan av låren, allt fick samma behandling av min tunga.

”Mmm, ja!! Jag kommer.” stönade hon fram och strax därpå gick hon nästan upp i brygga när hennes fitta pulserade fram en första orgasm. Hennes kropp började så sakta att slappna av och snart var hon helt avslappnad.

”Mmm, så där skönt har ingen gjort det för mig.” sa hon.
”Jag hoppas att du vill ha mer.” sa jag, min kuk stod nu återigen.
”Naturligtvis, på med en kondom och lägg dig på rygg!” beordrade hon mig.

När jag låg på rygg grenslade hon mig och med ett distinkt plask gled min kuk in till botten av henne. Hon började rida mig i ett häftigt tempo, men avbröt det nästan direkt.

”Fan, sängen låter, tänk om din pappa hör det!” sa hon.
”Ingen fara”, sa jag, ”vi har ju musiken igång och så mycket låter det ju inte.”
”Nä du har nog rätt.” och så fortsatte hon att rida mig.

Hon ökade och sänkte tempot, allt efter mina stönanden och ibland bara på ren djävulskap, för att reta mig, för att kåta upp mig, hur jag nu skulle kunna bli mycket kåtare än vad jag redan var. Hon ökade tempot och knullade och knullade och knullade och kom sedan i en andra orgasm. Hon slängde sig fram över mig och låg och andades häftigt.

”Åh, två orgasmer, det har aldrig hänt mig förut!” sa hon och log mot mig.
”Jag vill ge dig så många orgasmer jag kan och får”. sa jag vilket resulterade i ett ännu bredare leende.
”Du kanske vill komma igen?” sa hon och klev av min kuk, kondomen glänste av hennes fittsafter.
”Mm, ställ dig på alla fyra, så tar jag dig bakifrån.” sa jag.

Hon gjorde som jag bad och jag ställde mig på knä bakom henne. Jag tryckte in min kuk i henne igen och det plaskade när jag körde den in och ut. Hon svankade med ryggen vilket resulterade i att jag kom längre och längre in i henne, jag kände hur hennes fitta knep om min kuk och till slut kunde jag inte hålla tillbaka orgasmen längre utan sprutade igen. Den här orgasmen var inte lika kraftig, men ett par kraftiga sprut hamnade i kondomen.

Svettiga föll vi ihop i sängen.

”Att vänta med sex var det bästa vi gjort, tror jag.” sa min flickvän och jag kunde inte göra annat än att hålla med, men en hastig titt på klockradion på nattduksbordet fick mig att flämta till.

”Åh helvete! Klockan är kvart i sju!!!” sa jag och for upp, slet av kondomen och slängde den i papperskorgen under skrivbordet.

Vi skyndade oss att klä oss, jag öppnade fönstret för att vädra ut den distinkta doften av sex. När vi sprang ut i hallen kom pappa ner för trappan.

”Ja nu får ni skynda er.” sa han.
”Jag vet,” sa jag, slet åt mig bilnycklarna och ropade på vägen ut,” jag tar bilen.”
”Visst” hörde jag pappa svara.

Vi satt oss i bilen och for så fort vi kunde ner mot stationen. När vi svängde in på parkeringen såg vi hur min flickväns tåg rullade in till perrongen och vi började springa, men det är inte så lätt att springa när benen kändes som spaghetti, men vi sprang så fort vi kunde och min flickvän hann precis hoppa på tåget och få en sista puss innan dörrarna stängdes. Jag stod kvar på perrongen och såg hennes tåg försvinna. När det var helt borta gick jag tillbaka mot bilen, benen kändes fortfarande som spaghetti men allt jag kunde tänka på var hur underbart det hade varit att äntligen fått knulla med min flickvän.

”Det var nog bra att vänta med att ha sex”, sa jag för mig själv, ”det var nog br

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *