Världens bästa resa

Jag hade varit hemma hos mina föräldrar och hälsat på och satt nu på tåget på väg hem igen. Jag är 25 år och bor i Stockholm men hade nu varit och hälsat på mina föräldrar knappt en timme bort. Jag satt vid gången i tåget och snett mitt emot mig på andra sidan satt en sjukt snygg tjej. Det var sommar och varmt ute och det märktes verkligen på hennes klädsel. Hon hade ett par korta jeansshorts på sig samt ett tight vitt urringat tight linne. Under hade hon förmodligen push-up bh och hennes svarta stringtrosor hade jag redan fått sett då hon kom och satte sig. De var uppdragna lite över linningen på shortsen och hon var verkligen sjukt sexig. På fötterna hade hon ett par vita pumps med knappt tio centimeters klack.

Jag uppskattade att hon var runt 160 cm lång. Hon hade långt platinablont hår, stora blå ögon och en sjukt tight kropp. Hennes rumpa var alldeles perfekt rund och fast och putade ut lite och hennes bröst var de också alldeles perfekta där de pressades upp i urringningen. Jag misstänkte att de såg lite större ut än vad de egentligen var men gissade att det nog var C-kupa i alla fall.

Hon hade håret uppsatt i två tofsar så hon såg ut lite som en skolflicka och jag gissade på att hon nog var runt 15-16 år. Vissa skulle nog kalla henne för riksfjortis men jag tyckte hon var något av det sexigaste och snyggaste jag någonsin sett.

Hon reste sig upp från sätet några gånger och sträckte sig efter en väska hon hade på hatthyllan ovanför sätet. Hon fick nästan ställa sig på tå och hennes små shorts åkte då upp lite så man såg en bit av hennes underbara rumpa. Hon satte sig sen ner och läste i en tidning samtidigt som hon började suga på en klubba. Jag kunde knappt slita ögonen från henne vilket hon självklart märkte och hon sög retsamt på klubban samtidigt som hon såg på mig. Jag kände direkt hur min kuk började hårdna innanför mina jeans och hoppades bara att hon inte skulle se det. Hon förde ner sin ena hand över brösten och ner mellan benen och började sakta smeka insidan av sina lår under tidningen så att ingen skulle se. Men jag kunde se mer än tydligt där jag satt. Hon slickade och sög på klubban som i min fantasi var min stenhårda kuk som knullade hennes mun.

Plötsligt reste hon sig upp och gick mot toaletten. Jag funderade på om jag skulle läxa upp henne för att hon retats med mig och behövde inte fundera länge på det. Jag reste mig strax efteråt och gick och väntade utanför toalettdörren och när hon öppnade efter några minuter tryckte jag mig snabbt in innan hon hann ut och låste dörren bakom mig. Det var en handikapptoalett så den var ganska stor och det fanns ett skötbord på ena väggen.

”Vad fan gör du?!” frågade hon lite skrämt.

”Du ska få lära dig en läxa för att du suttit och retat mig där ute!” väste jag åt henne. ”Ta av dig linnet och bh:n och ställ dig på knä på golvet!”

Hon såg lite skrämd ut och drog sakta linnet över huvudet och sjönk sakta ner på knä på golvet. Då tog han av sig bh:n också och hennes bröst var verkligen helt perfekta. Garanterat C-kupa och som tonårsbröst brukar vara; runda och fasta. Jag beundrade hennes bröst och knäppte upp mina byxor och lät de falla till golvet tillsammans med mina kalsonger. Min kuk var redan hård och stod 18 cm rakt ut. Hon flämtade till lite och innan jag hann säga åt henne att gapa så slöt hon sina sexiga läppar om ollonet och började försiktigt suga samtidigt som hon lekte med tungan på undersidan av kuken. Jag blev lite chockad först och när hon la båda sina händer om min rumpa och tryckte mig mot henne anade jag att hon kanske gillade att vara lite undergiven. Jag började sakta stöta i hennes mun men kunde inte hålla mig så länge från att munknulla henne hårdare och virade därför i ena handen i hennes hår bakom hennes huvud och tog tag med den andra under hennes haka och började stöta kuken allt hårdare och allt djupare i hennes mun. Hon hostade till ibland när den kom för långt in men jag tänkte inte ge mig förrän jag fått in hela kuken ner i halsen på henne och stötte på allt hårdare samtidigt som hon hostade och kväljde allt mer. Till slut trängde kuken förbi svalget och ner i halsen och efter ytterligare en stund stötte jag kuken gång på gång långt ner i halsen på henne. Hon var så grymt skön att munknulla och jag kände inte hennes tänder mot min kuk en enda gång även fast jag munknullade henne ganska brutalt och hennes näsa pressades mot min mage gång på gång. Tjock saliv följde med varje gång jag drog ut kuken ur munnen på henne och det rann nerför hennes haka och ner över hennes bröst.

Jag kände att jag snart var tvungen att få knulla henne men ville känna av hennes underbara mun och hals om min kuk lite till och stötte hårt och bestämt in kuken långt ner i halsen på henne så hennes näsa trycktes mot min mage. Jag höll kuken stilla där och hon började snart flämta och tryckta sina händer mot mina lår och jag drog ut kuken och hon hostade till lite.

”Nu är det nog dags att jag knullar dig.” sa jag bestämt och drog upp henne på fötterna.

Jag böjde henne framåt över skötbordet och smiskade hennes rumpa lite utanpå de små jeansshortsen. Hon flämtade till lite och jag sa åt henne att inte göra några ljud. Jag knäppte upp hennes shorts och drog ner dem till hennes fötter.

”Fan vilken sexig liten rumpa!” sa jag nöjt och smiskade henne lite.

Sen tog jag tag om hennes små stringtrosor och slet av dem hårt så de gick sönder och jag slängde dem på golvet. Jag spottade i handen och smorde in hennes fitta ordentligt innan jag satte kuken mot och sakta trängde in i henne. Hon bet sig i underläppen för att inte stöna och jag njöt av känslan av hennes trånga fjortisfitta om min kuk. Jag började knulla henne allt hårdare samtidigt som jag höll hårt i hennes hår och drog det bakåt mot mig.
Hon stönade lågt och jag fattade att hon älskade att bli tagen hårt. När jag såg ner på hennes underbara rumpa kände jag att jag bara var tvungen att sätta på henne där också. Jag menar, om hennes fitta kunde vara såhär trång och skön, vad skulle då inte hennes rumpa vara? Men det fanns ju inte direkt någon tillgång till glidmedel här och jag insåg snart att det här kunde bli knepigt. Jag särade på hennes skinkor och spottade över hennes bakre hål flera gånger så det blev riktigt kladdigt. Sen satte jag ett finger mot hålet och började sakta trycka in det. Hennes rumpa var verkligen trång och jag kunde knappt tänka mig hur skönt det skulle vara att sätta på henne där. Jag förde sakta in ett finger till och hennes trånga öppning kramade verkligen om mina fingrar hårt. Jag pressade försiktigt in ytterligare ett finger samtidigt som jag fortsatte knulla hennes våta fitta. Hon stönade högt och bet sig i underläppen så att ingen skulle höra.

”Knulla mig i rumpan!” bad hon mig plötsligt.

Jag ställde mer än gärna upp på det och drog sakta ut min kuk ur hennes fitta och satte den mot hennes anus. Hon förde bak sina händer och särade på sina skinkor och jag pressade på mot hennes trånga röv och såg sakta mitt ollon försvinna in i henne. Hon kramade verkligen om min kuk hårt och jag började sakta föra in den längre in i hennes rumpa. Hon började slappna av mer och mer och efter bara en liten stund kunde jag börja stöta snabbare i henne. Hon stönade tyst och höll isär sina skinkor framför mig och jag började stöta min hårda kuk allt snabbare och hårdare i hennes trånga tonårsrumpa. Jag tog tag med ena handen i hennes hår och drog det hårt bakåt samtidigt som jag började smiska hennes rumpa hårt med andra handen. Hon stönade högt och jag stötte gång på gång kuken ända in till roten och trodde knappt att det var sant. Sådant här händer ju annars bara i ens fantasier eller i överdrivna sexnoveller på nätet. Jag älskade synen av min stora kuk i hennes trånga rumpa och kände att det nog snart skulle kunna gå för mig men jag ville först känna hennes sköna läppar om min kuk en gång till och drog ut kuken ur hennes vid det här laget ganska uppknullade rumpa och drog ner henne på knä framför mig. Sen förde jag kuken mot hennes mun och hon gapade villigt och tog min kuk ända ner i halsen direkt, utan att ens bry sig om att den nyss varit begravd långt in i hennes rumpa. Jag började munknulla henne hårt direkt och kände att jag nog inte kunde hålla mig så mycket längre och drog ut kuken ur hennes mun och drog upp henne på fötterna igen och böjde henne över skötbordet igen. Min kuk gled lätt in i hennes rumpa nu och jag började genast stöta så hårt jag kunde. Jag drog då och då ut kuken helt och såg nöjt ner på hennes anus som gapade stort efter min kuk. Sen stötte jag in kuken ända in till roten igen och fortsatte så ett tag.

”Jag vill känna dig spruta över mitt ansikte!” stönade hon plötsligt.

Jag var inte sen att gå med på det och stötte ytterligare några gånger i hennes trånga rumpa innan jag drog ut kuken som lämnade ett stort svart hål efter sig. Hon vände sig om och ställde sig på knä på golvet framför mig och tog min kuk i munnen och började suga. Jag stönade högt av hennes sköna behandling och tog tag med ena handen om hennes bakhuvud och den andra handen under hennes haka och började snabbt munknulla henne. Hon hostade till och kväljde lite då och då när kuken försvann ända ner i halsen på henne. Jag trodde verkligen att jag var i himlen, här stod jag och munknullade en sjukt snygg tjej och skulle snart spruta ner hennes söta ansikte med varm sperma. Vad hon inte visste var att jag inte hade kommit på drygt en vecka och hade en rejäl laddning på gång. Jag kände snart den bekanta känslan strax innan man kommer och drog snabbt ut min kuk ur hennes mun. Hon lutade huvudet lite bakåt, gapade stort och sträckte ut tungan och tittade oskyldigt upp på mig med sina stora blåa ögon. Jag runkade min stenhårda kuk några gånger innan det gick för mig. Jag sprutade fem sex tjocka strålar rakt över hennes ansikte och stönade högt. Jag gned kuken mot hennes ena kind och kladdade ut sperman lite. Hon fick även sperma i pannan, över näsan och såklart i munnen. Hon såg upp på mig och slickade sig om munnen och fångade sedan upp sperma på sina fingrar som hon girigt slickade i sig.

”Nästa Stockholm central!” ropade dem ut i högtalarna.

”Shit, jag ska av här!” sa jag.

Jag såg ner på tjejen framför mig som jag inte ens visste vad hon hette. Hon satt där på knä med kladdig sperma i hela ansiktet och jag tog hennes mobil från en ficka på hennes shorts och ringde snabbt upp min egen mobil och raderade sen mitt nummer.

”Så, nu har jag ditt nummer! Förvänta dig att du kommer få kuk i rumpan fler gånger.”

Sen öppnade jag dörren och gick ut och hämtade min väska för att sen lämna tåget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *