Kåt på stranden

Gäsp! Jag älskar lördagsmornar när man får vakna av sig själv och det inte finns några måsten att ta i tu med. Jag kunde till min glädje se genom fönstret att det skulle bli riktigt fint strandväder idag. Men oj, vilken dröm jag haft! Drömmen hade redan börjat tyna bort men jag minns tydligt att det var två okända män inblandade och så min… arbetskamrat. Usch så pinsamt, varför just han?….. Jaja, hur som helst så verkade som om jag gillat det som hände. Det pirrade nämligen ordentligt i mitt undre liv! Johan höll på att fixa sig för att gå till jobbet som började om en halvtimme, klockan 10. Anna skulle inte komma förrän vid 11-tiden, så jag skulle få en hel timme för mig själv.

Jag slumrade till igen och det nästa jag kommer ihåg var att Johan gav mig en puss på kinden och önskade mig en bra dag. -Detsamma, sa jag och reste mig lite och vilade på armbågarna. När jag hörde att dörren gått i lås kände jag efter en stund att jag var bara tvungen att göra något åt mitt pirr i underlivet. Jag skulle nog inte klara dagen annars… Jag puffade till huvudkudden bakom nacken och började försiktigt röra vid mina bröstvårtor. Jag tog lite saliv på pekfingret och cirklade runt min högra bröstvårta så som jag kommit fram till är det som känns skönast. Jag kupade händerna runt båda mina bröst och lät därefter handflatorna långsamt röra mig ner mot magen och ut längs mina höfter. Just vid mina höftben verkar det finnas en direktförbindelse till mitt kön, i vilken det direkt började gå tydliga signaler. Jag låg en stund och smekte mig precis under troskanten och ut längs sidorna innan jag insåg att jag var tvungen att gå till verket om jag skulle hinna innan Anna skulle komma.

Jag tog av mig de vita trosorna som var lite fuktiga av svett från natten och kanske även från min behandling jag påbörjat. Från skåpet bredvid sängen tog jag fram den lilla flaskan med glidmedel som jag nyligen fått av Johan i present. Jag öppnade korken och tryckte ut en droppe som jag fördelade mellan pekfingrarna. Eftersom jag rakat mig ganska sent dagen innan så kändes mitt kön fortfarande mjukt och lent. Jag brukade nästan alltid spara ett område med kort hår, men från klitoris och nedåt var det helt fritt från behåring. Genom att låta pekfingrarna och senare även långfingrarna glida på och utanför mina yttre blygdläppar kunde jag känna hur kåtheten spred sig i min kropp. Jag lät fingrarna börja långt nere för att försiktigt leta sig upp och närma sig området runt klitoris som jag kunde känna bli hårdare. Jag kände inte att jag vill ta direkt på den ännu utan pressade istället ihop min ben och lät långfingrarnas hela längd massera klitorisområdet genom mina yttre blygdläppar. Fingrarna gled nästan lite för lätt eftersom glidmedlet spritt sig överallt, men genom att pressa ihop benen och spänna hela kroppen kunde jag redan känna hur orgasmen närmade sig. Jag kände hur blodet i tårna blev varmt och hur lustkänslorna spred sig genom hela kroppen… Precis när jag kände att orgasmen började byggas upp och det var sekunder kvar innan den skulle skölja över mig hörde jag hur det ringde på dörren -… ding dong! Jag tänkte att jag hinner nog, men efter avbrottet så ville det sig inte. Jag försökte frenetiskt att nå orgasmen, men efter att Anna dessutom bultat på dörren så gav jag upp.

-Sov du? Det är ju jättefint väder! Jag tänkte att det blir säkert jättemycket folk på stranden och om vi ska få en bra plats får vi nog vara i tid. Anna var entuiastisk och verkade vara på strålande humör.
-Ja ja, okej då. Jag ska bara ta på mig bikini och packa väskan sedan kan vi ge oss iväg.
På toaletten torkade jag bort det västa av glidmedlet från mitt kön och tog på min gula bikini som var ny för året. Jag kände fortfarande hur det bultade där nere, men jag kände inte att jag kunde göra någonting åt det.

Väl framme på stranden lyckades vi få tag i en jättebra plats. Inte avskilt, men ändå inte så att man behövde ligga packade som sillar.Cykelturen dit hade inte gjort mig mindre upphetsad direkt. Så fort man blivit medveten om sadeln var det svårt att tänka bort den. Även om den inte stimulerade direkt, så räckte den lilla beröringen i mitt känsliga tillstånd för att min kåthet skulle bestå. Vi klädde av oss och la oss ner på våra badlakan. Det var verkligen toppenväder, c:a 25 grader och i stort sett ingen blåst. Jag låg på rygg och Anna började med att sola ryggen. Hon hade en knallröd snygg bikini som absolut klädde hennes kurviga men vältränade kropp. Vi pratade om ditt och datt. Anna berättade om sin dejt hon haft, men jag hade lite svårt att följa med i samtalet. Solen värmde mitt kön och jag kände hur mina tankar var fokuserade på helt andra saker än Anna och hennes dejt. Jag kände mig lite på nedre delen av magen och lät handen glida längs med sidan. Nej tänkte jag, så här kan jag inte hålla på! Jag satte mig upp och tittade ut över havet. Där låg en barnfamilj en bit bort med en mamma och pappa i 35-årsåldern. Mannen var vältränad men det syntes att mamman fått två barn. Undra om dom har sex, tänkte jag. Så klart, det har ju alla, men hur hinner dom med? Undra om hon onanerar i duschen, eller kanske han? Tänk om han kom hit och frågade om vi skulle ha sex? Vad skulle jag göra då? Och mamman då, vad skulle hon tycka? Jag slog åter bort mina tankar och la mig istället ner igen på ryggen denna gång. Jag försökte tänka på något annat än sex och vände huvudet åt Annas håll. Där möttes jag av hennes ena bröst som perfekt fyllde upp hennes bikiniöverdel. Man kunde se bröstvårtan genom tyget, var den inte lite styv? Jag blir tokig, tänkte jag!!!

-Varför svarar du inte, är du sur? Du har varit konstig hela dagen idag vad är det? Tydligen hade Anna frågat mig någonting, men jag var ju långt borta i mina tankar.
-Nej, det är ingenting jag lovar. Jag är bara lite trött. Min förklaring kändes en aning klichéartad men vad skulle jag säga?
-Om mitt sällskap inte passar, då kanske det är bäst att jag går hem? Anna lät riktigt ledsen och jag kände att jag var skyldig henne en förklaring. Jag övervägde en stund, men tog sedan mod till mig.
-Okej då, men du får lova att inte tycka jag är konstig. När du ringde på i morse så låg jag och onanerade och jag är fortfarande så fantastiskt kåt. Jag kan inte tänka på något annat än sex. Du skulle bara veta vad jag tänkte om barnfamiljen där borta alldeles nyss. Det bultar så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det blev tyst i kanske 10 sekunder. Jag tänkte, vad har jag gjort?
-Då får du väl göra någonting åt det då? Hon log men lät lite tveksam och pratade lite tystare. Kan du inte gå bort till toaletten, det brukar jag göra på jobbet ibland.
-Jag har tänkt på det också, men det kan jag ju inte göra, kolla kön. Fullt med mammor och barn, dessutom känns det inte så hygieniskt på en bajamaja typ. Oj, tänkte jag. Onanerar Anna på jobbet, det skulle allt hennes arbetskamrater veta!
-Ja, då finns det kanske inte så mångra bra ställen. Det skulle vara i vattnet i så fall, eller här på stranden…
-I vattnet går ju inte, ju. Tror du inte folk skulle se mig om jag satte igång mitt på stranden?
-Jag vet ju inte hur vild du är, sa Anna och log. Jag skulle nog klara det om jag låg på mage med benen ihop. Jag vet ju inte hur du funkar, men om jag flyttar mig lite hitåt så märker nog ingen om du sticker in handen mellan benen…

Jag funderade lite. Det kändes inte längre som om jag behövde tänka på Anna efter vad hon själv berättat om sina vanor, men skulle någon annan se? Kanske skulle ingen tänka på det om Anna skymde sikten för barnfamiljen. Dessutom kände jag hur desperat jag var just nu.
-Ok, vi provar. Men lova att inte tala om det här för någon och du, titta inte. Anna log och försäkrade att hon aldrig skulle tala om det för någon. Varför skulle hon göra det?
Jag rullade över på mage som Anna sagt med könet mot badlakanet. Anna flyttade sig lite nedåt havet för att skymma sikten, satte sig i skräddarställning och började läsa en tidning.
-Du, talar du om ifall någon tittar hitåt?
-Jaja, jag vaktar. Det är ingen fara.
Jag lät högerarmen ligga kvar längs kroppen och lät med en pytteliten rörelse pekfingret smeka låret. Oh, tänkte jag, om jag ändå kunde smeka musen. Jag var ju så fruktansvärt kåt! Jag pressade könet mot badlakanet samtidigt som jag sneglade mot Anna. Hon verkade till synes helt försjunken i sin tidning, men jag misstänkte att hon hade fullständig koll på vad jag höll på med.
Jag försökte så obemärkt som möjligt föra in handen under kroppen, men lyckades först inte nå könet utan att axeln trycktes upp mot hakan. Efter ett tag fann jag dock en ställning med fingrarna vinklade så att armen kunde ligga naturligt utan att väcka alltför mycket uppmärksamhet. Oh, så skönt. Jag lät direkt pekfingret stryka över klitoris med snabba rörelser. Äntligen gjorde jag det jag velat göra så länge och det verkade som om ingen märkte något. Jag kände att resterna från glidmedlet gjorde sitt jobb, men i det här läget hade det knappast behövts. Jag slöt ögonen och drömde mig bort igen. Denna gången dök Anna upp i min fantasi. På sitt jobb, på toaletten ståendes mot väggen.

-Du, det är nog bättre om du försöker hålla fötterna kvar nere på badlakanet. Ingen har tittat hitåt, men bara som ett tips. Jag öppnade ögonen och sneglade mot Anna. Hon tittade fortfarande i sin tidning, men verkade nu mest studera bilderna.
Jag märkte att ena underbenet åkt upp i vädret, men det spelade väl ingen roll, jag var ju så nära. Jag la ner benet och fortsatte som innan. Just nu kändes det som om jag struntade fullständigt i vilken ställning jag låg, bara jag fick komma. I min fantasi stod Anna mot väggen med slutna ögon. Hon hade knallröda bikinitrosor som var neddragna till hälften med båda händerna smekande musen. Jag kände hur orgasmen närmade sig för både mig och Anna. Bara lite till, kom då, snälla. Till sist kom den fantastiska känslan då kroppen sköljs över med vällust och man känner spasmerna komma. Jag bet ihop för att inte låta, men var tvungen att lyfta huvudet i några sekunder innan jag åter kunde slapna av. ÅÅÅÅÅÅhhh!!!!

Oj, vilken befrielse. Jag öppnade ögonen och tittade åt Annas håll. Hon var vänd mot mig och log.
-Det verkade inte så dumt, eller? Det är ju så man blir sugen själv. Jag tror du behöver ett bad för att kyla av dig lite, ska vi?
-Vänta, jag måste pusta ut några minuter först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *