Min man, hans kompis och bastun

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag och min man Olle hade precis köpt vårt första hus, efter att tidigare bott i lägenhet. Inte långt ifrån oss bodde Olles gamla kompis Janne. En kväll när Olle och Janne var ute och sprang några varv i elljusspåret satt jag och tittade på TV. Framåt elva gick ett av mina favoritprogram – Sex and the City, en serien där det pratas mycket om relationer och sex. Det har hänt att jag blivit upphetsad av allt snack om sex, och några gånger har det även resulterat i att jag och och Olle haft sex. I kvällens avsnitt diskuterades mäns storlek. Olle har en rätt stor kuk, 18 centimeter lång och rätt grov, så jag känner mig lyckligt lottad. Men ändå, jag kunde inte låta bli att fantisera om ännu större doningar.

Medan jag satt i soffan hörde jag ytterdörren öppnas, det var Olle och Janne som kom in. – Vi tar varsin öl i bastun, förklarade Olle, och de försvann ner i källaren.

Jag tänkte att ska de dricka öl, så borde väl jag få vin. Så jag öppnade en flaska och hällde upp ett glas. Jag hann med ytterligare några glas innan programmet var slut. Lite påverkad och nyfiken, och kanske lite pirrigt upphetsad – även om jag inte var medveten om det då, beslöt jag mig för att ansluta mig till grabbarna i bastun

Jag gick ner för trappan och in till bastuavdelningen. I dusch- och omklädningsrummet låg öl på kylning i handfatet. I vanliga fall är jag rätt pryd av mig, och skulle inte umgåtts naken med andra män än Olle. Men den här kvällen var tydligen omdömet påverkat av vinet. Jag tog av mig kläderna. Då jag knäppte upp min bh noterade jag muntert att bröstvårtorna var styva. Jag klev in i duschen. Från duschen ser man rakt in i bastun genom bastudörrens glasruta. Jag såg Olle på den övre bänken. Han var upptagen av att diskutera något, så han verkade inte se mig. Jag såg att bastuvärmen gjort hans kuk stor och slak. I vanliga fall brukar den vara liten då den är slak, för att sedan växa otroligt mycket då den styvnar.

Jag passade på att tvåla in mig ordenligt. Det låter dumt att tvätta sig noga innan bastun, men just då funderade jag inte på det. När jag tvålade in brösten styvnade mina bröstvårtor ytterliggare och i förbigående smekte jag dem. Jag förstod att vinet i kombination med allt prat om sex i TV-programmet påverkat mig rejält… Då jag duschat klart tog jag en öl och klev in i bastun.

– Hej, sa jag, jag tänkte göra er lite sällskap, det gör väl inget? Nejdå, svarade båda två. Samtidigt som jag satte mig på den nedre bänken såg jag i ögonvrån att Janne hade den absolut största kuk jag någonsin sett. I slakt tillstånd var den lika stor som Olles med stånd. Jag vågade knappt tänka på hur stor den skulle vara med stånd.

Efter att tag gick Janne ut för att svalka av sig med en dusch. Jag flyttade upp till Olle, dels för att det var skönt att känna hans svettiga kropp, men framför allt för att jag då kunde snegla på Janne genom fönstret. Samtidigt som jag förstrött smekte Olle på benet såg jag genom fönstret hur Janne stod i duschen, men tyvärr med ryggen mot oss. Hans rumpa var fin, dock inte riktigt lika underbar som Olles. Halvt frånvarande pratade jag med Olle. Om vad kommer jag inte ihåg, det var oväsentligt just då, det jag tänkte på var Jannes kuk. Då Janne vände sig om i duschen tystnade jag, häpen över det jag såg. Jannes kuk var grov som min underarm och räckte långt ner på låret. Som i trans sökte sig min hand till Olles kuk. Jag lade handen om den och smekte den mjukt samtidigt som min blick var fäst vid Jannes kuk. Frånvarande noterade jag att Olles kuk sakta växte i min hand.

Olle måste märkt hur jag tittade på Janne, för plötsligt sa han – Är du imponerad? Jag visste inte vad jag skulle svara, ertappad på bar gärning med att kolla in en annan killes kuk. Tafatt försökte jag komma på en bortförklaring, men mina rodnande kinder avslöjade mig obarmhärtigt, så jag var tyst då jag insåg att jag var avslöjad. – Det gör inget, sa Olle. – Jag skulle inte kunna låta bli att titta om en tjej med enorma, fina bröst gick omkring naken framför mig, fortsatte han.

Vi satt ju tätt tillsammans, jag hade fortfarande Olles kuk i min hand. Olle la armen om mig och kysste mig. Hans tunga sökte min och tillsammans virvlade de runt samtidigt som jag kände hans hand smyga sig upp runt mitt ena bröst. Jag ryckte till av upphetsning. Men tanken på att Janne kunde komma in när som helst gjorde att jag släppte taget om Olles halvstyva kuk och sade åt Olle att sluta. Sekunden efter öppnade Janne dörren till bastun. Jag kände att jag behövde en svalkande dusch, så jag tog min öl och klev ner från bänken för att gå ut. Janne höll upp dörren åt mig. Eftersom vi båda hade varsin öl i ena handen, och det är lite trångt i dörröppningen var det lite komplicerat att passera varandra. Det gick inte bättre än att jag var tvungen att pressa min kropp mot hans för att kunna passera. Då mitt ena bröst gled mot hans arm märkte jag att han ryckte till. Min lediga hand råkade (?) snudda vid hans kuk och jag hann precis känna hur stadig den kändes.

Ute i duschen sänkte jag temperaturen på vattnet. Mina tankar var förvirrade, värmen och alkoholen hade gjort sitt. Jag tänkte på hur mitt bröst smekt Jannes arm, hur grov och lång has kuk var, hur Olle kysst mig och smekt mig. Och hur kåt jag var. Efter att ha duschat kallt och länge kom Olle ut för att svalka av sig. Han klev in till mig i duschen, men ropade till och klev förskräckt tillbaka när han kände hur kallt vattnet var. Jag klev ur duschen och Olle höjde vattentemperaturen och klev in.

Jag steg in i bastun igen. För varje steg jag tog kände jag hur det bultade och värmde i mitt underliv. Jag måste vara bra blöt tänkte jag, för det gled verkligen bra. I bastun satte jag mig på den nedre bänken, med ryggen mot sidoväggen, med knäna uppdragna och fötterna uppe på bänken. På så sätt skulle man lätt kunna se in mellan mina ben om jag särade på knäna, tänkte jag busigt. För att kunna ha ögonkontakt medan vi pratade vred Janne på sig så att han satt på snedden på den övre bänken. Med ett ben ner på nedre bänken och ett ben uppe på den övre bänken. Jag fick då perfekt läge att se hans enorma kuk som hängde ända ner på bänken, stor och ådrig. Pungen skymtade bakom, och även den var kategori enorm. Jag kände hur bastuvärmen sökte sig in mellan blygdläpparna och omedvetet särade jag försiktigt på fötterna och kände hur mer av mitt kön blottades för värmen. Jag blev mer och mer upphetsad av situationen, naken tillsammans med två snygga killar. Samtidigt som jag satt och försökte föra en konversation satt jag och fantiserade om Jannes enorma kuk som trängde djupt in i mig, hur hans händer smekte mig och hur våra tungor möttes.

Dörren öppnades och Olle klev in igen. – Så här sitter du och kollar in Janne igen, sade han. Än en gång ertappad var jag ertappad… Vad skulle jag göra? Förneka och låstas som om ingenting hade väl varit det normala, men utan att tänka efter satsade jag allt och svarade – du sa ju att det inte gjorde dig något, så man måste ju passa på när man har chansen. – Visst, svarade Olle och log, det är helt okej för mig, och du störs väl inte heller, Janne? – Nejdå, sa Janne, hon får titta hur mycket hon vill, jag uppskattar det. Jag tittar gärna själv tillbaka också för den delen… Då Janne sa detta tog jag mod till mig och särade några centimeter på knäna och flyttade isär fötterna lite grann. Kanske skulle Janne och Olle kunna få se en skymt av min fitta utan att jag verkade vara alltför angelägen. Jag hann precis märka hur Jannes blick smög sig in mellan mina ben innan Olle klev fram till mig.

– Ja, visst är hon snygg, min älskling, sa Olle, och sexig. Han tog tag i mina händer och drog upp mig. Han tryckte sin kropp mot min och kysste mig djupt och intensivt. Hans händer smekte min rygg. Jag njöt av hans våta kropp mot min, hans bringa mot mina bröst, och jag kände hur hans kuk reste sig upp mot mina lår.

Det som hände sedan kändes overkligt, som en dröm. Världen snurrade, mina bröst styvnade och andhämtningen blev snabbare. Jag tappade all kontroll och sans och mina lustar tog över. Olle vände runt oss så att jag stod med ryggen mot Janne. Olle fortsatte smeka mig allt djärvare, jag kände hur hans hand gled mot mina svettiga skinkor och kramade och smekte dem. Sedan snurrade Olle runt mig så att jag naken och utlämnad stod vänd mot Janne. Olle tryckte sig upp bakom mig. Han smekte mina bröst bakifrån och en hand sökte sig långsamt ned mot mitt underliv. Försiktigt särade han på mina blygdläppar och lät ett finger glida in mellan dem. Jag satte upp en fot på den nedre bänken för att jan skulle komma åt bättre. Jag stönade då han smekte mig allt mer vågat. Hans tunga virvlade runt mot min svettiga nacke och hans kuk bultade mot övre delen av min rumpa, instinktivt tryckte jag mig bakåt för att känna mer av den. Hela tiden var min blick fäst vid Jannes enorma kuk som sakta började styvna till. – Vi för inte glömma att vi har gäster, stönade jag fram medan Olle förde in ett finger i min fitta samtidigt som han kysste min nacke allt intensivare. – Nej, det förstås, sa Olle. – Om du vill kan du kanske se om din mun är stor nog, fortsatte han.

Nu hade jag för länge sedan alla hämningar släppt. Jag förde milt bort Olles händer från min kropp, vände mig om och gav honom en snabb kyss innan jag tog ett ostadigt kliv mot andra änden av bastun. Jag ställde mig på knä på den nedre bänken mellan Jannes ben. Han såg på mig med stora ögon. Hans kuk så stor fast den fortfarande var halvslak. Försiktigt böjde jag mig fram. Med en hand på vardera av hans ben sänkte jag ner huvudet mot den enorma kuken. Jag kysste den försiktigt. Med tungan lyfte jag upp kuken och förde in den mellan läpparna. Jag fick gapa så stort för att få in den. Jag tog in så mycket jag kunde för att låta den styvna i min mun. Jag brukar ofta låta Olles kuk växa i min mun, vi båda tycker att det är sexigt att han sväller och blir större och större.

Jannes kuk smakade lite annorlunda, och var på något sätt stabilare, halvslak som den var. Men framför allt var den som sagt mycket större. Jag hörde hur Janne stönade då jag sakta drog mig baklänges i takt med att hans kuk växte sig allt större. Det kändes som om den aldrig skulle sluta växa. Först blev den grövre och grövre, samtidigt som den blev allt längre. Sedan den slutat växa på bredden fick jag fortsätta backa med huvudet ytterliggare en oändlighet, innan den vuxit färdigt på längden. Då den var klar var den enorm. Jag tog ut kuken ur munnen och tittade fascinerat på den samtidigt som jag med ena handen runkade honom försiktigt. Jag böjde mig åter framåt och satte läpparna mot ollonet. Med hjälp av läpparna förde jag tillbaka förhuden och lät sedan tungan virvla runt ollonet, som kändes stort som en tennisboll.

Jag slickade upp och ner längs kuken medan jag runkade runt förhud och ollon. Jag tog tag med andra handen och gjorde något jag aldrig gjort tidigare, jag runkade honom med två händer samtidigt, så lång var Jannes kuk.

Jag bad Janne att lägga sig bakåt för att klara av värmen. Då hans pung kom högre upp kunde jag inte låta bli att slicka den medan jag fortsatte att runka honom, nu med bara en hand. Jag lekte med pungkulorna, en i taget. Försiktigt tog jag in en pungkula i munnen och sög på den. Den var stor som ett ägg. Jag slickade runt pungen och då jag lät min tunga glida in försiktigt mellan hans skinkor ryckte han till, uppenbart gillade han samma sak som Olle. Jag gled längre ner under Janne och lyfte upp hans ben så att det vilade mot min axel, hela tiden med ett fast grepp om hans kuk. Jag kysste och slickade området mellan pungen och anus, samtidigt som jag sakta runkade honom. Janne vred sig och stönade och stånkade allt ljudligare. Lite snabbt lät jag tungspetsen glida över anus och han ryckte till. Jag tittade upp samtidigt som jag stilla höll i hans kuk. Hans blick var dimmig och han sade – fortsätt, gör vad du vill… Jag började åter runka hans kuk och slickade i en cirkel runt hans anus.

Janne började nu stöna ljudligare och rycka med kroppen. Jag satte tungspetsen mot anus och tryckte lätt. Janne lyft upp andra benet för att jag skulle komma åt bättre, men jag flyttade ifrån honom. I stället återgick jag till att suga och runka honom. Men min andra hand smög jag upp mellan hans skinkor, något som han ryckte till av. Jag satte ett finger mot anus och började massera allt ivrigare. Efter ett tag så försökte jag trycka in fingret, med det gick inte. Samtidigt märkte jag att Janne var på väg att komma. I vanliga fall brukar jag inte gilla att ta satsen i munnen, men den här gången längtade jag efter det. Glupskt tog jag ännu mer av hans kuk i munnen och sög allt intensivare. Plötsligt kände jag hur första strålen träffade mig i gommen med enorm kraft. Jag svalde och svalde, men Janne sprutade snabbare än vad jag hann med, så lite rann ut på läpparna och ner längs kuken. Då han sprutat klart och utmattad låg och pustade ut roade jag mig med att slicka hans slaknande kuk ren från all sperma.

Olle hade hela tiden suttit bredvid och storögt tittat på, samtidigt som han sakta smekte sin kuk. Med grötig röst förklarade han att det var det sexigaste han någonsin sett. Jag log och sade att jag inte var klar för i kväll, utan gärna fortsatte ute i sovrummet.

På svaga ben vecklade jag ut till duschen för att svalka av mig. Janne och Olle följde efter. Olle ställde sig bredvid mig och smekte med en hand min fitta samtidigt som han med andra handen smekte mig mellan skinkorna. Han kysste min nacke. Hans kuk stod som ett spett upp mot min höft. – Du får hålla dig lite till, sa jag, och torkade mig.

Uppe i sovrummet lade jag mig raskt på rygg på sängen med särade ben. Olle lade sig över mig och tryckte in sin kuk i mig. Inga krusiduller utan pang på, precis om jag ville ha det. Fast hans kuk är relativt stor gled den enkelt in, så våt som jag var. Jag pressade min mun mot hans och kysste honom intensivt, våra tungor möttes lekfullt. Jag tänkte i förbigående att jag måste fortfarande smaka av Jannes sperma, vilket Olle inte verkade ha något mot, tvärt om… Tanken på Jannes sperma i Olles mun gjorde mig ännu mer upphetsad och jag kysste honom allt hetsigare. Snabbt och hårt stötte Olle i mig några gånger innan han kom i mig.

Jag var fortfarande oerhört upphetsad och hade inte fått nog. Jag kunde inte släppa tanken på Jannes enorma kuk, utan kände mig tvungen att få min fitta den. – Får jag knulla Jannes kuk? frågade jag Olle. Jag vet inte vad jag hade gjort om han hade sagt nej, jag var totalt fokuserad på en enda sak, Jannes kuk i min fitta. Utan att vänta på svar knuffade jag av Olle och vände mig mot Janne som satt på sängkanten. I bakgrunden hörde jag dock Olle säga – Ja, gör det du.

Jag beordrade Janne att lägga sig på rygg i sängen. Jag satte mig grensle över honom och tog med ena handen tag i hans kuk. Den var fortfarande lite slak efter hans förra orgasm. Jag förde upp ollonet mellan mina blygdläppar och lät det vila mot mitt hål. Olles sperma blandat med mina safter rann ner på Jannes kuk. Jag smorde in det genom att låta kuken glida fram och tillbaka över min klitoris några gånger innan jag kände mig redo att försöka få in kuken i mig. Den var nu minst lika hård och stor som då jag sög av den.

Jag placerade kuken vid mynningen och försökte försiktigt föra in den. Det var dock lättare sagt än gjord. Fast jag redan var knullad av Olle verkade det först omöjligt att få in Jannes kuk. Efter en hel del lirkande lyckades jag dock få in ollonet. Det kändes som att grensla en telefonstolpe. Jag satt stilla ett tag för att vänja slidan vid storleken. Sedan sänkte jag mig sakta, sakta ner, centimeter efter centimeter. Det bultade och nästan värkte, men samtidigt var det enormt skönt och upphetsande.

När jag var halvvägs nere så stannade jag upp för att hämta andan. Sedan började jag försiktigt att rida honom upp och ner. För varje gång gled jag lite längre ner. Janne stönade och sträckte sina händer mot mina bröst. Samtidigt som han smekte dem red jag honom långsamt allt djupare.

Efter ett tag konstaterade jag att jag var nere vid roten. Det var en helt otrolig känsla att vara så totalt fylld av en kuk. Jag satte mig mer upprätt och lät mitt underliv rotera runt för att vänja mig vid storleken. Jag satte ner handen för att känna hur hans enorma kuk försvann in i mig. Jag smekte min klitoris samtidigt som jag började rida honom igen. Allt snabbare red jag honom, hans händer tog tag i mina höfter och hjälpte mig på traven. Men efter ett tag orkade jag inte med det höga tempot utan saktade ner igen. Jag böjde mig framåt och lät mina bröst gunga framför hans ansikte. Han lyfte på huvudet och sög och slickade mina bröst, ett i taget, samtidigt som han masserad det andra och nöp försiktigt i dess bröstvårta. Han tog in så mycket han kunde i munnen. Jag fortsatte långsamt att rida honom, fast nu bara längst in, så att han skulle kunna fortsätta suga på mina bröst.

Efter ett tag var det dags att vända. Det rann ur mig då jag klev av den enorma kuken. Jag lade mig på rygg och särade på benen. Janne lade sig över mig, Han tryckte sin enorma kuk mot min fittöppning och lirkade försiktigt in den första decimetern. Än en gång kändes det fascinerande och brutalt sexigt att få den enorma kuken inträngd i min längtande fitta. Plötsligt stötte Janne in resten snabbt och hårt. Jag chockades nästan och trodde att kuken skulle komma ut genom min mun, så lång kändes den. Han började omedelbart stöta hårdare och hårdare, snabbare och snabbare. Jag förlorade begreppet om tid och rum, allt var bara en enorm kuk som knullade mig obarmhärtigt. Jag fick orgasm efter orgasm, men Janne fortsatte outtröttligt att knulla min fitta. Jag smekte hans rygg och kramade hans skinkor allt medan hans grova långa kuk hamrade i mig. Jag lät ett finger glida mellan hans svettiga skinkor, jag visste ju vad han gillat då jag sög av honom. Medan han stötte sin påle i mig masserade jag hans anus.

Jag bad Olle om lite glidmedel från lådan i nattduksbordet. Olle var inte sen att ge mig en klick som jag sedan smörjde in Jannes anus med. Janne uppskattade det så mycket så att han flyttade ut sina ben utanför mina för att jag skulle komma åt bättre. Han knullade mig nu med sin kuk på ett helt nytt sätt – jag låg med mina ben ihop medan han stötte i mig. Det var en ny och annorlunda känsla. Mina fingrar smekte allt djärvare hans anus och försiktigt tryckte jag in ett finger. Janne stönade och stötte med långa, långsamma juck i mig. Jag tog mod till mig och tryckte in ett andra finger, varav han stönade ännu mer. Jag började föra fingrarna ut och in i honom. Han låg nu stilla i mig med sin enorma kuk långt inne i mig, för att fullt ut kunna njuta av min behandling av hans anus. Jag kände i min fitta hur hans puls slog i kuken. Jag fortsatte fingerknulla honom där bak och lyckades utan problem trycka in ett tredje finger. Janne stönade mer och mer. Plötsligt kände jag hur Janne med ett kraftigt ryck tryckte sig ännu längre in i mig. Jag kände stråle efter stråle som han sprutade långt inne i mig. Samtidigt som han fyrade av sin enorma sats knep han med skinkorna mina fingrar, som jag då tryckte ännu längre in samtidigt som jag skakade av ännu en orgasm.

Vi låg helt stilla en stund innan Janne utmattat gled ur mitt hål och lade sig på rygg. Efter honom följde en fors av sperma och fittsaft ur mitt hål.

Trötta låg vi stilla på sängen, ingen sade något. Min fitta värkte och bultade och jag kände mig tillfredsställd och knullad som aldrig förr. Det fortsatte rinna mängder av sperma från min fitta ut på sängen. Efter ett tag så tyckte Janne att det var dags att gå hem, det var trots allt arbetsdag dagen efter och klockan var mycket.

Jag tog en snabb dusch innan det var dags att gå och lägga sig. När vi låg i sängen frågade Olle mig om jag hade haft det skönt, som om det inte varit uppenbart! – Fantastiskt, svarade jag, men är du inte svartsjuk? – Nej, sa Olle, jag var ju med, och för den delen var det väl jag som startade det hela.

Vi låg och diskuterade ett tag. Olle erkände att han en lång tid varit nyfiken på trekanter. Dessutom föreslog han försiktigt att vi kanske skulle pröva på det motsatta, en extra tjej, någon gång. Jag är dock lite tveksam, fast efter det här så är jag väl skyldig honom det. Själv så drömmer jag om att få smaka på Jannes kuk igen, med eller utan sällskap av Olle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *