Hemma hos Josefina

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

För ett par veckor sedan upplevde jag en helt fantastisk sak, något jag aldrig trodde skulle hända. Jag tvekar också på att det kommer att hända igen men man vet ju aldrig, hoppas kan man ju.

Det var fredagskväll, fru och båda barnen hade åkt till barnens mormor över helgen men jag var kvar hemma då jag skulle jobba på lördagen. Hade lite att pyssla med först men vid 10-tiden på kvällen var jag klar. Jag kom då på att jag var skyldig Bengt, en bekant, en flaska sprit som jag lovat att han skulle få innan lördagskvällen. Bengt och Eva bor 5-6 km från oss så jag kom på att jag kunde ta ett träningspass och samtidigt överlämna flaskan. Jag bytte om till träningskläder, tog flaskan i en ryggsäck och gav mig ut i den kalla kvällen. Jag kom dit, knackade snabbt och klev in, vi brukar göra så eftersom vi känner varandra väl och umgås ganska mycket. Lätt flåsande gick jag genom köket och in i deras vardagsrum men såg ingen där. Precis när jag tänkte ropa för att höra om någon var hemma mötte jag Josefina, deras dotter som nu blivit 18 år. Hon kom direkt från duschen och hade inte en tråd på kroppen. Hon ryckte till när hon såg mig.

– Gud vad du skräms, sa hon.

– Förlåt mig, sa jag lätt stammande. Men dörren var öppen så jag klev in som vanligt.

– Skit i det, jag var bara inte beredd på att någon var här. Jag har varit på fest hos Mattias och firat att jag tagit körkort men så kom hans föräldrar hem så det blev bara skit av festen. Därför drog jag hem istället. Morsan fick hoppa in och jobba inatt och Bengt är med Jim på hockeyläger över helgen.

Jag märkte att hon var alkoholpåverkad, hon pladdrade och emellanåt vinglade hon till. Jag måste ha sett fånig ut där jag bara stod och studerade hennes kropp. Hon hade en pojkaktig kortklippt frisyr, lite lätt rödfärgad. Hon var annars naturligt kolsvart. Hon var något mullig, inte mycket men lite grand. Brösten var ganska stora, kanske 10-12 cm i diameter, och stod rakt ut. Mitt på varje bröst fanns en liten brun vårtgård med en liten bröstvårta i mitten som stod rakt ut. Magen var vältrimmad, hon tränar en hel del, och låren lite lagom runda för att smalna av ner mot underbenen. Och mellan dessa lår hade hon en underbart fin liten fitta som var rakad, hon hade bara lämnat kvar en liten smal sträng av hår som slutade i en spets där springan började, det såg ut som hon ville visa vägen. Fittan var ganska bullig. Som hon har utvecklats tänkte jag och mindes tillbaka till den gången hon var 15 år och hade ramlat genom isen vid vår stuga. Det slutade med att vi hamnade nakna på en madrass och tillfredställde varandra med händer och munnar. Det blev aldrig något knull men minnet fanns för alltid kvar.

– HALLÅ, hörde jag henne nästan skrika. Jag vaknade upp ur min dvala och hörde henne skratta.

– Jag frågade vad du ville, Anders?

– Öh, ville? Jo, öh, jag skulle bara lämna en flaska till Bengt, stammade jag fram. Kan du ta hand om den? Jag fumlade med remmarna till ryggsäcken, jag kunde nästan inte ta blicken från henne där hon stod kvar helt naken och inte gjorde det minsta för att dölja något.

– Behöver du hjälp, frågade hon och lade huvudet på sned.

– Nej, det lossnar nu svarade jag och satte flaskan på bordet.

– Jag har kvar lite sprit sen festen, vill du också ha en vodka med cola, frågade hon.

– Det är färdigblandat, fortsatte hon och vände sig om för att ta flaskan som stod på ett litet bord vid ett fönster. Jag studerade noga hennes bakre delar, även här var hon lite rund men på ett charmigt och klädsamt sätt. Huden var jämnbrun över hela kroppen så jag förstod att hon solade näck, förmodligen i solarie.

– Eh, jo, jag kan ta en. Men bara lite, jag ska springa hem sen. Hon hällde upp två rejäla groggar, gav mig den ena och satte sig själv på en stol mittemot.

– Skål, sa hon. Skål för att jag ramlade i vaken vid er stuga. Sen skrattade hon våldsamt.

– Jag har tänkt på det många gånger, fortsatte hon.

– Varför bjöd du inte dit mej igen?

– Jag tyckte du var lite för ung, man vet aldrig hur det hade kunnat utvecklas.

– Minns du att jag sa att jag skulle skaffa p-piller, frågade hon.

– Inte riktigt.

– Nu har jag i alla fall gjort det. Men det tog 5 år.

– Så du har inte gjort det förrän nu?

– Nej, jag var faktiskt oskuld tills för bara ett par månader sedan. Jag provade med många killar men det gjorde så jävla ont så jag kunde inte. Jag fick gå till en gynläkare som fick ta hål på mödisen. Hon sa att det inte är helt ovanligt. Så jag har faktiskt inte knullat på riktigt än, bara hånglat och så som vi gjorde i stugan.

– Då var det väl tur att vi aldrig försökte då, tyckte jag.

– Vem vet, hade vi provat då kanske det hade varit lättare, sa hon. Problemet hade väl varit att få in den bamsen, fortsatte hon och pekade på min kuk. Visst kände jag att den hade börjat resa sig, men jag tänkte inte på hur väl det syntes i mina träningsbyxor. Josefina ställde glaset ifrån sig, satte sig längre fram på stolen, lutade sig tillbaka mot ryggstödet och tittade mig i ögonen.

– Du tror väl inte att jag är klok, började hon, men jag blir så jävla orädd och kåt när jag har druckit. Jag har inte sett någon större kuk sen jag såg din för 5 år sen, kan jag inte få se den igen. Hon särade lätt på benen och drog ett finger längs med skåran.

– Snälla…

Jag reste mig upp, kuken stod som en tältpinne i byxorna och pekade rakt ut. Jag började förstå att jag kanske skulle få knulla Josefina idag, efter 3 år. Jag började klä av mig plagg för plagg, Josefina tittade nyfiket på och särade mer och mer på benen. Hela tiden smekte hon sina bröst med vänstra handen och fittan med den högra. Ibland drog hon båda händerna över kroppen och stönade av välbehag. För att retas lite vände jag ryggen mot henne när jag drog av byxorna. Sedan snurrade jag snabbt runt så att kuken vajade till i sidled när jag stannade.

– Oj oj oj, jag mindes inte att den var så stor. Ändå har jag fantiserat om den många gånger.

Jag ställde mig framför henne med kuken helt nära hennes ansikte och började sakta att runka. Hon slutade att smeka sig och tog istället tag i min stenhårda påle och började runka den samtidigt som hon med andra handen smekte mina pungkulor.

– Nu ska det ske, detta är första gången, sa hon och tog in ollonet i munnen.

Jag rös i hela kroppen, så skönt det var. Hon tog in mer och mer av kuken i sin lilla mun men kunde inte få in hela. Efter en stund slutade hon.

– Ikväll vill jag ha hela satsen här, sa hon och pekade på sin fitta som nu var drypande våt.

– Först ska jag slicka dig lite, sa jag. Sen ska du få knulla och få satsen i dej, jag lovar. Jag satte mig på knä och började slicka hennes fitta. Hon drog upp benen och visade hela sitt rakade sköte helt ogenerat. Jag slickade och märkte att hon var på väg. Då slutade jag.

– Nu vill jag knulla dig rejält, sa jag. Det har jag väntat på och drömt om att få göra.

– Kom, sa hon, reste sig och drog med mig in i Evas och Bengts sovrum. Hon slet bort täcke och annat och kastade sig på rygg i sängen, särade på benen och sa med sin sexigaste röst:

– Nu Anders, din gamle bock, nu ska du få bli den förste som knullar mej på riktigt.

Gamle bock, ja. Nu skulle jag, 40 år, få knulla en 18-åring som aldrig knullat förr. Med kuken i stram givakt kröp jag fram mot henne. Hon tog tag i min påle och riktade den mot sitt lilla hål. Försiktigt tryckte jag på och kände hur kuken gled in centimeter för centimeter. Hon var så otroligt trång och blöt. När jag hade fått in kanske halva kuken började jag att sakta jucka lite fram och tillbaka. Josefinas fitta var våt så det plaskade när jag juckade, hela tiden stönade hon.

– Åhhh, Åhhh, så jävla skönt, knulla mig mer, jag vill att det ska gå för mej, fan vad konstigt det känns, åhhh, åhhh…mer… mer. Hon var i extas. Efter hand tryckte jag in mer och mer av kuken i henne och bara njöt.

– Nu ska du få in hela kuken i din lilla fina fitta, sa jag och tryckte in den. Hon stönade ännu mer och jag förstod att det snart skulle gå för henne. Jag började jucka fortare och hårdare så att pungen slog mot hennes fitta och bak. Jag kände hur fittan riktigt kramade om min kuk, det kändes som om det var sug i den, vilken känsla. Jag tänkte öka takten för att försöka komma samtidigt som Josefina.

– JOSEFINA, Vad håller du på med? ANDERS! Vad gör ni? I sovrumsdörren stod Eva, Josefinas mamma. Hon såg chokad ut, det kan jag ju förstå. Eftersom Josefina inte var nykter svarade hon ett självklart:

– Vi knullar, ser du inte det. Precis som du och Bengt brukar göra. Men jag har hittat en större kuk än du.

– Förlåt Eva, sa jag. Jag råkade komma in när Josefina kom ut ur duschen och det ena ledde till det andra. Och hon är ju faktiskt myndig. Eva sa ingenting. Hon bara stod kvar och tittade på oss där jag låg med en nu halvslak kuk och med hennes dotter vid min sida.

– Ni kunde i alla fall ha gått upp på ditt rum, Josefina, i stället för att vara i min och Bengts.

– Varför det, jag har ju sett när du och Bengt knullat i soffan. Och på Jims rum också för den delen, i somras. Eller hur? Vad är skillnaden? Eva visste inte vad hon skulle svara. Jag såg att hon tittade mer och mer på min kuk och att hennes bröstvårtor nu stod rakt ut under blusen. Vafan, tänkte jag. Hon står och blir kåt av det hon ser.

– Josefina och jag föll för varandra för en stund sedan, sa jag och lade handen om Josefina. Det är sånt som händer. Eva gick sin väg.

– Det kanske är bäst att vi avbryter detta nu så att det inte blir jobbigare för dig sen, började jag.

– Aldrig, svarade Josefina. Jag har bestämt mig för att knulla i kväll, hon får säga vad hon vill. Hon kan sova på mitt rum Hon började att runka min kuk och snart hade hon den åter i sin mun.

– Mmm, det smakar ännu bättre nu när du har tvättat den i min fitta, sa hon och log. Efter en stund grenslade hon mig och gled skta ner på min hårda kuk. Hon började sakta att rida under det att hon stönade högre och högre. Plötsligt ser jag att Eva åter står i dörren och tittar, vänder och går ut igen. Josefina kliver av, vänder sig om och ställer sig på alla fyra.

– Ta mig bakifrån tills det går för mig, knulla mig hårt och fort.

Jag intog position bakom hennes runda röv och riktade in kuken mot hennes fitta. Josefina stönade högt av vällust när kuken spetsade henne. Jag började sakta jucka. Efter någon minut hör jag att Eva åter är på väg åt vårt håll men det är så skönt att jag struntar i det. Plötsligt uppenbarar hon sig i dörröppningen helt naken. I handen höll hon en rejäl dildo. Jag blev så paff att jag slutade knulla Josefina.

– M…ma..mamma, stammade Josefina.

– Jag brukar sova naken och det tänker jag göra ikväll också, sa hon. Dessutom tänker jag ha lite skönt precis som ni.

Eva kom in i rummet. Hon hade faktiskt något mindre bröst än sin dotter men var lika välrakad mellan benen, mer föresten, hon var helt slät. Hon var också längre än Josefina, kanske 1.75, och hade lite större röv. Det blir ju så när man fått två barn och är 43 år. Detta känns fel tänkte jag men samtidigt som jag tänkte säga det började Josefina att stöta sin lilla röv mot mej och jag började reflexmässigt att knulla henne. Eva stod och tittade på samtidigt som hon gned dildon mot sin fitta. Hon satte upp ett ben på sängkanten, lät löskuken nosa på fittan och under ett kraftigt

– ÅHHH, tryckte hon in den helt i sin fitta. Sedan vred hon baktill på den, så att vibratorn startade, och började knulla sig själv. Hon stod så att både jag och Josefina på nära håll både såg och hörde hennes lek. Jag ökade takten och märkte att även Josefina var på väg mot en orgasm.

– Knulla mej hårdare, nu går det snart för mej, åhhh ååhhh ååååhhh, spruta i min fitta nuuuu, NUUUUU, AAAAAAHHHHH. Hennes fitta kramade min kuk och hon skrek rakt ut. Jag kände hur det brände till i kuken när jag sköt in min varma säd i hennes trånga våta fitta. Det sprutade så att det kändes som om jag pissade i henne, så mycket var det.

– Åhhh, vad skönt, det sprutar i fittan ohhh, mer, mamma han sprutar i min fitta.

Josefina var helt borta och kastade sig framåt så att hon landade på magen. Kuken for ut och de sista strålarna kom över hennes rygg och röv. Eva fortsatte att köra löskuken ut och in i sin fitta och jag såg att hon njöt när hon såg kuken spruta över Josefinas lilla kropp. Plötsligt drog hon ut kuken och kröp upp i sängen och började suga på min kuk. Hon sög de sista dropparna sperma ur den men det var inte mycket som fanns kvar.

– Fan, jag som älskar sperma, du skulle ha sprutat i min mun istället , sa Eva.

– Ta där, sa jag på skoj och pekade på Josefina som låg orörlig på sängen. Hon såg på mej och böjde sig sen ner och började slicka av Josefinas rygg. Josefina förstod inte vad som hände, hon trodde att det var jag. Eva fortsatte att slicka i sig varenda droppe, även det som runnit ner kring Josefinas stjärtspringa.

– Fan vad skönt, sa Josefina plötsligt och ställde sig åter på alla fyra. Fortsätt, slicka min fitta också. Först blev Eva ställd men sedan tog hon mod till sig och slickade försiktigt på sin dotters lilla fitta. Efter ett tag stack hon in ett finger, drog ut det igen och slickade i sig safterna. Josefina tittade plötsligt bakåt och uppdagade vad som skedde. Hon kastade sig ner och snurrade runt så att hon hamnade på rygg.

– Jag trodde det var Anders, var det du hela tiden.

– Ja, det var det svarade Eva. Jag älskar att svälja sperma, det var den jag ville åt. Snälla, får jag slicka i mig lite till. Josefina tittade på mig.

– Okej, lite till. Men sen vill jag ha mer kuk. Hon drog upp benen och särade på dem. Eva lade sig tillrätta och öppnade Josefinas lilla fitta med sina fingrar. Sedan masserade och klämde hon så att safterna rann ut, hon slickade girigt i sig varenda droppe.

– Här, sa jag, och sträckte fram dildon till Eva. För in denna så får du ut mer. Både Eva och Josefina tvekade men tillsist började hon föra in den stora dildon i dotterns fitta. Min kuk var vid detta laget så hård att jag började runka. Jag kröp upp på Evas rygg, lät kuken trycka mot hennes hål och kände hur den gled in i hennes inre. Hon reste sin breda röv lite och jag ställde mig på raka armar och knullade henne som besatt. Samtidigt startade hon vibratorn på dildon och knullade Josefina hårt med den. Båda stönade högt under vårt knull.

– Nu vill jag att du knullar mej i stället sa Josefina. Jag vill ha riktig kuk i mej. Eva tog ut dildon och jag tryckte in min stenhårda påle i den lilla fittan. Josefina drog upp benen så högt hon kunde och jag började knulla henne hårt. Eva började att smeka Josefinas fitta med handen. Josefina tog tag om sin mammas röv för att hålla sig fast och kunna jucka emot bättre. Plötslig såg jag att Josefinas hand gled in mellan Evas lår och smekte fittan. Jag knullade fortare och fortare och snart skrek de båda ut sin orgasm, båda på en gång. Eva kastade sig på magen i sängen. Josefina hade tre fingrar inne i fittan och knullade frenetiskt sin mamma som bar skrek mer och mer.

– Fortsätt, mer, mer, åhhoohh, det går för mej hela tiden, skrek hon och darrade så hela sängen skakade.Detta blev för mycket för mej, jag drog ut kuken ur den trånga fittan, kröp upp mot Josefinas ansikte och lät satsen komma i hennes öppna mun. Hon kastade först undan huvudet, hostade till men tog sedan den sprutande kuken i munnen och svalde vad hon kom över. Vi låg kvar helt utmattade alla tre, säkert i en kvart.

– Skulle inte du jobba, frågade Josefina sin mamma.

– Jo, men jag hade glömt min matlåda i kylen.

– Fan vilken tur då sa Josefina och vi skrattade alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *