När min ”otrohetsoskuld” försvann

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det är med mycket tvekan jag sätter mej ner och skriver detta. Inte för att jag skäms men trots anonymiteten är det mycket utlämnande och privat. Spänningen som ligger i att berätta det mest privata som händer i sängkammaren (och på andra ställen) känns trots allt lockande.

Alltihop började för drygt två år sedan. Innan dess hade min man vid upprepade tillfällen, speciellt när han var lite onykter, tjatat om att jag ”inte skulle må illa av” att ha en extra kille i sängen. Han tjatade om detta gång på gång och efter mycket om och men erkände han att han blev upphetsad av att fantisera om att se mej ligga med någon annan. Jag förklarade att jag inte hade något behov av fler karlar i sängen men att han fick fantisera om vad han ville.

Det var ju trots allt smickrande att jag var en del av hans sexfantasier. Han fortsatte att tjata när vi låg med varandra och jag spelade med för att hetsa upp honom ytterligare. När vi själva hade, eller var bortbjudna på fest såg jag till att flirta med andra så att min man märkte det. Det hetsade honom ytterligare så vi hade riktigt intensiva övningar när vi blev ensamma. Jag började också själv att leva mej in i fantasier om andra män.

DEBUTEN:

Telefonen ringde på fredagskvällen. Min man svarade och när han lagt på sa han att Sven, en granne till oss, skulle komma över och ta ett par groggar med oss. Han var ”gräsänkling” en vecka eftersom hans fru och barn åkt på sportlovet till fjällen. Själv kunde han inte komma ifrån för jobbets skull. En timme senare ringde det på dörren och Sven kom in med en blombukett i handen. Han tyckte att han ville ge mig den eftersom han kom och ”störde” på fredagskvällen.

Vi förklarade att han inte alls störde och efter ytterligare artighetsfraser blandade jag i ordning några groggar som vi läppjade i oss medan vi pratade. Tiden gick och hann behandla många ämnen. Givetvis kom vi också in på att prata sex. Sven avslöjade att hans fru var totalt ointresserad nuförtiden och att han på sin höjd fick komma till varannan månad. Min man svarade att hos oss var det tvärtom. Till och med så att han funderat på att skaffa en avbytare eftersom han inte orkade med mig själv.

Sven anmälde sig naturligtvis som ”frivillig” och vi skämtade mycket kring det. Efter tredje groggen upptäckte jag att spritförrådet var tomt och beklagade detta. Sven erbjöd sig att hämta mer eftersom han hade hemma och så blev det. När Sven gått iväg satte jag mej ner bredvid min man, smekte honom över grenen och sa skämtsamt att jag funderade på att Sven skulle få ta min ”ortohetsoskuld” ikväll. Min man hörde nog inte det skämtsamma utan frågade om jag verkligen ville gå i säng med Sven.

Jag svarade att det fick han väl se, och om han somnade på soffan, som han brukar göra ibland, fanns det stor risk att jag skulle ta med mej Sven i sängen istället. Jag såg att han började bli upphetsad och han skulle precis till att fråga någonting mer när Sven kom tillbaks med mer alkoholhaltiga drycker. Vi forsatte att dricka och prata och jag började flirta lite öppet med Sven. Min man noterade säkert allt och när jag föreslog att vi skulle dansa lite var han inte sen att ”känna sig trött”.

Jag satte på en CD med tryckarlåtar och Sven var inte sen att bjuda upp mej. I den dunkla belysningen tog han tillfället i akt att känna både här och där och när jag sedan kände hur hård han var börjde det pirra lite i min mage. Jag sneglade bort mot min man och när han gjorde okey-tecknet med tummen och pekfingret kände jag att det inte fanns någon återvändo. Jag började att smeka tillbaks och Sven tittade oroligt bort mot min man som nu ”somnat” på soffan. Smekningarna blev mer och mer intima och när jag föreslog att vi skulle gå in i sovrummet behövde jag inte tjata.

Jag drog inte igen dörren helt eftersom jag förväntade mej att min man ville höra vad vi höll på med. Vi formligen slet av oss kläderna och efter att Sven med både tunga och fingar gav mej en utlösning lät jag honom avsluta min tillvaro som trogen hustru. Det kändes underbart när han trängde in i mej och jag kommer ihåg att jag tänkte – ”Varför har jag inte gjort såhär tidigare”. En ny oprövad kuk som bara gjorde mej gott. Sven låg över mej och rörde sig lite försiktigt när jag såg hur dörren öppnades en liten bit till.

Nu förstod jag att min man stod där och såg hela föreställningen. Nu kände jag för att verkligen hetsa upp honom och ge igen för allt tjat om extra karlar. Med ett röstläge så högt att jag visste att min man kunde höra började jag berömma Sven för hans härliga kuk, hur duktig han var, att det var längesedan jag varit så kåt mm mm. Tog i och gjorde ordentliga motjuck och stönade högt varje gång Sven nådde botten. Vi höll på så ett tag tills jag föreslog Sven att vi skulle byta ställning. Jag såg till att han la sej på rygg med huvudet mot dörren.

Sakta grenslade jag honom och sjönk ner på hans underbara kuk. Med blicken riktad mot dörren skymtade jag min mans ansikte och då flög själva f-n i mej. Jag frågade Sven om han hade det skönt och han grymtade bara till svar. Jag uppmanade honom att tala om för mej hur skönt det var. -”säg det högt” uppmanade jag. ”det är så skönt” sa han högt. – ”Säg att du vill knulla med mej ofta” fortsatte jag. Han upprepade även detta. Jag fortsatte med än det ena än det andra som han fick upprepa högt och jag förstod att min man höll på att explodera av upphetsning.

Det hade gått för mej en gång till och när Sven annonserade att han skulle komma ökade jag takten tills han sprutade djupt i mej. Efteråt låg vi och nojsade lite och Sven frågade om han verkligen fick komma tillbaks och göra om det. Jag visste nu att jag inte skulle nöja mej med min man hädanefter så jag försäkrade honom att han kunde komma när han ville. Han reste sej och tog på sej sina kläder och tillsammans gick vi förbi min man som ”sov” på soffan. Jag kysste Sven adjö vid ytterdörren och sa att han kunde komma tillbaks nästa kväll.

När jag kom tillbaks till vardagsrummet satt min man i soffan med nerdragna byxor och visade mej sin ståkuk. Han bad mej att jag skulle ställ mej på knä mot soffan så att han kunde ta mej bakifrån. Han gled lätt in eftersom Svens sperma var som glidmedel. Han kallade mej för sin älskade slampa och efter bara ett par minuter var det dags för honom att tömma sin pung. Vi pratade senare igenom vad som hänt och min man sa att det var det mest upphetsande han varit med om under vårt 27-åriga äktenskap. Jag höll med honom.

Sven kom tillbaks kvällen efter och vi berättade då för honom att min man sett allt kvällen innan men att han inte hade något emot det. Den natten turades dom om att ta mej gång på gång tills vi alla somnade av utmattning. Det som var lite pinsamt var att jag skulle sjunga med kyrkokören dagen efter. Jag fick nästan för mej att dom kunde se på mej vad jag varit med om.

Jag har sedan debuten förfört 13 olika män. Jag har gjort det på toaletter, i bilar och mest av allt hemma i sängkammaren. Jag antecknar allt i mina fickalmanackor så att jag ska komma ihåg allting.

Första helgen i april ska vi åka på kryssning med Silja Linedace. Jag och min man delar hytt med en av mina älskare och hans kompis. Jag har en känsla av att jag får föra in nr 14 i min almanacka efter denna resa. Vi får väl se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *