Otrogen med Peter

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag är en 29-årig rätt ordinär tjej, lyckligt gift sedan flera år. Det jag nu ska berätta hände förra våren, när jag och min man besökte några kompisar över helgen. Det var en ganska kylig vårdag och Lasse, min man, och våra värdar Peter och Linda roade oss med promenader och god mat under dagen. På kvällen serverades en härlig middagsstek med ljuvligt vin. Vi var glada och upprymda, men åtminstone jag hade ingen aning vad som skulle hända lite senare.

Framåt kvällen var Lasse sömnig och tog sig an uppgiften att natta vår dotter. Sedan somnande han tydligen som en stock, för han sågs inte till mer. Jag, Linda och Peter fortsatte vinpimplandet. Det började bli dags även för oss att knyta oss när Peter plötsligt föreslog att vi skulle svalka oss i familjens pool som låg i ett litet badhus en bit från huset. Nåja, det kan väl vara kul, tänkte jag, fortfarande utan en tanke på sex. Badhuset låg kanske 50 meter bort, och Peter gick iväg för att värma upp poolen. Linda lånade mig en baddräkt och en badrock, vi duschade och gick över till badhuset. Det var inte mycket till pool, och ganska kall var den också, trots Peters ansträngningar. Men vi plaskade lite och hade trevligt vid poolkanten, småpratande och fnissande med varsitt glas vin i handen.

Fast efter en stund var vi bara två, jag och Peter – Linda tassade tillbaka till huset för att titta till barnen. Linda syntes inte till – hon hade säkert somnat. Peter satte sig tätt intill mig.

– Vill du älska? frågade han, och jag kunde inte undgå att se att hans snopp putade i badbyxorna.
– Nej….nej…, fick jag fram. Absolut inte.

Peter lade sin högerarm runt mina axlar och började smeka mina bröst innanför baddräkten med vänsterhanden. Han kysste mig på halsen, på kinden, på munnen. Till slut hånglade vi vilt. Jag blev så kåt som jag nästan aldrig varit, trots att jag hade gruvligt dåligt samvete. Peter tog av sig badbyxorna. Hans kropp kändes underbar mot min, och hans snopp var grov, lång och stenhård, mycket större än min sömniga mans.

– Är du säker på att du inte vill?
– Jag….vet inte…

Herregud, såklart jag ville! Ensam och naken med en härlig, kärleksfull kille med gullig, grov snopp. Jag hade mördat honom om han inte knullat mig. Men jag höll masken.

– Du får väl övertyga mig, sa jag. Jag låter mig inte tas av vem som helst.

Peter såg riktigt förvånad ut. Han hade nog väntat sig ett snabbt skjut, men jag såg min chans att få precis det jag ville ha.

– Jamen, sa Peter och såg nästan olycklig ut med sin ljuvliga snopp pekande rätt upp. Hur vill du ha det då?

Jag fann mig snabbt, säkert delvis för att jag var så berusad:

– OK, Peter, jag skall vara snäll mot dig en liten stund. Men sedan är det jag som bestämmer. Om du är så jävla fräck att du tvingar dig på mig får du stå ditt kast. Sätt dig på poolkanten.

Jag ställde mig i poolen framför Peter och slickade honom retfullt på lårens insidor. Hans ben var muskulösa, just som jag vill ha dem. Jag sökte mig uppåt med tungan och slickade lite på hans söta pungkulor. Jag tittade upp på Peter och såg att han hade svårt att kontrollera sig, fortsatte att slicka och pussa hans varma snopp upp till ollonet, som vid det här laget var blårött och alldeles hårt. Han gnydde som en hundvalp när jag stoppade in det i munnen.

-Nu är det min tur, sa jag efter en stund.

Jag tog retfullt långsamt av mig baddräkten, och bytte plats med Peter. Och han gjorde mig inte besviken, hans tunga var överallt, ibland hårt, ibland mjukt och ömt. ”Snälla, hångla med mitt stjärthål”, kved jag fram och fick som jag ville. Han tog tag om mina stjärthalvor, särade dem lite och tryckte in sin sträva tunga. ”Längre in med tungan!” Det var helt gudomligt skönt. Medan Peter jobbade med min anus smekte jag mig själv, herregud så UNDERBART det var.

Peter hade jobbat bra, så nu fick jag vara lite snällare. Jag satte mig grensle över honom och lät honom knulla mig. Jag blev snart kåt igen. Gud så härlig han var, det kändes långt upp mot magen. Efter en stund sträckte jag ned handen och smekte hans pungkulor. Han verkade alldeles borta av kåthet. Just som han började stöna lite högre avbröt jag, pussade honom på munnen och sade:

-Eftersom du varit så duktig får du komma i min rumpa.

Han var sannerligen inte nödbedd. Vi lade oss ned, och jag tog tag i Peters snopp och ledde den rätt. Efter lite lirkande var snoppen långt inne. Till alla tjejer som ännu inte blivit knullade i baken vill jag säga, att med rätt kille finns det inte mycket som slår det. När han började stöta kände jag att något höll på att hända med mig. ”PETER, JAG..KOMMER!!!” Han kom samtidigt, stönande som en galning.

Nästa morgon var jag öm i baken, och stämningen kanske var en aning ansträngd vid frukosten. Men härligt var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *