Det härliga badet

Vi hade jobbat hela veckan och var både trötta och slutkörda så den här lördagskvällen hade vi verkligen längtat efter. Efter en god bit mat och ett par glas av ett lite dyrare Rioja vin begav viss upp till övervåningen och till det väntande badet. Vattnet forsade ur kranarna och det heta vattnet gjorde att vi snart fick svårt att se varandra på grund av all ånga. Nakna sitter vi på golvet och ser varandra in i ögonen. Doften från den nyinköpta badoljan fyller våra näsor och ett behagligt lugn sprider sig genom oss.

Varsamt kliver vi ner i det varma vattnet och snart har vi satt oss till rätta, Jag sitter med benen brett isär och du ligger mellan dom med ryggen mot mitt bröst.. Långsamt ringlar jag ut den flytande tvålen över din bröst och du rycker till då den första strålen träffar din ena bröstvårta, tvålen fortsätter att rinna ur flaskan och snart glänser dom som två juveler. Den kalla tvålen får dig att reagera trotts det heta vattnet och då jag ställer ifrån mig flaskan och låter händerna glida fram över brösten stönar du svagt. Jag kupar händerna under dom vackra brösten och med hjälp av tummen och pekfingret nyper jag lätt i dom hallonstora bröstvårtorna. Du slappnar av och lutar tungt ditt huvud mot min ena axel medan jag fortsätter min lek. Händerna arbetar sig ner mot din mage. När jag sedan med cirklande rörelser kommer ner mot din navel är det som om jag skulle ha kommit åt någon dold knapp.

Du särar dina ben åt och lägger upp benen på kanten till badkaret. Retfullt långsamt låter jag så mina fingrar smeka dig lätt över den hårlösa kullen innan jag så låter ett finger glida in mellan dina blygläppar. Du möter mina rörelser genom att gunga med höften då jag låter det första fingret glida in djupt i din heta kärleksgrotta och när fingret inte kan komma längre in låter jag det glida ur dig helt. Gång på gång upprepar jag detta och hela tiden liksom rullar du med mig i mina rörelser så att jag skall kunna komma in i dig så långt som möjligt. Jag är inte på långa vägar klar med dig så när jag åter igen låtit fingret helt glida ur dig öppnar jag dig helt genom att med min andra hands tumme och pekfinger sära dina yttre blygläppar åt och så stöter jag till med tre fingrar. Du kvider till men fortsätter att pressa ditt underliv mot min hand och så försvinner alla tre in i din fitta. Jag lutar mig fram för att se detta skådespel då jag allt snabbare knullar dig med handen. Jag stöter in två tre gånger för att sedan långsamt låta dom glida ur dig. Min lediga hands fingrar släpper nu taget om blygläpparna och koncentrerar sig istället på att massera din känsliga klitta. Jag vet att du kommer att komma om jag fortsätter min behandling och jag tänker inte låta dig lämna badet utan att ha kommit i en skön orgasm.

Dom tre fingrarna blir nu bara två då det tredje ( ringfingret) istället glider ner mot din anal där det letade sig in. Du kastade ditt huvud av och an då jag knullade dig med fingrarna och masserade din klitta i ett allt hårdare tempo. Snart kunde du inte längre hålla tillbaka den oundvikliga orgasmen och när jag kände den komma krampade dina muskler om mina fingrar som jag begravt djupt inne i din anal och fitta. Då orgasmen släppts sitt grepp om dig drog jag mig ur dig och kysste din svettiga panna. Vi reste oss upp och skrattade åt varandra då vi tittade på våra kroppar som nu var blossande röda efter att ha legat en ganska lång stund i det heta vattnet. Vi duschade av oss med lite svalt vatten och froterade oss torra. Min kuk värkte av kåthet och jag kände hur den pulserade och ryckte då du med ganska kraftiga tag torkade av den . Nu när vi var torra lyfte jag upp dig och bar in dig till sovrummet. Jag lade ner dig på rygg och satte mig mellan dina ben. Jag tog tag om dina anklar och höll dom upp mot taket så att din stjärt blottades. Jag kunde se dina fuktiga blygläppar titta fram mellan dom sammanpressade benan och så makade jag mig tillrätta. Jag stoppade in ett finger i din mun och uppmanade dig att blöta ner det ordentligt. Din tunga lekte med fingret och du började suga på det. Din tunga lekte med fingertoppen som om det vore en kuk och snart riktigt rann det saliv om det. Jag släppte greppet om dina anklar och istället pressade jag dina ben mot ditt bröst. Detta gjorde nu att jag hade full insyn och jag riktade mitt finger mot ditt bakre hål igen. Fingertoppen gled fram och åter över din öppning och snart började du stöna. ” Jaaaa… knulla mig där…jag vet att du vill så knulla mig bara..” Sa du och tog tag om dina egna ben och pressade dom bakåt så mycket du kunde. Detta gjorde att jag med lätthet kunde komma in i dig och snart gled fingret fram med en rasande fart. Hela tiden runkade jag mig sakta och njöt obeskrivbart det som hände. Jag tog tag om min kuk och drog förhuden tillbaka så mycket jag kunde.

Satte ollonet mot din härligt trånga anal och så tryckte jag långsamt in den. Stjärtmusklerna slappnade av och efter bara några sekunder kunde jag så börja stöta in i ditt bakre hål. Du manade hela tiden på mig genom att småskrika. “Sååå skönt… ta mig hårt…jaaa…mer…du är så stor…..ahhh…knulla min stjärt…gör va du vill med mig bara du kommer i min mun…” Nu kunde jag snart inte kontrollera mig utan började knulla dig hårt och djupt. Min pung slog mot dina skinkor då jag allt snabbare stötte in i dig. Jag lutade mig tillbaka och kunde se hur ringmusklerna jobbade med att strama åt runt min kuk. ” ahhhh…jag kommer nuuuuuu!!” skrek jag och drog mig ur. Jag ställde mig över dig och runkade några drag framför din öppna mun. Dina händer smekte min pung och så kom jag. Den första strålen träffade din överläpp och sedan följde tre fyra kraftiga sprut som alla hamnade på din tunga. Du svalde och slickade dig hela tiden om läpparna för att inte missa några droppar och jag kunde känna dina fingrar massera mitt anus och mina kulor.

Fortfarande med kuken i min hand lägger jag mig ner bredvid dig och vi förenas i en djup kyss. Du smeker mig över bröstet och kysser mina bröstvårtor. Din tunga cirklar runt min navel och dina fingrar masserar fortfarande min pung. Långsamt kommer jag tillbaka till sans och känner att jag snart åter är redo. Vi tar en snabbdusch och sedan går vi ner i källaren där vi sätter oss i soffan. Jag häller upp ett glas vin åt oss båda. Hela tiden små smeker vi varandra och min kuk har nu åter blivit hård.

Du sitter där med benen lätt särade och smeker dig själv. Du är kåt…jag ser det i din blick och jag talar om för dig vad jag vill att du skall göra. “Smek dig själv och se till så att jag hela tiden kan se vad du gör.” Du särar dina ben och stoppar in två fingrar i din mun för att fukta dom. Snabbt kör du in dom i dig och pullar dig några gånger innan du låter dom glida upp till din hårda kärleksknopp. Dina ögon är slutna under hela denna förtrollande akt och jag kan inte hålla mig från att smeka mitt stånd. Halvliggande i soffan smeker jag min kuk och tittar fascinerat på hur du smeker dig allt närmare ännu en orgasm. Min hand kramar allt hårdare om kuken och jag kan snart inte hålla mig så jag tvingas dra ner på tempot och lutar mig istället fram mellan dina ben så att jag kommer åt att slicka dig. “Så ja….smek dig…knulla dig själv…..jaaa….kör in fingrarna och kom över mitt ansikte”. Jag ligger där med tungan ivrigt slickande ditt vidöppna sköte medan du allt snabbare låter fingrarna massera klitoris.” Herre guuuudd…ja kommer nuuuuuu….ahhhhhh” Jag trycker in min tunga så långt jag bara kan i dig och känner hur dina ben saxar runt mitt huvud då orgasmkramperna kommer. Din fitta nyper tag om min tunga och jag behåller den i dig hela tiden tills du ligger helt stilla. “Sug mig. Sug mig och ta hela satsen i din mun” befaller jag dig och vänder mig om så att jag står på alla fyra och låter överkroppen vila mot det mjuka sofftyget. Du förstår vad jag vill så du sträcker ut din hand mellan mina ben och tar tag om min ådriga kuk och börjar runka den samtidigt som du suger in en pungkula i din mun. Tungan bearbetar min pung samtidigt som du runkar mig allt snabbare.

Hela tiden manar du på mig att komma och snart känner jag att jag inte kommer att kunna hålla mig länge till. Du för ett ögonblick slutar att slicka och suga min pung och i stället låter tungan glida fram mellan mina skinkor kommer jag . Du känner det strax före dom första dropparna kommer och reagerar blixtsnabbt. Fortfarande runkandes böjer du tillbaka kuken så mycket det går och låter den varma säden spruta in i din mun. Långsamt kommer jag till sans efter denna otroliga orgasm och jag känner hur din mun fortfarande suger min allt slappare kuk. Varsamt och ömt leker och smeker du min pung och viskar till mig. ” Den här kvällen kommer jag aldrig att glömma och jag hoppas att det inte vara sista gången vi älskar så här” Jag kan inte annat än instämma och fnittrande lutar vi oss tillbaka i soffan och med välfyllda glas utbringar vi en skål tillägnade varandra och samtidigt avlägga ett löfte om att det här inte var den sista helaftonen som skulle gå i kärlekens tecken.

En kommentar

  1. Sannerligen ett lyckat träff. Skulle själv vilja uppleva som dom. Det var fascinerande att följa detta. Njöt av detta från början till slut. Ulf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *