Sanning och konsekvens

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Vi var ett gäng kompisar som skulle ut och paddla kanot. Det var mitt i sommaren och vädret var helt underbart. Klockan 13:00 på dagen gav vi oss iväg. Vi var 4 tjejer och 2 killar. Vi hade redan innan bestämt att vi skulle dela upp oss så i kanoterna att vi var 2 tjejer och en kille i var kanot. Efter nån timme var vi framme vid kanot stället. Vi asade ut vår packning och till allas fröjd hade en av killarna tagit med sig två flak tyska starköl.

Vi fick våra två kanoter och packade de fulla innan vi gav oss iväg ner för den svaga strömmen. Efter cirka 3 timmars paddlande var klockan 6 på kvällen och vi bestämde oss för att stanna och slå upp vårt läger. Vi hittade en perfekt plats där ingen kunde se oss och slog upp våra tält där. Jag och den andra killen fick gå och plocka ved medans tjejerna plockade fram mat och dukade. Efter någon tid hade vi fått igång en bra eld och la upp biffarna på gallret. När vi hade ätit och druckit i någon timme tyckte en av tjejerna att vi skulle leka en lek.

Alla tyckte det var en bra idé och vi kom överens om att vi skulle leka sanning och konsekvens.

När vi började var det ganska så snällt, typ att man skulle säga om man var intresserad av någon av de närvarande eller springa runt i kalsongerna. Men när vi hade fått i oss lite mer av den tyska ölen blev det med ens mycket porrigare. En av tjejerna, Sophie, frågade mig och jag svarade: Konsekvens.

Hon sa att jag skulle visa min kuk för henne, men de andra behövde inte se. Jag blev lite paff, men tänkte att det var kul att leken hade börjat komma igång. Jag reste mig upp och gick bakom ett stort träd, Sophie följde efter.

Bakom trädet knäppte jag upp mina byxor och drog sakta ner mina kalsonger. Sophie stirrade på min kuk och fnissade lite. Jag drog upp byxorna och vi gick tillbaka. Nu var det min tur och jag frågade givetvis Sophie. Hon svarade också konsekvens och jag sa till henne att hon skulle visa sina bröst för mig men de andra behövde inte få se. Vi gick bakom samma träd som innan och Sophie drog sakta av sig sin tröja och började fumla med sin BH.

Jag märkte att hon hade problem med den så jag gick bakom henne och knäppte upp den. Jag tittade över hennes axel och såg hennes stora men fasta bröst stå rakt ut. Hon tittade rakt fram och jag sträckte sakta mina händer runt henne och greppade hennes bröst. Jag rullade dem lite i mina händer men släppte sen. Hon tog på sig kläderna igen och vi gick fnissande tillbaka till de andra. – Har ni knullat eller? Frågade en av tjejerna. – Ja, sade Sophie. Och alla skrattade. När det var Sophies tur, sade hon till en av de andra tjejerna, Camilla, att smeka mig på kuken utanpå byxorna. Camilla som inte var så nykter just nu, gick fram till mig med ett leende och stack sin hand i mina byxor och tog ett tag runt min kuk. Jag hade stånd sen jag hade känt på Sophies bröst och det märkte Camilla genast. – Oj, den var redo! Sade Camilla glatt. Alla skrattade och Camilla satte sig igen. Camilla frågade en av de andra tjejerna, Isa, och hon svarade konka. Eftersom den andra killen hade däckat, så blev jag ”utsatt” igen. – Låt Han smeka dina bröst framför oss andra! Isa gick fram till mig och tog av sig tröjan. Hennes bröst var också stora, men inte lika fasta som Sophies. Efter ett tag klädde hon på sig igen och satte sig ner. Nu frågade Isa den sista tjejen, Linda, och även hon sade konka. Istället för att utsätta mig, fick Linda smeka Isas bröst och hon verkade inte tycka illa om det, inte Isa heller. När det var Lindas tur, tyckte hon att eftersom Sophie hade fått se den och Camilla känna på den så kunde de andra också få se den. Så jag fick helt enkelt dra ner byxorna och hala fram kuken framför de fyra tjejerna. De fnissade lite och tyckte att den var söt. Då det min tur ville jag hämnas lite på Linda och sade att hon skulle visa sin fitta för mig. Hon gick fram till mig utan att tveka och drog upp sin korta kjol, drog sina vita trosor åt sidan och särade lite på benen så att jag fick se hennes fitta. När hon hade satt och tänkt ett tag, bestämde hon sig för att fråga Sophie. Sophie tog konka och fick i uppdrag att runka av mig inför de andra. Sophie gick fram och satte sig ned vid min sida och började sakta knäppa upp mina byxor. När hon fått fram min nu halvslappa kuk, började hon sakta att runka den. Efter ett tag stod den rakt upp och jag var inte långt ifrån att komma. Hon runkade fortare och snart sprutade jag rakt upp i luften. Tjejerna jublade och Sophie satt kvar bredvid mig. Sophie frågade Camilla och Camilla fick i uppdrag att smeka Isas bröst medan de hånglade med varandra. Tjejsex gör mig riktigt kåt och jag fick stånd på nytt.

Camilla hade sett det och gav Linda i uppdrag att suga min kuk tills jag kom i hennes mun. Jag ställde mig upp och Linda satte sig på knä framför mig. Hon plockade snabbt fram min kuk och stoppade in den i sin varma mun. Hon sög på den och det var helt underbart. Samtidigt som Linda sög mig, gick Isa upp bakom henne och greppade hennes bröst och började sakta smeka dem. Linda tog nu tag om min pung och började mjukt att massera den. Efter några minuters behandling sprutade jag återigen, rakt i Lindas mun. Hon svalde sperman och gav Isa en kyss. Linda gav sedan Sophie i uppdrag att klä av sig naken och låta Camilla smeka henne över kroppen. Sophie hoppade ur sina kläder och ställde sig bredbent framför Camilla. Camilla gick fram till Sophie och de möttes i en djup tungkyss.Camillas händer for fram över Sophies kropp och slutade vid hennes rumpa. Camilla masserade Sophies rumpa och knådade hennes skinkor medan de fortsatte att kyssa varandra. Sophie tog inte på sig sina kläder igen utan satte sig i mitt knä, vilket gav mig mitt stånd tillbaka. Sophie gav nu Isa i uppdrag att slicka Linda i fittan i minst 1 minut. Linda lade sig på marken och drog av sig trosorna. Isa gick fram och lade sig mellan Lindas ben. Hon började varsamt att slicka sin kompis mellan benen och snart kom Linda i en laddad orgasm. Linda drog ej på sig sina trosor igen utan satte sig bara upp igen och Isa satt kvar bredvid henne. Isa gav nu mig i uppdrag att tillfredsställa Sophie med mina händer. Sophie ställde sig på alla fyraoch putade med sin rumpa. Jag smekte henne över svanken och sakta mot rumpan. Jag förde in ett finger i hennes fitta och drog det sakta ut och in.
Jag hörde hennes tunga andning och bestämde mig för att chansa. Jag tryckte in ett finger i rumpan på henne och då stönade hon till och jag kände hur skakade till i en orgasm. Jag drog ut mina fingrar och Sophie satte sig åter i mitt knä. Jag tänkte att nu gör det nog inget, så jag började smeka Sophie på brösten och över allt jag kunde komma åt. Jag gav min tur till Sophie och hon kommenderade mig att knulla henne bakifrån. Återigen ställde hon sig på alla fyra och putade med sin rumpa. Jag drog av mig kläderna och runkade min kuk lite grand. Jag tog tag om kuken och stötte den mot hennes sköte.
Sakta tryckte jag in den och det var så himmelst skönt. Hon var trång och stönade till när jag bottnade henne. Sakta började jag dra min kuk in och ut ur hennes fitta. Jag greppade tag om hennes bröst och drog hennes kropp närmre min. Jag ökade farten och hennes andningar ökade. Jag höll hennes bröst i mina händer och kramade dem samtidigt som min kuk for in och ut ur hennes fitta. Jag kände att ännu en sats var på väg, därför drog jag mig ur henne…

Min kuk fick vila lite medans mina händer for mellan hennes fitta och bröst….och vi kysstes djupt och länge. Nu kände jag att jag var redo igen, men nu ville jag att hon skulle rida mig. Jag lade mig ner på rygg och hon satte sig gränsle över min kuk. Hon sjönk sakta ner och det var som en dröm när jag ännu en gång bottnade hennes fitta. Mina händer var nu runt hennes rumpa och jag klämde hårt. Hon kom snabbt in i en rytm och jag kände igen att det inte var långt kvar. Jag sade det till henne och hon hoppade av mig. Hon tog min kuk i munnen och sög tills jag sprutade i henne. Nu var det min tur. Isa fick uppdraget att suga Camillas bröst och samtidigt pulla henne. Tjejernas föreställning gav min kuk liv åter en gång. Isa gav mig nu uppdraget att knulla Linda i rumpan och sedan låta Camilla suga i sig min sperma. Jag gick fram till Linda som redan stod på alla fyra med kjolen uppdragen till midjan. Hon hade verkligen en fin rumpa och vad jag hade sett innan så hade hon inget hår på sin fitta, utan var helt rakad. Jag började med att smeka hennes rumphål innan jag tryckte in min kuk…sakta… hon var trång, men det var skönt att känna värmen och när jag bottnade henne var det som att komma till himlen. Jag satte fart och började knulla Linda i ett rasande tempo och hennes stönande gjorde mig om möjligt ännu kåtare.
Rätt som det var, kände jag två händer runt min midja…sen möttes Sophie och jag i en djup kyss. Nu kände jag att jag var på väg att komma igen och kallade genast på Camilla som redan var framme och stod bakom Sophie och kramade hennes bröst. Jag drog mig ur linda och Camilla tog snabbt min kuk i sin mun och sög. Linda ställde sig nu upp och vi började hångla. Jag såg att Sophie hade sina fingrar i Camillas fitta och Isa hade börjat smeka min rumpa. Camilla sög min kuk samtidigt som hennes hand smekte Lindas ben, där hon stod med sin tunga i min mun. Nu kände jag att min sperma sprutade rakt in i Camillas mun och det var en underbar känsla. Linda hade nu börjat suga på mina bröstvårtor och Sophie gav mig en djup kyss på munnen. Jag greppade tag om Sophies rumpa och kysste henne tillbaka. Jag stod nu med en ficka i var arm och vi hånglade med varandra alla tre. Isa och Camilla låg och hånglade på marken. Jag höll både Sophie och Linda på deras rumpor och de runkade tillsammans upp ett nytt stånd på min kuk. Sophie ställde sig åter på alla fyra och putade med sin vackra rumpa. Linda ställde sig bakom henne och juckade lite, samtidigt som hon smekte hennes bröst. Hon flyttade på sig och jag ställde mig bakom henne igen. Jag tog min kuk och tryckte in den, det var lika skönt denna gång, och jag bottnade henne. Linda lade sig framför Sophie och fick sin fitta behandlad. Jag tog tag om hennes bröst och knådade dem medan jag knullade hennes fitta, in och ut. Efter ett tag drog jag mig ur och vi möttes i en kyss, mina händer vandrade upp och ner längs hennes kropp. Nu kände jag att jag var redo igen, Sophie lade sig på rygg och jag överraskade henne med att trycka in min kuk i hennes rumpa. Hon stönade till när jag var ända inne. Känslan av hennes varma inre var obeskrivlig och jag knullade hennes rumpa som besatt. Efter ett tag var jag redo att spruta igen, men nu sa hon att hon ville ha det i sig. Jag var inte svår flörtad på den punkten, utan sprutade i henne. Sedan dess har jag knullat både Sophie och Linda ett flertal gånger, vi brukar ”försvinna” på fester och så där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *