En kväll jag aldrig glömmer

Jag gick med fasta steg över grusplanen och tänkte på vad som hade hänt förra lördagen.

Jag hade varit på party hos en kompis. Han hade bjudit de snyggaste tjejerna på skolan som till min förvånad hade kommit dit. Kompisen som hette Jakob sa att det skulle vara fest nästa lördag också. Vi skulle vara i skolan sa han. ”Är du inte klok” sa jag. ”Jo men vi går dit sent på kvällen”. ”Hur sent” undrade jag. ”Klockan tio blir väl lagom”. ”Ja okej, jag skall komma”.

Precis innan jag skulle gå så hade Jakob ringt och sagt att han var sjuk så han kunde tyvärr inte komma. ”Va synd, men okej, jag går dit ensam” sa jag. ”Vilka är det som kommer?”. ”Det är bara tjejer av bästa kvalitet” hade han sagt. Jag förstod inte riktigt vad som menades med ”bästa kvalitet” men jag sa hejdå och lade på luren.

Och nu var jag på väg. När jag var framme så funderade jag på hur jag skulle komma in. Jag prövade dörren, och där var öppet! När jag väl kommit in i hallen så kom jag på att jag hade glömt fråga var festen skulle vara. Då kom en tjej ner för högra trappan. Hon var lättklädd och hade mycket stora bröst. Jag kände hur kuken reste sej och försökte tänka på någonting annat än tjejen. ”Är det du som är Fredde” frågade hon. ”Ja de stämmer, skall du också på festen” undrade jag. ”Ja visst” svarade hon. ”Vi skall vara i svenskarummet”. Hmm, det ligger längst upp tänkte jag. Men jag följde med.

Hon öppnade dörren och jag gick in. Jag trodde knappt mina ögon. Där stod 10 stycken tjejer, de snyggaste jag någonsin sett. En del var från skolan, andra hade jag aldrig sett. ”Nu förstod jag vad Jakob menade med ”bästa kvalitet”, mumlade jag. ”Vad är det för tema på festen egentligen?” frågade jag lite argsint. ”Det får du se”, sa tjejen som mött mej i hallen. ”Men först skall du svara på en fråga”. Tjejerna fnissade. ”Jaha, men vad är det här, det är lite irriterande att inte veta något” sa jag irriterat. ”Det kommer du snart att fatta” sa en av tjejerna. ”Nu ska du svara på frågan”. ”Jamen vad är det för jäkla fråga då” skrek jag. ”Jo, vi undrar om du är kåt”. ”Jäkligt kåt, så snygga som ni är” sa jag. ”Hurså?”. ”Är du sugen på att ha lite skoj med oss då?” frågade en av tjejerna som gick i min klass. ”Jaja men ni får presentera er först” sa jag otåligt.

”Jag heter Hanna” sa tjejen i min klass. ”Det vet du ju”. ”Och vi heter Mia, Emilia, Petra, Linda och Lisa” sa fem andra tjejer. ”Vi går ju i din parallellklass”. ”Och ni då, er har jag aldrig träffat” sa jag till de sex återstående. ”Jag heter Sandra” sa tjej som hämtat mej. ”Och vi heter Stephanie, Stina, Maja, Anna och Johanna” sa de fem sista tjejerna som jag aldrig träffat. ”Jaha, vem vill börja?” undrade jag.

De började klä av sej. De var väldigt vackra allihop och många såg ut att vara tagna från en porrfilm. Stephanie var den alldra vackraste. Hon hade inte allt för stora bröst men det var något med hennes ansikte. Jag började också klä av mej långsamt. Jag skämdes lite för min kuk (som hade flugit upp i stånd) var inte särskilt stor för att tillhöra en nia. Tolv centimeter var ju inget att skryta med.

Stina var snabbast och började runka min kuk. Hon skulle just börja slicka när Sandra och Johanna sprang fram och tog tag i kuken som de runkade hårt. Jag följde deras rytm och kände mej väldigt kåt. Maja, Anna, Lisa och Emilia var sedan på min kuk. De trängdes för att få runka den. ”Får jag suga” stönade Stina fram. ”Visst, sug så mycket ni vill” sa jag. Tjejerna kastade sej över kuken och jag kände sju kåta, blöta tungor som slickade kuken. Mia och Petra tog det lite lugnt och smekte varandra istället. Men de kom senare också fram till mej.

Stephanie hade tagit det lite lugnt och var precis färdig när hon började gå mot mej. Jag skakade av mej de andra tjejerna och körde snabbt in kuken i hennes slätrakade fitta. Hon stönade högt och jag kände att detta var första gången för henne. Mödomshinnan sprack och hon stönade högt. Jag tog i hårdare samtidigt som även Hanna och Linda började gå mot mej. Tjejerna försökte komma åt min kuk och Petra stack i ett finger i röven på mej. Stephanie skakade och trillade baklänges. Jag låg över henne och kände att orgasmen började smyga sej på mej. Jag tog i hårt och sedan kom sperman sprutande in. Jag drog ut kuken och sperman sprutade i hennes ansikte och rann ner över hennes fina bröst. De andra tjejerna började slicka mej men jag lade mej över Sandras rygg. Jag stack in kuken i hennes röv. Det märktes att hon hade varit med om det förut, hon var inte ett dugg trång. Jag körde på hårt och Mia började slicka min blöta röv.

Stephanie hade lagt sej på en bänk och Stina kom och slickade av henne sperman. Jag viskade i Sandras öra att det skulle komma en ny laddning. ”Ge mej den i munnen” sa hon. Jag siktade så gott det gick och de andra slickade i sej det som var utanför.

Jag slängde upp Anna på katedern. ”Ta mej” skrek hon. Jag tryckte långsamt in kuken i hennes riktig blöta fitta. Hon juckade snabbt och jag följde med. Lisa började slicka mej och Anna mellan benen där hon kom åt och Linda följde hennes exempel. Anna skakade till och föll ner från katedern. Jag slet upp Hanna på katedern och lade henne över mej. Hon var riktigt kåt och tryckte sej ner över min kuk samtidigt som hon kysste mej i hela ansiktet. Hon juckade väldigt snabbt och plötsligt trillade vi av katedern och rullade rakt in i en bokhylla. Jag rykte loss den skakande flickan och lätt min sperma spruta rakt ut i klassrummet.

Sedan gjorde jag ungefär samma sak med de andra tjejerna. Klockan började närma sej midnatt och jag skulle snart gå hem. Stephanie hade äntligen börjat komma mot mej igen. Men den här gången tvekade hon inte. Hon sprang mot mej och jag tryckte upp kuken i hennes blöta fitta. Hon var fortfarande alldeles blöt och hon gick på med ordentlig fart. Hon fick orgasm och blev ännu mer blöt men igen av oss brydde sej om det. Även min orgasm kom och jag sprutade ner hela hennes vackra kropp, Jag tryckte in kuken hårt en sista gång och hon stönade otroligt högt. Då slog klockan tolv. Jag sprutade lite sperma över tjejerna som hela tiden slickat och sugit mej. Jag tryckte sedan upp kuken hårt i Mía som föll om kull på golvet, alldeles blöt. ”Nu måste jag gå” sa jag. Jag klädde på mej och innan jag gick ut så sa jag ”det här gör vi om va”?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *