Min Tjej låg och sov

Det här hände för ungefär ett år sen.Jag och min flickvän hade bestämt oss för att gå ut och dricka lite öl och vin en lördagskväll för det var så längesen vi hade varit ute tillsammans.Vi gjorde oss i ordning och börja sakta traska i väg mot den lokala puben i kommunen som vi bodde i. När vi kom fram så var det otroligt mycket folk den här kvällen och kanon stämning bland folket.Jag fastnade direkt hos en gammal polare som jag inte sett på säkert två, tre år. Han berätta att han flyttade söderut för jobbets skull. Vi prata om allt som hänt och gamla minnen då jag plötsligt fick en dödande blick i från min flickvän som såg hyfsat less ut. Jag sa till min polare att vi får byta nummer innan kvällen är slut för jag måste gå och vara lite social ett tag. Han skratta och sa att det är nog bäst om du ska få nått i natt. Jag gick över till Erika som hon heter och bad snällt om ursäkt att jag varit lite självisk ett tag. Hon sa att det var ok så länge jag står och babblar med killar.

Kvällen gick och vi hade fått i oss ganska rejält med dricka klockan börja närma sig två och jag kunde se att Erika var rätt full vid det här laget. Jag sa att jag går och ringer en Taxi för ingen var direkt sugen på att gå tillbaka hela vägen. Jag ringde och beställde en bil och sen gick vi ut och vänta till slut kom den och vi satte oss bak och jag gav han adressen hem till oss. Det kändes som en sekund så var vi hemma.

Erika gick direkt på toa för att tvätta av sig sminket och göra sig i ordning för natten. Jag vakna till lite grann av taxi resan så jag fråga om vi inte skulle sitta uppe ett tag och prata och ta ett sista glas vin innan vi går och lägger oss. Men Erika sa bara sitt du uppe om du vill jag är helt färdig för i dag. Jaha tänkte jag för mig själv det var det ligget jag som hade varit lite småkåt hela kvällen och nu går hon och lägger sig. Skit samma tänkte jag och gick in i mitt rum där jag har datorn jag tänkte att jag får väl gå ut på internet och kolla in porrsajterna i stället.

Erika kom in och sa godnatt och sa att jag inte skulle sitta uppe hela natten. Nej nej sa jag och fokuserade mig på datorn. Det gick väl ungefär en halvtimme eller fyrtio minuter när helt plötsligt min mobiltelefon ringde. Jag tänkte vem fan är det som ringer nu. Jag skyndade att svara innan jag väcker Erika i onödan då hör jag fnitter och hallooo hallo är du där ja sa jag det var en tjej kompis till mig som bor granne med oss som Erika känner bra också. Hon och hennes kompis hade också varit ute och var på väg hem när dom kom på den geniala iden att ringa mig. Dom var rätt på trycket det kunde man lätt höra. Lisa som hon heter sa hej vi tänkte fråga om du bjuder på en färdknäpp innan vi går hem. Jag sa att Erika ligger och sover så det är ingen höjdargrej men dom lovade att vara tysta. Efter lite tjat och fjäsk så sa jag att ok på ett villkor att ni kommer in bakvägen och är tysta som möss. Ja visst sa Lisa vi lovar. Jag gick och öppnade till dom och dom småfnittrade och yra om nått jag inte förstog ett skit av. Jag gick och hämta en flaska vin från kylen och hällde upp glasen. Vi satt i och för sig längst bort från sovrummet och hon sov som en stock så lite normalt kunde man prata. Dom berätta om deras kväll och att dom hade fjantat sig med massa grabbar och kåtat upp dom. Jag kan förstå om dom blev det för båda ser jävligt bra ut. Tina kompis kände jag bara ytligt har knappt pratat med henne bara sagt hej när vi mötts nångång. Tina börja pilla bort etiketten på vin flaskan när hennes kompis helt plötsligt sa fan man blev lite blöt i kväll ändå när man dansa med killarna och tryckte underlivet mot dom och kände hur dom växte.Tina skrattade till och sa jaa kommer du ihåg den där mörka killen som verkade ha en gigantisk apparat. Ja instämde Michaela och log jag trodde inte det var sant när jag bjöd upp honom efter vad du berättat sa hon till Tina. Jag kände mig lite utanför i snacket men harkla väl fram nått typ jaha han var stor alltså, Och båda skratta till ja det kan man säga sa Tina.

Vi fortsatte snacka om jaa mest vad dom gjort under kvällen när jag helt plötsligt kände Michaela greppa om min kuk och säga det var ingen dålig grej det här heller. Jag höll på att få en chock och Tina titta ner mellan mina ben och sa du är inte sann Michaela. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen jag tänkte bara på Erika som låg och sov i samma lägenhet. När mina tankar flög omkring hade Michaela börjat att runka min kuk på utsidan av mina träningsoverallsbyxor och den stod ordentligt nu. Hon låg på sidan i soffan och bara log och sa att jag blir så jävla kåt av att känna hur en kuk fyller upp hela min hand och så klämde hon åt ännu hårdare om kuken och drog den upp och ner sakta. Jag såg hur Tina börja skruva på sig mer och mer och helt plötsligt sa hon kan jag få känna lite bara hur hård den är, jag tänkte det här händer inte dom sket totalt i mitt tycke, min kuk var bara deras just nu. Tina flyttade sin hand närmare och skulle precis känna när Michaela sa nää Tina du ska känna köttet och skinnet och så drog hon ner kanten på mina byxor så att hela mitt stånd studsade ut som en gummisnodd.

Tina tog ett stadigt grepp om kuken och börja runka mig först sakta sen snabbare och hårdare hon små gnydde samtidigt av kåthet när hon runka. Michaela böjde sig ner och lät saliv rinna ner över kuken så att den blev dyblöt och jag hörde riktigt hur det smackade när Tina fortsatte runka den. Jag var så kåt nu så jag hade glömt bort all tid och rum jag bara njöt av dessa två härliga kåta kukslukerskor. Tina sluta för en stund och drack lite vin då passa Michaela på så klart och slängde sig över kuken och tog tag i den och liksom styrde in den i mun och sen börja hon suga som om hon inte gjort annat i sina dar och Tina börja smeka min pung med ena handen samtidigt som hon lekte med ena bröstet. Michaela sög och spotta, sög och spotta så att kuken var så hård och blöt. Sen ville Tina suga så Michaela flyttade sig lite och började slicka min pung och ibland slicka hon runt mitt anus jag trodde jag skulle dö. Jag var i en annan värld och bara låg tillbakalutad i soffan och njöt och Tina sa hela tiden tyst till mig att du får aldrig knulla oss vi vill bara leka med din kuk och känna smaken av den. Det sket jag i jag var rätt nöjd så här och jag skulle aldrig våga knulla dom här det skulle bli för mycket stön och dofter och sånt.

Dom fortsatte turas om som om min kuk var deras ägodel,jag kände hur Michaela lekte med ett finger i mitt anus och sakta körde in den en bit samtidigt som Tina sög allt snabbare och hårdare. Min kuk var så blöt nu att det riktigt rann om den. Jag bara låg bakåt lutad och blunda när dom jobbade som två riktiga sex galningar. Michaela tog tag i en halsduk som hon hade haft på sig och drog den runt min nacke och så drog hon mig till sig och gav mig en blöt kyss och så slicka hon mig i hela ansiktet. Tina hade nu lagt sig på soffan så att hon låg mot mig med min jätte till kuk åkande ut och in i hennes mun samtidigt som Michaela drog halsduken runt mina ögon som en bindel jag fatta inte vad hon hade för läggning men brydde mig inte speciellt mycket. Nu kände jag hur dom börja sammarbeta en slicka mitt anus och pung och den andra sög och sög och släppte mer saliv över kuken och jag kände att nu är det inte långt borta. Jag börja skruva på mig och trycka upp underlivet så att jag riktigt borra mig in i munnen. Och Tina sa spruta på mig spruta i mitt ansikte och så lekte hon med tungan runt ollonet och så sög hon in hela min kuk igen och då explodera sperman sprutade och sprutade det tog aldrig slut jag kände bara hur dom drog kuken över ansikterna för att smeta ner sig så mycket det gick. Jag måste ha sprutat en liter minst och jag kände igen hur nån tog min nu lite slaknade kuk i munnen och sög ur dom sista dropparna ur mig.

Jag försökt knyta upp halsduken och fick till slut loss den och drog bort den och satte mig upp helt slut och tom då ser jag Erika sitter vid mina knän full med sperma i ansiktet och ett leende som jag aldrig skådat förr. Hon skrattar och säger jaha det här är alltså virtual reality, jag fattade ingenting brevid satt Michaela och Tina lika spermamålade som Erika och bara log.

Efter ett tag sa Tina att nää nu måste vi nog gå hem och vila upp oss man vet aldrig när man ska ut på uppdrag nästa gång och tack för en skön kuk Daniel. Erika låste efter dom och jag var mållös då sa hon gå och lägg dig nu så ska jag gå och leka med datorn det verkar ju kul och så log hon. Jag har inte fattat än i dag om det var uppgjort eller att hon vaknat och blivit kåt. Och jag lär väl inte få svar på det heller men jag glömmer det aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *