Från noll till hundra

– Har du någon sexfantasi som du går och bär på? Nå´nting som du skulle vilja göra eller ha annorlunda i vårt sexliv? frågade min fru (Linda) mig en kväll.
– Varför frågar du det? svarade jag.
– Nja, det var bara en sak jag fick höra av Mia ( Lindas bästa väninna) idag som fick mej att fundera, sa hon och fortsatte att se på TV,n.

Vi satt tysta en stund men nu var jag nyfiken på vad hon var ute efter så jag var tvungen att ta upp diskussionen igen.

– Vad är det du egentligen vill veta? frågade jag Linda.

Hon ryckte på axlarna och menade på att hon bara var nyfiken på om jag hade några fantasier eller önskningar när det gällde vårt sexliv.

– Det enda jag kan komma på, svarade jag, är att jag ibland skulle vilja att du var lite mer ”framåt” i sängen, kanske våga vara lite ”slampigare” och ha på dej ett raffset då och då. – Förresten vad var det Mia sa som fick dej att fundera över det här?
– Jag borde egentligen inte tala om det här eftersom jag lovat Mia att inte säga det till någon men jag vet att du inte för det vidare, sa Linda och slog av TV,n.
– Mia har skaffat sig en älskare, fortsatte hon. – Förra helgen var hon och Erik ( Mias man) på fest och efteråt bjöd han hem en arbetskompis på en sängfösare, vilket det också blev. – Senare på natten hamnade alla tre i samma säng och Mia låg både med jobbarkompisen – Lasse – och Erik.
– Det var som fan! sköt jag in.

Linda fortsatte:

– När Mia vaknade nästa morgon upptäckte hon att Lasse låg bredvid henne. Hon fick ju naturligtvis lite Ågren och när hon hörde att Erik var ute i köket tänkte hon att han måste vara rejält förbannad så hon gick upp till honom. Han var inte alls arg utan tvärtom. Det första han gjorde var att krama om henne och sa att han älskade henne.

Dom stod där i köket och höll om varandra och Erik förklarade att han haft fantasier länge om att få se henne knulla med någon annan och nu när det hänt var det bättre än i hans fantasier.

Mia kände att Erik fick fjong när han pratade om nattens händelser och till slut sa han att hon skulle gå in och sätt fart på Lasse igen. – Gå in och börja du så kommer jag snart efter. Mia visste inte riktigt hur hon skulle bete sej men till slut la hon sej bredvid Lasse och väckte honom med närgågna smekningar. Efter en stund kom Erik in och ännu en gång fick hon knulla med båda två. Det slutade med att Lasse stannade och blev kvar ända till söndag. -Dessutom, på lördag kväll videofilmade Erik allting och Mia visade mej filmen idag. – Jag är inte så mycket för porrfilm men den här tyckte jag var väldigt upphetsande. – Det var därför jag frågade dej om du också har några fantasier.

Lindas berättelse hade gjort mej lite småkåt och nyfiken så jag frågade:

– Tror du att du skulle kunna få låna hem filmen?

Linda skrattade och smekte bulan på mina byxor.

– Jag kan väl försöka – för din skull!

Det gick någon vecka och en dag när jag kom hem låg det en lapp på köksbordet som sa: ”Jag är hos Mia. Hon har pratat med Erik och han har gjort en kopia på filmen. Kommer hem så snart jag kan.” Det gick ett par timmar innan hon kom hem och med ett triumferande leende räckte hon över en VHS-kasett till mej och sa:

– Varsågod och titta nu din snuskgubbe!

Förväntansfullt satte jag i kassetten och satte mej i soffan. Linda hade haft rätt. Filmen var MYCKET upphetsande. Jag hade aldrig kunnat tänka mej att Mia var så aktiv och intensiv i sängen. Att se henne så hämningslöst låta Lasse och Erik knulla med henne var otroligt. Linda hade nu satt sej bredvid mej och lite roat frågade hon mej om jag var sugen på att få ”prova” Mia. Jag ville ju inte erkänna det rakt ut men efter lite munhuggande var jag tvungen att erkänna att tanken inte var främmande.

När filmen var slut var jag rejält kåt och föreslog Linda att vi skulle uppsöka sängkammaren.

– Jaha, sa Linda. – Så nu vill du ligga med mej och samtidigt fantisera om Mia och det hon gjorde på filmen!

Jag försäkrade Linda att det inte var så utan att jag bara skulle tänka på henne.

– Det är en sak du måste få veta, sa Linda och satte sig tillrätta. – För att vi skulle få en kopia av filmen var jag tvungen att lämna en säkerhet.
– Jaha, och vad var det då, frågade jag.

Linda tog fram ytterligare en kassett som hon satte i videon. Satte sej ner bredvid mej och nästa film började. Bilden var lite skakig i början eftersom det var någon som gick med kameran i handen. Så hördes fotografens röst – det var Mia – ”Jaha nu ska vi se hur långt dom har kommit” . En dörr öppnades och man såg ett par som låg i sängen och knullade för fullt. Både kvinnan och mannen var mycket aktiva och stönanden hördes. Det var ganska mörkt i rummet så man såg inte helt klart vilka det var men till slut zoomade Mia in parets huvuden och jag såg att det var Erik som var mannen. Åter hördes Mias röst:

– Titta hit Linda och säg någonting till din man.

Jag trodde att hjärtat skulle stanna!! Det var Linda som låg där och knullade med Erik.

– Hej, du vet att jag älskar dej, sa Linda innan hon återgick till sina aktiviteter.

Mia zoomade ut igen och med bultande hjärta såg jag hur Erik ökade takten innan han till slut släppte satsen i Linda.

– Där ser du hur hårt Linda har arbetat för att du skulle få se våran film, hördes det ifrån Mia innan filmen tog slut.

Vi satt tysta en stund innan Linda frågade:

– Är du arg?
– Jag vet inte, svarade jag ärligt. – Kanske mest förvånad. – Och jävligt kåt!

Jag tog Linda i handen och vi gick in i sovrummet. Jag fick av mej mina kläder på nolltid och började sakta klä av Linda. När jag fått av henne allt utom trosorna bad jag henne att lägga sej ner och jag såg att trosorna var genomvåta av fittsafter och Eriks sperma. Jag drog av dom och särade på Lindas ben och med en enda stöt trängde jag in i henne.

– Jag älskar dej, viskade hon.
– Jag älskar dej också, svarade jag.
– Jag måste erkänna att jag blev kåt av att se dej med Erik, sa jag och rörde mej sakta. – Är det något du vill göra igen? frågade jag.

Linda tittade upp på mej och log:

– Ja, inte bara med Erik, du kanske har någon trevlig arbetskamrat också som du vill dela mej med.

När hon sa det var det bara för mycket och jag kunde inte hålla emot utan pumpade in min sats i Lindas redan uppknullade och spermahala fitta. Efteråt talade Linda om att vi var bjudna till Mia och Erik till nästa helg. Lasse skulle också komma, så nu ser jag fram emot att få ”prova” Mia medan Linda tar sig an Lasse och Erik.

Jag kanske återkommer och berättar om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *