När man är ensam i sin längtan

Hem… efter en härlig kväll på krogen. Du har mött många män som är lockande. De har pockat på din uppmärksamhet… Spelat upp sina konster för dig. Du har varit sugen. Flera av dem har attraherat dig. Men din lek är nog för dig. Din lek med de vilsna männen som ger dig sådan njutning.

Men när du nu är hemma så kommer tankarna tillbaka… Du är så längtande. Du längtar efter att en man skall ta dig… En kvinnas skall slicka dig… Du drömmer om mig och Lisa. Du har oss och vi har dig…

Vi har chattat tidigare innan du gick ut på lokal. Du blev så lockad av att ha både en kvinna och man samtidigt.

Du sätter dig i din stol och sluter dina ögon… Allt spelas upp för ditt inre.

Du ser hur Lisa faller ner på huk framför mig. Hon plockar fram min kuk som är svullen och längtande. Hon sluter sina läppar om den…. Det ser så härligt ut och du ser hur jag njuter.

Så slutar hon. Lisa hjälper mig av med kläderna och jag tar av hennes kläder. Nakna kommer vi fram till dig. Jag viskar i ditt öra att nu skall vi knulla dig… Knulla dig så ordentligt så att du kommer tigga om nåd.

Lisa klär av dig alldeles naken. Jag tar dina strumpbyxor och binder fast dina armar i sängstolparna…. Dina fötter binder Lisa fast

Nu är du vår…. Vår slyna som vi kommer göra vad vi vill med. Dina ben är särade och jag säger åt Lisa att försiktigt börja slicka dig. Sakta börjar hennes tunga att smeka din klitoris. Du njuter! Du njuter av henne samtidigt som du vill ha mer. Jag viskar i ditt öra att du är vacker. Att du ser kåt ut och att jag längtar efter att få knulla dig.

Frågar dig om du vill att Lisa skall öka takten. Att du vill att hennes tunga skall vispa snabbare över din klitoris. Du suckar av njutning och säger att du vill det. Jag nyper tag i dina bröstvårtor så att det smärtar till. Är du girig din slyna…. Vill du bara ha?

Lisa kommenderas så att hon sänker ner sin fitta över din mun. Hon förtjänar att bli slickad igen. Du skall få Lisa att njuta. Jag ställer mig bakom Lisa och smeker hennes bröst… Pressar ner henne så att hennes fitta fyller hela din mun. Jag viskar i Lisas öra att jag vill att hon skall luta sig framåt så jag kan knulla henne. Sakta ser du hur min kuk fyller Lisa… Med hårda tag glider den in i henne. Du skall slicka mer…. slicka hennes kåta klitoris…. Lisa kvider… Jag märker att hon är kåt och nu skall vi ge henne orgasmen. Din tunga vispar över hennes klitta medans min kuk ränner in i henne. Du är hjälplöst fast… Du är vår slav medans vi bara njuter av varandra. Ditt ansikte är blött… Blött av fittsaft……

Så hör vi hur Lisa skriker till… Hon får en hård smiskning på sin skinka….. Det bränner till samtidigt som hennes orgasm tar tag i henne. Hon är så vacker när hon kommer…..

Så är vi med dig… Våra munnar slickar bort Lisas fittsaft i ditt ansikte. Vi slickar dig….. och frågar om du vill ha våra tungor i din fitta. Sakta slickar vi oss neråt… Slickar och suger på varje del av din kropp. När vi närmar oss din fitta så häver du upp den mot våra munnar… Men vi bara skrattar och låter din fitta vara ensam och osmekt. Du tigger och ber oss…. Snälla slicka mig… Snälla knulla mig … Du längtar efter att bli fri….. Att få ta för dig… Ha samma makt som du hade på krogen med villiga män omkring dig.

Men nu är du vår slyna…. Vår egen lilla leksak….

Lisa sätter sig ovanför ditt ansikte igen… Men så långt ifrån att du inte kan smaka på henne… Du ser hur min kuk glider in i henne… Ser hur jag knullar henne… Jag njuter så av hennes kramande fitta… Till sist så suger hon fram min orgasm med hennes ljuvliga fitta… Hennes finger smeker mitt anus… och jag drar ut min kuk för att spruta min sperma över ditt ansikte… Ohhhh det är så skönt…

Nu… Nu min vän… Skall vi släppa dig loss… Nu skall vi ge dig allt du önskar… Våra två tungor… Min hårda kuk… Dildon…. Kyssar … Allt skall du få tills du kommer i långa vågor….. Tills din kropp rycker i orgasmens kramper…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *