Otrogen med min svärfar

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag heter Mia och är en tjej på 28 år som är tillsammans med Johan på 26. Vi tränar båda ganska mycket och jag är väldigt nöjd med min kropp och min kille ser också väldigt bra ut.

Vi har varit tillsammans i snart tre år och har det ganska bra men som många tjejer med mig, så säger jag att den är skön fast den inte är så stor. Brukar få smeka mig själv till orgasm när han har somnat för han kommer oftast för tidigt.

Det jag ska berätta nu är när vi var och festade i hans gamla hemstad för ca två år sedan. Vi brukar sova över hos hans mamma och styvpappa då. Hans mamma heter Lena och är 45 år, ser väldigt bra ut för sin ålder. Hans styvpappa heter Peter och är 46 år, en stilig snygg man. Denna gången så var hans mamma bortrest och hans styvpappa var själv hemma. När vi kom hem på natten så var där helt tyst i huset, min kille kollar runt i huset och ser att här inte är någon hemma.

Vi gick in i rummet vi brukade sova i och jag var så himla kåt, blir alltid det när jag dricker för mycket vin. Jag börjar krama och kyssa honom och pressa min kropp mot hans. Min hand smeker honom så han blir hård direkt,
han stönar högt när jag knäpper upp hans byxor och plockar ut hans kuk och börjar runka honom. Snart så har jag hans fingrar innanför min klänning och han smeker mig utanpå mina nu våta stringtrosor.

Snart så drar han stringen åt sidan och stoppar in ett finger i min helrakade fitta. O, jag stönar högt. Han fingerpullar mig alltid länge för han vet att jag älskar det. Jag lägger mig på sängen och särar på mina ben och han lyfter upp min kjol och drar stringen åt sidan. Han plockar fram en dildo som han tagit med hemifrån och börjar knulla mig med den. Jag skriker och stönar högt. Han slickar mig lite samtidigt som han leker med dildon
och jag har dragit ner klänningen över brösten och smeker dom samtidigt. Jag är så jävla våt i fittan nu.
Knulla mig nu skriker jag och han är inte sen att lyda. Han trycker in sin kuk i mig hårt direkt och börjar knulla mig med hårda tag, och jag skriker för det är så himla skönt. Men tyvärr så klarar han inte mer än max fem minuter innan han fyller mig med sin sperma.

– Din idiot, skriker jag, för jag blev skitsur.
– Kan du inte försöka hålla dig någon gång, jag var så nära att komma ju.
Då blev han skitsur såklart.
– Passar det inte så stick för fan, skriker han då. Du är fan en jävla fyllehora som bara vill knulla när du dricker vin.
Vi börjar bråka och han tar på sina kläder och sticker till en kompis.

Jag sitter kvar själv i sängen fortfarande kåt som fan. Börjar smeka mig själv med fingrarna och dildon lite nätt.
Och snart så ligger jag med uppdragen klänning och onanerar kraftigt. Plötsligt så hör jag något i hallen och tittar upp och då ser jag hans styvpappa Peter, som står och tjuvtittar på mig. Jag blir helt paff men låssas som jag inte sett honom. Jag fortsätter smeka mig själv och särar ännu mer på benen så han ska se mer av min våta fitta, tittar på honom och ser att han nu har plockat ut sin kuk och runkar. Han stirrar på min fitta och ser inte att jag tittar på honom. Jag blir fruktansvärt kåt av att han smygtittar på mig. Jag stönar högre och skriker att jag vill ha kuk, samtidigt som jag tittar på honom. Då tittar han mig i ögonen och ser att jag ler åt honom.Han blir helt röd i ansiktet och försöker dölja sin kuk. Vet inte vad han ska säga?
– Kom hit, stönar jag. Han går mot mig med sin kuk i handen.
– Sorry, säger han men jag kom precis hem, hörde dig och trodde du var sjuk eller något, ler han.
– Kunde inte låta bli att titta när jag såg vad du gjorde, förlåt.
– Gillar du vad du ser då, ler jag.
– Mmmm, säger han. Din fitta är så len och fin, stönar han. Får jag känna på den?
– Gärna, stönar jag och han för ner sin hand och börjar smeka mig direkt. Han smeker mig hårt och trycker in ett par fingrar i mig direkt. Jag stönar högt och tar hans kuk i min hand, den är så stor och hård nu, säkert 23 cm och mycket grov. Jag börjar runka honom och han njuter av vad jag gör.
– Sug mig, stönar han och jag är inte sen att lyda honom.
Jag ligger på rygg och har hans kuk i munnen samtidigt som han fingerpullar mig.
– Din kuk är så stor och hård, stönar jag.
– Mmm, bara för du gör mig så kåt, säger han. Han lägger sig ner på rygg i sängen och drar mig över sig så vi ligger i en 69a. Han börjar slicka och knulla mig med sina fingrar hårt, jag njuter av vad han gör och suger honom samtidigt.
– Jag älskar din lilla trånga helrakade fitta, stönar han. Den är så jävla våt.
– Tror du att du klarar min kuk, ler han.
– Jaaa, stönar jag.
– Vänd dig om och sätt dig gränsle över mig då, din lilla horunge.
– Vad du vill, säger jag och vänder mig om.

Sätter mig försiktigt på hans stora kuk och sjunker försiktigt ner över den.
– Aaaahhhh, stönar jag så stor och hård du är, du fyller hela mig. Han ligger still och låter mig vänja sig vid hans kuk. När jag har hela kuken i mig så börjar jag försiktigt jucka. Han tar tag i mitt hår och drar mig mot sig, han kysser mig och jag njuter av honom.
Hans händer greppar min rumpa och han trycker ner mig hårt över sin kuk när han knullar mig nu. Jag skriker och stönar och njuter av honom.
Snart så börjar han smeka min rumpa med ett finger, han ler åt mig och frågar om det är ok. Jag svarar inte för jag brukar inte gilla det, men nu är jag så kåt och tycker det är ganska skönt. Snart så pressar han in ett finger i mig samtidigt som han knullar mig hårt. Jag känner hur orgasmen närmar sig och juckar som besatt nu.
– Knulla mig hårdare, skriker jag och han är inte sen att lyda. Hans finger pullar min rumpa och jag kommer i en kraftig orgasm nu.
– Ååååjaaaa, skriker jag, så skön du är. Han fortsätter knulla mig och hela min kropp skakar.

Han lägger mig ner på rygg och han lyfter upp mina ben på sina axlar. Han trycker in sin kuk i mig hårt igen och fortsätter knulla mig.
– Smek dina bröst samtidigt som jag knullar dig, stönar han. Och jag gör som han säger.
– Älskar att se när tjejer smeker sig själv. Jag ler åt honom och för ner min ena hand och börjar smeka fittan samtidigt som han knullar mig. Han drar ut sin kuk och tittar på mig.
– Du är en riktig kukslampa, säger han.
– Hoppas du klarar hela natten, ler han.
– Du får göra vad du vill, bara du knullar mig hårt och länge, stönar jag. Har aldrig haft en så skön kuk i mig tidigare.
– Fingerpulla bägge hålen, säger han med lite arg röst, samtidigt som han runkar sin kuk.
Jag för handen som smekt mitt bröst och för ner den till min rumpa, försiktigt börjar jag smeka det hålet också.
Snart så har jag ett finger inne samtidigt som min andra hand smeker min fitta. Jag njuter av vad jag gör och att han står och runkar framför mig.

– Detta har jag velat göra länge, säger han och ler åt mig. Har fantiserat åt dig många gånger när jag knullat min fru.

Jag ler åt honom och fortsätter smeka mig framför han, jag är så kåt och våt i min fitta och röv nu.
Jag stönar högre och högre och han frågar om jag vill ha hans kuk i mig igen.
– Mmmm säger jag, och han lägger sig sidan om mig. Lyfter upp mitt ena ben och trycker in sin kuk försiktigt i rumpan på mig.
– Åååå, stönar jag. Han pressar försiktigt in den och jag smeker min fitta samtidigt.
Snart har han hela sin kuk i mig och han börjar jucka så nätt.
– Gillar du att ha min kuk i röven, stönar han. Och jag bara gnyr, mmmmmm så skönt.
Han börjar knulla mig hårdare och han tar sin hand och börjar fingerpulla mig samtidigt i fittan. Jag känner hur min andra orgasm är på väg nu. Jag skriker bara meeeeer, knulla mig hårdare. Då tar han dildon och trycker in den i fittan på mig samtidigt som han knullar min röv. Han knullar båda mina hål och det tar inte lång tid tills jag kommer då. Samtidigt så känner jag hur han också kommer i min rumpa. Han sprutar sin säd med en kraftig stråle i mig. Har aldrig känt det så när jag blivit fylld tidigare.

Vi ligger kvar i samma ställning när vi är färdiga, och han har fortfarande sin kuk i mig. Han kysser mig och säger att det var det bästa knull han haft på många år. Jag kan inget annat än att hålla med honom.
– Vi måste göra om detta fler gånger, säger jag och han bara ler åt mig.
– När du vill gumman, säger han.
– Kanske bäst du sover i mitt rum inatt om Johan kommer tillbaka, så tror han att du har åkt hem.
– Mmmm, gärna säger jag.

Det blev en natt med mycket skön sex med min killes styvpappa. Han visste precis hur han skulle hantera sin kuk för att få mig och njuta ordentligt.

Min kille ringde vid tiotiden dagen efter och frågade om jag fortfarande var sur. Och om jag ville följa med till en kompis några timmar. Och då hade jag inte sovit mer än max två timmar sen han stack. Ingen fara sa jag, men jag är så bakfull och stannar hellre här och sover några timmar till.
– Visst sa han, jag ringer senare när jag är på väg då. Ok sa jag och lägger på luren.

Tittar på Peter som ligger och sover sidan om mig, börjar smeka och suga honom försiktigt igen. Och det tar inte lång tid till han blir hård igen. Det blir ett skönt morgonknull innan vi till slut går upp och äter frukost.

Jag och Peter har träffats flera gånger efter detta, han får mig att njuta varje gång och jag älskar att ha sex med honom. Han har många fantasier och jag har lovat honom att jag ska hjälpa ställa upp på alla. Och om ni vill så berättar jag gärna om dom också.

Och det bästa är att varken Johan eller Peters fru misstänker något, ännu. Ha det så bra alla och hoppas ni gillade min novell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *