Naken och kåt

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Där står du framför mig, naken. Din morgonrock som nu ligger på golvet täcker endast dina fötter. Jag kan se hela dig, din vackra och smidiga hud som verkar nästan glänsa i det svaga ljuset som lyckats ta sig in mellan gardinerna. Dina bröst är mycket vackra, så välformade och yppiga. De gör mig väldigt nervös och jag känner hur det värmer i kroppen. Jag kan också ana hur fukten samlas i din springa nu när jag iaktar dig så grundligt med min utforskande blick.

Våra blickar möts till slut och jag märker din självsäkerthet i dina ögon. Att jag tycker om vad jag ser har du redan märkt eftersom jag inte hade brytt mig om att dölja vad som händer med mig. Mina byxor har nu rest sig och en stor bula syns tydligt. Det verkar göra dig mer självsäker.

Vi står så en stund, helt tysta, några meter ifrån varandra och du låter mig se på dig när du poserar framför mig. Dina händer smeker dina höfter och din mage lätt, men intensivt och det får mig att önska att jag var dina händer för en stund.
När ena handen sedan byter riktning mot dina bröst känner jag hur hjärtat börjar slå snabbare och hur blodet forsar genom hela kroppen som en rysning. Din hand cirkulerar runt brösten och du tar snart hjälp med andra handen som du börjar massera med. Du rundar bröstvåtorna som nu är styva och det verkar nästan få dina bröst att växa en aning.

Jag andas häftigare nu, du gör mig galen med dina smekningar även om det är dig själv du rör. Du sträcker på dig, vänder dig om så att din fasta rumpa blottas för mig och du stryker dina fingrar genom ditt långa, mörka hår som du sedan släpper och låter falla mot ryggen. Händerna följer med och du låter dem glida ner till rumpan som du sedan smeker. Du lutar dig sedan framåt så ditt sköte blottas för mig som nu är alldeles blankt.

Du börjar försiktigt smeka dig själv och du ger ifrån dig små stön i dina tunga andetag. Ditt finger glider mellan skinkorna som nu glänser av din vackra saft. Du låter snart ett finger glida in och ut i dig och du trycker det djupare för varje gång. Jag följer varenda rörelse du gör och lyssnar på de stön du ger ifrån dig som skulle göra vem som helst galen.

Du drar ut ditt finger som för med sig saften från den varma insidan. Ditt finger är nu är täckt med saft låter du glida mellan skinkorna som du delar på med andra handen. Du masserar ditt sjärthål och trycker sedan in fingret tills det försvinner helt, samtidigt som du masserar klitoris med andra handen. Du börjar stöna igen fast mer ihopbitet, du försöker dämpa dig lite, men kan knappt. Du masserar dig själv tills du får en våldsam orgasm och slänger huvudet bakåt samtidigt som du pressar fingret så långt in det går och skriker. Det får dig att falla ner på knä.

När det är över vänder du dig om och ser mig djupt in i ögonen. Jag ser den glädje som strömmar igenom dig och du ger mig ett varmt leende. Du ber mig att klä av mig och jag gör som du säger. Lite nervöst klär jag av mig och låter mitt fulla stånd peka rakt mot dig. Den är redan kladdig av alla vätskor som har strömmat igenom den.

Försatsen har redan kommit. Du säger åt mig att röra vid den. Lite osäkert börjar jag runka mig själv och jag blir orolig över att jag ska få utlösning direkt. Men du märker att jag är på väg och beodrar mig att sluta. Det är nästan svårt att låta bli eftersom jag är så nära att komma nu. Jag gör ändå mina största ansträningar när jag ser att du börjar närma dig mot mig.
Du befinner dig nu bara några centimeter ifrån mig, fortfarande på knä och du tar tag i min penis hårt. Du börjar runka av mig istället och dina läppar möter mitt ollon och du börjar suga. Din tunga leker med mig en stund innan du sväljer nästan hela mig. Jag blir alldeles svettig och röd i ansiktet av alla ansträngningar av att inte få utlösning, men du gör mig försvarslös. Du suger mig intesivt och hårt, din tunga gör mig galen och dina händer som smeker min penisrot och pung stärker min njutning. Jag kan inte hålla emot längre. Min utlösning blir stor och du förlänger den genom att suga i samma takt som utlösningen kommer.

Jag svimmar nästan och blir helt knäsvag. Jag faller ner på rygg och du kryper upp ovanpå och lägger dig ned. Känslan är stark att jag känner hur tårarna letar sig fram. Du kysser mitt bröst och leker med ena bröstvåtan. Jag känner hur du knider din värme mellan dina ben mot mig. Du suger på min bröstvåta som ett barn och det känns som du smeker hela min kropp på en gång. Ännu en gång jag känner hur värmen sprider sig fort genom kroppen och det börjar genast styvna där nere igen.

Du skyndar på processen genom att stryka dig mot mig samtidigt du låter dina bröst hänga framför mitt ansikte. Jag lutar mig fram och smeker dem. Jag skiftar mellan att massera dem mjukt och hårt samtidigt som jag kysser dem. Du hjälper mig och och låter mig slicka på din lena hud och suga på dina bröstvåtor medans mina händer letar sig ned längs ryggen ner till den fasta rumpan som jag sedan så varligt smeker.

Mitt stånd är nu helt stående och du fortsätter stryka dig mot min rot fast fortare. Du stödjer dig mot mina axlar och sätter dig upp. Du tar tag i min penis och pressar den mot dina blygläppar. Den glider lätt in din plaskvåta slida och du spänner dina muskler för att öka friktionen. Du rider mig vilt och skoningslöst redan från början eftersom du är så upphetsad och du stönar högt. Ivrigt följer jag efter för att möta din rörelser och pressar med händerna mot din rumpa. Din orgasm kommer tidigt och du faller ihop över mig. Jag kan inte låta bli att kyssa dig för du är så vacker under din orgasm. Våra tungor möts i en ivrig lek och du stönar i min mun.

Vi ligger så ett tag och du smeker mig tills min utlösning kommer. Jag viskar några kärleksord till dig samtidigt som vi knider våra magar mot varandra som nu är så kladdiga att det nästan inte finns någon friktion längre. Din kropp hetsar upp mig lika fort som förut och du är snart också redo. Du sätter dig upp, vänder dig om på knä. Jag följer efter dig lika fort och sätter mig bakom dig. När du lutar dig framåt blottas ditt sköte och du trycker din rumpa emot mig. Jag smörjer in oss i våra kärlekssafter och tränger mig in i dig. Vi utför ännu en akt tills vi sjunker ihop tillsammans, så utmattade att vi bara orkar hålla oss fast vid varandra. Vi ligger så tätt att inget skulle kunna skilja oss åt. Du är som vackrast när du är naken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *