Jag fick uppleva något nytt

Vi var helt slut och låg länge och bara pustade ut och kände hur vi njöt av våra hala och svullna kön med långsamma smekningar. Det var skönt så det gjorde ont. Det hade varit en himmelsk upplevelse som bara kan beskrivas med nya fantasier som löpte genom min hjärna som elektriska strålar. Jag kände att min mage knorrade föreslog att vi kunde ordna lite mat och öppna en flaska vin. Väl uppe på darriga ben gled vi omkring helt nakna och råkade ibland komma åt erogena zoner, en längre smekning ibland och även en del kyssar blandades med seranoskinka, kyckling och sparris med sallad. Vinet var rött och fruktigt med lång eftersmak av lakrits och plommon som gjorde att vi drack lite fortare än vi borde ha gjort. Framför allt med tanke på vad vi gjort tidigare (se förra avsnittet) och vi pratade och skrattade om vad vi egentligen hade upplevt med en allt större öppenhet om vad vi tyckte om sex och vad det kan innehålla. Det var inte utan resultat pratet gick förbi mittpartiet på kroppen. En lång intensiv djup tungyss mitt i köket med mina fingrar dansades över din återigen svullna hala klitta, som jag nu hade lärt mig var väldigt känslig, och du kom med darrande ben och jag höll dig mer eller mindre uppe med mina fingrar. Maten åt vi med glupsk aptit och lite larvigt filmigt matade vi varandra med sparrisen med en stor portion snuskig humor.
Vinflaskan var plötsligt helt upphäld i våra glas och vi gick nakna ut på altanen. Hösteftermiddagen var mörk och ganska kall där vi stod i vår nakenhet och sippade rödvin med en cigg i handen. Både cigg och vinglaset tog slut snabbt och vi frös med knottror över hela kroppen vilket gjorde huden känslig då vi kom in i värmen. Smekningarna blev betydligt intensivare och du hade verkligen uppfattat hur jag reagerade på en ganska hårdhänt behandling av min pung samtidigt som du runkade kuken i långsamma drag. Jag försökte komma åt din fitta medan vi stod och gungade på golvet men du drog dig effektivt undan och lät mig bara precis nudda och känna den fuktiga värmen innan du drog dig undan igen. Jag var minst lika kåt som förut och kände att en flaska vin fått fart på mina fantasier till nya gränser. Plötsligt drog du dig undan och sa.
– Jag går och duschar, du kan väl sätta på en film eller nåt?
Där stod jag med en svullen kuk som svajade i takt med min puls och var helt tagen. Jag hämtade min dataväska där jag hade lap top och en extern hårddisk med en massa porrfilmer jag laddat ner från nätet. Där fanns allt man kunde tänka sig i sex väg. Lesbiskt, kinky, BDSM, Bi, bizarre, domination, shemales, brutal dildos, monsterkukar, fistfuck och creampies så listan var lång på sexuella avarter. Hade aldrig riktigt funderat på vad jag laddade ner utan lät det mesta som jag inte hade laddat ner redan få tillträde till disken. Vad skulle jag sätta på för att om möjligt få dig kåtare än tidigare. Under tiden jag funderade öppnade jag en flaska vin till och hällde upp. Jag tog en stor klunk och kände smakerna blandas med lukten från mina fingrar för att sedan tända en cigg och bara njuta av den euforiska känslan jag fick av att gå igenom innehållet på disken och noggrant försöka välja vad jag trodde skulle ge bäst effekt.
Helt plötsligt kommer du ut från duschen och tar ditt glas med vin och tar två stora klunkar. Du har en väldigt glansig kåthet i dina ögon och säger.
– Nu är det din tur!
Jag står där och skjuter fram höfterna och ler nöjt.
– Nej du ska gå och duscha.
Jag går in i duschen och låter vattnet bli riktigt varmt innan jag låter strålarna värma min kropp. Det varma vattnet nästan bränner min hud och det svider lätt på mitt ollon som är rött av våra övningar. Jag ser att det finns en flaska med duschkräm som innehåller fuktgivande olja. Jag sprutar en hel del över bröstet och börjar massera min kropp med långsamma rörelser. Det är halt och lent när mina händer kramar mina överarmar och sakta masserar bröstmusklerna ner över magen mot låren. Ljumskar som löddras och mina fasta skinkor spänns när jag masserande knådar dem lätt. Jag log för mig själv när jag konstaterade att jag var rätt nöjd med min kropp. 182 centimeter med 84 kilo på vågen och inte helt muskellös med en kuk som var grov och i mina ögon med hyfsad längd. Som för att bekräfta för mig själv greppade min högra hand om kukroten och man kunde fortfarande se en hel del av kuken. Mina händer var mitt bästa vapen tyckte jag nog, kraftiga med tydliga knogar och ådror. Stod jag och blev kåt på mig själv i duschen medans löddret blev lenare och lenare. Mina händer vandrade upp över höfterna och ner över skinkorna med lillfingrarna sakta glidandes över mitt anus. Det var upphetsande där jag mer och mer svankade för att kunna komma åt ordentligt lät mina fingrar glida fram och tillbaka på gränsen till penetrerandes. Det var hur skönt som helst och den ena handen tog tag om pungkulorna bakifrån och drog dem bakåt så att förhuden stramade skönt. Med andra hande drog jag fram och tillbaka över ollonet först långsamt men sedan allt fortare. Mitt långfinger letade sig in i min stjärt och det var fantastiskt skönt.
Det knackade på dörren.
– Skunda dig på eller ska du ha allt roligt själv.
Jag ryckte till och vaknade snabbt upp ur mina drömmar. – Jag kommer, det var så skönt att duscha bara svarade jag som en idiot.
Väl ute möts jag av ett brett leende och ett glas vin. Och filmen som jag inte hade valt hade hon nu valt själv. Det stod en liten svart massagestav på bordet med vad som såg ut som diamanter runt vredet man ställer vibrationerna med. På datorn var det två tjejer som knullade varandra med löskukar, de var inte av det mindre slaget utan rejäla saker.
– Jag kunde inte låta bli att leka lite själv medan du var i duschen.
Hon var kåt och hade en blick som var bestämd men glansigt kåt.
I filmen kom en shemale in i leken och hon var otroligt vacker. De båda tjejerna började suga hennes kuk samtidigt som hon kramade sina silikonbröst. Min kuk svarade med besked när jag såg att den svarta massagestaven var helt blöt på bordet.
– Nu är det din tur!
Jag gjorde ett väldigt tafatt försök att säga att jag hade andra planer……. Det var helt klart du som bestämde nu och jag hade bara att göra som du sa.
– Lägg dig på mage på madrassen!
Väl där kände jag hur du tryckte ner mig den sista biten med ett stadigt tag om mina skinkor där dina naglar grävde sig in i det mjuka köttet. Du tog ett stadigt tag om mina pungkulor och sa. – Ge mig dina händer!
Jag la mina händer utmed sidorna och du la upp dem på min rygg och jag hörde ett skrammel. Plötsligt satt mina händer fastlåsta med handklovar på min rygg och jag kände mig utlämnad till någons sexfantasier för första gången i mitt liv. Det var lite skrämmande eftersom jag alltid varit den drivande parten tidigare.
På datorn stod shemalen på alla fyra på ett bord medan den ena tjejen knullade henne med en strapon samtidigt som hon slickade och knullade den andra tjejen med en enorm löskuk. Min egen kuk låg inte riktigt bra för den reaktion som blev. Jag höjde lite på höfterna och fick direkt en lätt dask på skinkan samtidigt som du drog ner kuken mellan mina ben och la den utmed mitt lår medans du tryckte ner mig mot madrassen. Det var inte mycket jag kunde göra.
Jag kan höra hur du öppnar en flaska och jag tänker direkt på glidmedlet. Om det är det eller olja har jag ingen aning om för det är så skönt med dina händer som smekande masserar in oljan över min stjärt ner mot pungen och insidan av låren. Du sätter dig över min rygg och jag kan känna hur dina blöta blygdläppar gör fuktiga avtryck på min rygg. Du glider lite fram och tillbaka i takt med dina smekningar. Du smiskar mig på insidan av låren och de blir hårdare för varje slag tills jag försöker komma undan genom att vrida mig lite. I samband med rörelsen är jag tvungen att sära lite på benen och du slutar att slå. – Sådärja, var det så svårt att förstå?
Du häller på massor av olja och masserar mina skinkor och tummarna gör tydliga försök att tränga in i min stjärt men gör det inte utan retar bara. Din hand tar om min pung och kuk och masserar dem med hårda sensuella drag. Det är otroligt skönt och jag lyfter upp min stjärt och svankar för att du ska komma åt ordentligt. Du kliver av mig och sätter dig mellan mina ben så att du kan komma åt ordentligt. Jag känner mig enormt utlämnad och vill bara att du ska fortsätta. Dina bägge händer tar om min kuk och pung igen och dina tummar masserar området mellan pungen och anus. Du runkar hela mitt paket på samma gång samtidigt som din ena tumme vidgar mitt anus lite för varje smekning.
Ditt grepp ändras så att du håller om min kuk med ena handen och runkar den rytmiskt med massor av olja då ditt den övre leden på ditt pekfinger penetrerar mitt stjärthål i sköna glid in och ut. Jag är så otroligt kåt nu att du skulle kunna göra vad som helst med mig. Jag kan bara stöna – ja ja ja ja ja knulla mig, runka mig mer mer fortare. Det kommer att gå för mig, fortsätt fortsätt. Du slutar runka mig men låter fingret fortsätta glida in och ut och min extas blandas med besvikelse och mina muskler är som fiolsträngar. Den svarta massagestaven startar och jag kan höra ett dovt kraftigt brummande. Jag känner hur den glider mellan mina skinkor och ner olja hälls på. Det är en blandad känsla av otrolig kåthet och nervositet samt en gnutta skam. Här står jag på alla fyra och blir knullad i stjärten. Jag tittar upp på skärmen och kan bara konstatera att det är fler som får samma behandling men där har alla bröst och bara en kuk. Du ställer dig upp och låter min ena hand känna din fitta när du börjar låta den svarta massagestaven börja sin resa mot mitt inre. Du gnuggar dig mot min hand och stönar högt. Den svarta staven glider fram och tillbaka i min stjärt och jag vill inget hellre än att komma direkt. Dina smekningar över min pung och upp mellan skinkorna håller på att driva mig till vansinne. Du tar tag om kuken och väser att nu är det dags att se mig komma. Du runkar mig, knullar mig, runkar knullar runkar knullar samtidigt som du gnuggar ditt blöta kön mot mina händer. Allt exploderar i spasmer och min kuk skjuter kraftiga strålar av sperma rakt ner i madrassen och jag känner hur den skjuter ut genom hela kukens längd. Jag ramlar ihop samtidigt som du fingerknullar dig själv till orgasm som är så kraftig att dina safter droppar ner på min rygg. Jag vänder mig om och säger att jag vill smaka. Du hukar dig ner med fittan över mitt ansikte och dina safter rinner ner i min mun. Jag slickar dig girigt och din klitta är hård som sten och du kommer igen i skälvande skakningar.
Jag vill fortsätta med mina planer och drar ner dig på rygg, kysser dig och dina safter blandas med vår saliv. Mina fingrar spelar över ditt kön och jag häller glidmedel över ditt venusberg. Du flämtar och ber mig vänta en stund men det är för sent för det nu. Du ska få en behandling som du sent kommer glömma men du vet det inte ännu. Mina fingrar glider lätt in mellan dina röda svullna läppar först två sedan tre. Du vidgar dig sakta men säkert och det kommer att behövas för det jag har i åtanke. Medan mina fingrar vidgar jag ditt hål jag tar fram kvällens stora överraskning som jag har sparat tills nu. En röd silikondildo som var väldigt naturtrogen i formen förutom att den hade storleken som på en välhängd neger och vägde säkert ett drygt halvkilo. Det var knappt att mitt grepp nådde runt skaftet och pungen fyllde hela min hand. Du flämtar till när du ser hur stor den är och säger med darrande röst.
– Det kommer aldrig att gå, du kommer att spräcka mig med den där monsterkuken.
– Vi får se. Mina tankar var blandade eftersom jag visste att du var trång men om jag bara var försiktig skulle du säkert vidga dig tillräckligt mycket för att bli totalt utfylld. Dildon var ca 25 cm lång och kändes som ett vapen. Din rakade fitta glänste i ljusskenet när jag hällde mer glidmedel över dildon och ditt venusberg. Jag lät den glida upp och ner i din springa. Försiktigt nosade det plommonstora ollonet mot din fittmynning och din blygdläppar omslöt dildon som om de ville bromsa upp det hela. Den var helt klart för stor men jag lät toppen pressa lite fram och tillbaka. Millimeter för millimeter av det gigantiska ollonet började sakta men säkert glida längre och längre in. Dina blygdläppar spännde runt det såphala dildo ollonet. Jag lät den glida upp och ner i springan mot anus och pressade den lite lätt som för att skrämma dig att jag skulle pressa in den i ditt stjärthål. Du gnydde stönande och masserade din klitta med mjuka rörelser. Du verkade nu lita på mig och njuta av situationen. Jag pressade på lite mer och din fitta verkade ge upp för det oundvikliga. Ollonet gled in med ett visst motstånd och jag kunde se att det var med smärtsam njutning du nu hade ollonet på en monsterkuk i din fitta. Dina fingrar började röra sig fortare och fortare och dina höfter började röra sig i cirklande rörelser. Den glatta silikondildon blev halare och halare och gled sakta men säkert djupare och djupare in i din plaskblöta fitta. Synen av din fitta som var till bristningsgränsen uttänjd till max och blygdläpparna som gled utmed skaftet när den åkte ut och in var överväldigande. Jag greppade kuken och runkade i samma takt som den gled ut och in i dig. Det gick fortare och fortare och du blev helt vild. Det klafsade om dildon varje gång den nådde i botten och jag förstod att du var på väg att komma. Jag tog tag i dig och vände dig till knästående och bad dig backa upp mot spegeln. Dildon hade en sugkopp i botten som jag nu tryckte mot spegeln och du kunde nu själv bestämma hur fort och långt in den skulle penetrera dig. Jag njöt av synen och du pressade dig så långt du nu kunde få in den och gungade sakta fram och tillbaka och gnydde som en hund. Jag var på väg att bli galen av kåthet och såg buttpluggen ligga på golvet. Jag tog den och smorde in den rikligt med glidmedel. När jag satte toppen mot ditt anus som var påtagligt vidgat gnällde du.
– Nej det går inte, det går inte jag klarar det inte. Det är för mycket. Men dina rörelser sa något annat så jag pressade in toppen och lät den glida in och ut så att ollonkantentänjde ditt stjärthål till bristningsgränsen. Du gungade mot dildon som var blank av safter och glidmedel och synen i spegeln var otroligt upphetsande. Jag tryckte till och pluggen gled in utan större besvär vilket förvånade mig lite men jag förstod snart varför. Du verkade i stort sett vara som i trans och red den stora dildon så att buttpluggen guppade för varje gång den tog i botten och gled ut igen. Jag palcerade mig på knä framför ditt ansikte och tvingade in min kuk i din mun, du var helt borta och dina ögonvitor rullade medans du sög min kuk. Utsikten i spegeln var mer än vad jag klarade av och jag sköt min sats långt ner i dn hals och kort efter kom du i en orgasm som var så kraftig att du var helt borta i en lång stund. Min oro steg eftersom du bara flämtade och låg helt stilla i små ryckningar. Jag tänkte att vad fan säger man till ambulanspersonalen? Kort efter öppnade du ögonen och sa med en djup suck.
– Det var det värsta jag varit med om.
– Det var synd. Jag hade hoppats att det var skönt!
Vi skrattade gott åt vår sjuka humor medans vi upptäckte att det var mitt i natten och timmarna hade formligen flugit iväg. Vi struntade att vi rökte inomhus och drack vin till. Jag tror inte jag kommer kunna ha sex på veckor sa jag med ett skratt. Du log och sa, gubben ditt största problem just nu är att hitta en kille med lika stor äkta vara som är villig att ge mig en dubbelmacka tillsammans med dig och har han en tjej så får hon också vara med. Mina tankar for iväg som en raket, sen skrattade vi medans vi kramades och sakta men säkert närmade vi oss sömnens underbara land helt utmattade. Mina sista tankar var ”kan man hitta en så välhängd man med en tjej som är beredd att ha fantastisk sex med oss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *