Nu skulle hon få uppleva något nytt

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Vi garvade där vi satt i bilen och skämtade om alla storys vi hade skrivit.

Vi var väl båda två lite nervösa över det faktum att det var lite kinky prylar som hade skrivits. Skulle någon av oss verkligen göra det vi hade skrivit? Handen på hjärtat så hade vi inte känt varandra så länge men hade haft fantastisk sex även om vi var nybörjare med varandra och nu skulle vi känna varandra bättre. Vad skulle det leda till egentligen var vad som cirkulerade i mitt huvud. Nog hade jag saker jag ville uppleva men frågan är ju alltid hur långt man kan gå. Till råga på allt hade jag införskaffat lite grönt och jag visste hur jag svarade på det men hade inte en aning hur det skulle påverka Christine. Själv visste jag hur känslorna blev förstorade och upplevelsen blev verkligen intensifierad av att vara lite rökig. Hämningar skulle släppa och vad skulle då hända?
Jag behövde inte fundera så mycket mer på saken då en hand sakta kröp uppför mitt innerlår och sakta kramade runt min pung och kuk. Ett par fuktiga ögon såg in i mina och de härliga läpparna formade orden. – jag kan snart inte vänta längre, jag vill göra allt vi skrivit om. Min upphetsning blandades med prestationsångest och en gnutta oro. Det var öppet för otrolig sex med gränser vi satte under tiden vi utformade vad som var lovligt att göra med varandra. Det drog ihop sig i magen och knuten for som ett skott ända ut i ollonet. Jag fick nästan knipa ihop låren för att inte komma i ett byxskott.
Vi lastade ur bilen och de kylda ölen hamnade i kylskåpet, vill du ha en sa jag. Och när jag stod där och höll fram den kalla ölen mindes jag en mening hon skrivit i en av hennes storys och fick en otroligt upphetsande idé.
– Kom sa jag och tog hennes hand, följ med ut på altanen så röker vi.
Ute på altanen tog jag fram en av jointarna och sa med allvarlig blick. Jag vill inte att du gör det här om du inte är alldeles säker. Det är inget att leka med och du ska vara säker på att du verkligen vill och inte gör det för att jag gör det.
Hon log och sa –Jag är en stor flicka, du behöver inte oroa dig. Jag skulle säga nej i såna fall. Jag kände mig lugnare men hade ändå ett dåligt samvete för det jag nu gjorde. Jag tände och vi delade samtidigt som ölen rann ner för turstiga strupar. Vi stod kvar i höstkylan en stund och njöt lite av kylan som knottrade huden och jag kunde se att hennes bröstvårtor var styva under hennes blus. Jag sträckte mig fram och nöp lätt i den erigerade bröstvårtan och vi kysstes. Jag kunde känna hur det började verka eftersom kyssen var intenvsiv och otroligt skön.
– Kom sa jag igen och ledde in henne till vardagsrummet och bad henne klä av sig.
-Här mitt på golvet?
-Ja, här och mitt på golvet!
– Men jag vill duscha först.
– OK, det blir perfekt för då kan jag fixa ett par saker.
– Vad ska du fixa sa du och skrattade. Jag kunde se att det var en blandning av upphetsning och en aning oro för vad jag hade för idé.
– Det blir en överraskning!
Jag hörde hur duschvattnet strilade så jag satte igång och bar in två madrasser som jag la på golvet. Spegeln som jag skulle montera i hallen sattes provisoriskt fast mot köksbaren framför madrasserna. Jag täckte alla fönster om någon förvirrad granne skulle dras till ljuden som skulle komma från detta hus de närmaste timmarna. Jag kunde inte låta bli att tänka på hur strålarna stänkte mot hennes kropp och hur hon masserade sin kropp med lödder som rann nerför magen mot hennes venusberg. Händerna som gled ner för magen och in mellan låren. Händerna som smekte över höfterna mot skinkorna och upp över brösten medan hon stod med halvslutna ögon och njöt av det hala löddret.
Jag tände levande ljus och den öppna spisen var redan tänd med en sprakande brasa. Jag kännde hur blodet pulserade runt i min nu påverkade hjärna och kropp samtidigt som jag kände den välbekanta torrheten i munnen. Jag var helt klart på väg in i ett perfekt rus. Måste ha en öl till för att svalka ner mig och fukta min strupe tänkte jag samtidigt som jag hörde att duschen stängdes av. Efter en ganska lång stund kom du ut och sa jag känner mig jättekonstig på ett behagligt sätt. Det pirrar i hela kroppen och jag har svårt att koncentrera mig på en sak. Det var inte bara jag som hade blivit lite påverkad tänkte jag och log.
Handuken hade du virat runt kroppen och ditt blöta hår gjorde dig väldigt sexig och jag kunde inte motstå att gå fram och kyssa dig samtidigt som en hand letade sig in under handduken för att känna en hård klitta som var oljig och hal. Det var nog inte bara i mina tankar det hade löddrats. Med lätta fingrar masserade jag klitoris och drog försiktigt i blygdläpparna som var hala och lätt svullna. Ett kluckande ljud uppstod när mina fingrar gled in. Ett par långsamma men intensiva drag in och ut som började vid klitoris och slutade längst in gav resultat och du stönade medan din hand knådade min kuk genom byxtyget.
– Ta av dig handduken och lägg dig på den på madrassen
– Jag vet inte om jag vill…..
– Gör som jag säger om du vill uppleva det jag har planerat.
– Kan vi inte ta en cigg och en öl först?
Motvilligt gick jag med på det och du log eftersom du hade fått mig att ändra på min uppmaning. Det där ska du få igen för tänkte jag. Effekten av jointen gjorde sig påminnd och vi stod och filosoferade lite längre än planerat men till slut sa jag.
– In på madrassen nu. Med extra långsamma steg gick du in och lät handuken lossna och la den på madrassen. Ställ dig på knä sa jag och knäppte upp mina byxor. Det lös i dina ögon av kåthet och det måste ha brunnit tusen eldar i mina av min kåthet. Du tog tag i mina skinkor och slickade bort kåtdroppen som fuktat ollonet och lät sedan ollonet glida ut och in mellan dina läppar samtidigt som du sög med djupa drag. Jag var i en annan värld, jag kunde känna hur varje känselnerv reagerade på behandlingen och det var dags att avbryta den sköna behandlingen.
-Jag vill att du knyter den här snusnäsduken för dina ögon och lägger dig på rygg. Utan att blinka tog du den och band den runt ditt huvud och la dig ner.
– Smek dina bröst och nyp dina bröstvårtor så de blir styva sa jag med en mycket grötig röst. Dina händer rörde sig lite tveksamt mot brösten och situtaionen kändes nog lite konstig men dina handrörelser blev säkrare när du lätt nöp till om bröstvårtorna och knådade brösten med mer intensivitet.
– Sära på benen så att jag kan se hur kåt du är sa jag medan min hand masserade min kuk. Motvilligt särade du på benen och jag kunde se ditt kön med en glansig kladdig vätska som försiktigt sipprade ut mellan blygdläpparna. Din klitoris var svullen och putade fram under skinnfliken som i normala fall skyddade den känsliga punkten. Jag ställde mig på knä mellan dina ben och lät ollonet försiktigt nosa i mynningen och den mer eller mindre sögs in i din hala grotta som ville ha min kuk. Jag drog mig ur och var tvungen att ta ett par djupa andetag för att inte komma direkt och jag fullkomligt vibrerade av kåthet i varje nerv.
– Litar du på mig?
– Nej det vet du att jag inte gör men det spelar väl ingen roll nu?
Jag reste mig och sa att du skulle smeka dig själv till jag kom tillbaka. Ditt långfinger började sakta rulla över klittan och min uppmaning om att inte komma möttes av ett mmmhhhmmm. Jag gick ut på toaletten och hämtade min rakgrejor samt mina tillbehör jag hade tänkt använda mig av. Gick tillbaka och tog varmt vatten i en skål samt en mild tvål som skulle fungera som raklödder. Jag tog din ena hand och satte repet runt handleden och band fast den i soffbenet som stod vid din huvudände. Din andra hand fortsatte smeka och ville inte lämna sitt jobb så jag skulle binda fast även den handen. Jag tog ditt långfinger och sög på det. Jag kännde den eggande lätt salta smaken gå rakt upp i mitt nervsystem. Du slet loss handen och med förvånansvärd precision hittade du min kuk och drog ett par snabba drag upp och ner som nästan fick mig att spruta direkt. Jag tog din hand och la öglan om även denna handled och band den runt det andra soffbenet. Jag satte mig mellan dina ben och njöt av att sakta smeka dig med min ena hand medan den andra doppade fingertopparna i det varma vattnet och ta lite tvål och mjukt massera in löddret i ditt pubishår.
– Vad gör du sa du och ryckte till.
– För varje ord du säger kommer jag att ge dig en bestraffning sa jag och gav dig en lätt klatsch på insidan av det ena låret och lät handen falla ner så att min handlov masserade ditt venusberg. Du stönade till av klatschen och sa inget mer.
Jag masserade in lödder länge och väl och njöt av det jag såg när dina safter blandades med löddret. Jag började raka från toppen och ner mot fittöppningen som rann av safter. Jag var ibland tvungen att ta tag i blygdläpparna och dra dem åt sidan för att komma åt och du vred dig varje gång och försökte trycka dig mot mina fingrar som undvek att trycka för hårt. Hårstrå för hårströ föll för den vassa eggen på rakhyveln och ditt venusberg var nu helt fritt från hår, de yttre blygdläpparna var lätt röda och svullna, mellan dem putade ett par inre blygdläppar ut med en lätt rosa klitoris som mer eller mindre pulserade framför mina ögon. Jag kände hur en stor droppe sperma rann ut på toppen av mitt ollon och vätskan var klar men kladdig. Jag tog mitt finger och drog av droppen som kom ut och förde in det i din mun och du sög girigt in hela fingret. Jag drog ut det igen och du säger med en befallande röst.
– Sluta hetsa upp mig och knulla mig för fan. Kör in din kuk i min heta fitta och knulla mig. Jag vill komma NU!
Min ena hand nöp tag i din bröstvårta som var styv och den andra klatschade över din höft.
– Vad sa jag om att prata? Min hand slog till igen och det blev rött på höften. Jag såg att du tänkte säga något och min hand tystade din mun effektivt. Eftersom jag var tvungen att luta mig framåt gled min kuk och pung över din svullna fitta som genast pressades uppåt. Jag lät det pågå en stund och drog mig sakta bakåt.
– Sluta retas och kör in den, snälla! Jag vill ha något som fyller min fitta innan jag blir tokig. Min reaktion var omedelbar när jag satte mig på sidan om dig och lät mina avslappnade fingrar ge din svullna fitta smisk. Det klatschade om blygdläpparna och du vred dig men kom inte undan. Mitt långfinger smiskade din klitta som var lika styv som min kuk. Jag var nu så kåt att jag hade problem med att kontrollera mig. Det gick inte längre. Jag satte mig på dit bröst och gled ner mot magen. Jag hade köpt glidmedel som var silikonbaserat och hällde den nu över dina bröst och kramade dem ömsom nöp bröstvårtorna som hela tiden halkade undan. Jag klämde ihop dina bröst om min kuk och lät den långsamt glida mellan dem. Det var så skönt och jag var nära. Pungen drog ihop sig som ett russin och mitt ollon var blålila.
– Släpp loss mig, jag vill vara med. Jag orkar inte längre vara passiv.
– Vad sa jag om att prata. Min kuk förflyttades till din mun och det var svårt att hålla den neråt så hård som den var. Jag knullade ditt gomsegel långt ner i halsen och jag vet inte hur du fick luft men jag antar att du på något konstigt sätt hade lika skönt som jag för du stönade högt mellan stötarna. Mitt underliv öppnade sig och släppte ut samma sak som min strupe gjorde. Ett djupt stön som stegrades i ett guturalt läte när min sperma sprutade med nästan smärtsamma sammandragningar. Allt blev svart och jag föll bakåt med överkroppen och var fullständigt borta. Sakta men säkert började jag känna doften av dina safter som väckte mig till liv igen. Jag lät mina magmuskler dra mig upp i sittande ställning igen och upptäckte att du låg med ett nöjt flin och sa.
– Kan jag få samma behandling nu? Det vore inte mer än rättvist. Jag gav dig en djup tungkyss och kunde känna den salta smaken som jag antar var av mig själv. När jag reste mig upp såg jag att det fanns sperma lite överallt och jag lät mitt ollon glida runt dina läppar för att ta vara på den lätta beröringen och den hala ytan.
– Vad sa jag om att prata?
– Nej inte mer nu! Jag måste få orgasm innan jag blir galen. Du slet i repen som fjättrade dig vid soffan och reste ditt underliv mot taket som i brygga. Knulla mig! Knulla mig hårt din jävla skitstövel. Min fitta brinner och jag behöver något som fyller mig. Mitt läderskärp som satt i mina byxor kom nu väl till pass. Med ett snabbt ryck hade jag det i handen och lindade det runt mina kraftiga knogar. Skärpets ände fick lätt falla ner över din fitta som smackade till.
– Aahh, det svider när du gör så där. Knulla mig! Reta mig inte.
– Nu pratar vi igen och vad sa vi om det.
Skärpet plaskade till igen och en svag svag rodnad uppenbarade sig. Dina försök att knipa ihop låren var ett tafatt försök att få slut på något som gjorde gott. Ytterligare ett smackande läte och så ett till och ett till, du mötte nu varje slag med ett motjuck. Det var lätta slag men gav till ett otroligt upphetsande ljud.
– Du stönade högt och skrek JA JA JA ge fittan vad den tål. Fortare! Hårdare! Knulla mig! Knulla mig! Du närmade dig en orgasm som jag var lite rädd för. Du var kåt, riktigt jävla tok kåt och jag kunde inte sluta nu. Synen som utspelade sig hade fått min kuk att stå som ett spett igen och jag lät skärpet göra sitt jobb med rytmiska lätta slag. Skärpet var alldeles blött av safter. Jag tog skärpet och slickade på det för att smaka. Salt! Jag lät skärpet smiska dina bröstvårtor som reagerade med att styvna. Jag lät dig suga på skärpänden medan jag körde in två fingrar i fittan.
– Knulla mig för fan väste du genom de sammanbitna tänderna som gav märken i lädret. Knulla mig.
Jag slutade tvärt med orden. –Vad sa jag om att prata.
Du väste åt mig – Slutar du nu kommer jag att ge dig fan för det när du släpper loss mig. – Det är det som är meningen sa jag.
Ur väskan tog jag fram en buttplugg som var smal i toppen men blev rejält grov vid botten. Jag sa åt dig att dra upp knäna så högt du kunde och sära på dem så mycket som möjligt. Om du gjorde det ordentligt kanske du skulle få det du ville ha. Dina knän var vitt isär och högt uppdragna och jag kunde se hur dina blygdläppar sakta men säkert klibbade isär och du var vidöppen. Jag böjde mig ner och slickade dig från anus upp till precis under klittan. Du stönade jag njöt. Lätt lätt lät jag min tunga rotera runt klittan för att sedan glida ner och så långt som möjligt in i din plaskblöta grotta. Jag sög in din klitta och bearbetade den med tungan medans mitt suggrepp höll den på plats i min mun. Du gnydde av vällust.
Jag reste mig upp och tog tag i dina knäveck och pressade dem mot dig och din stjärt höjdes till precis rätt höjd för min kuk. Jag lät den glida från anus upp till klittan och det var en otrolig syn framför mina ögon. Dina blygdläppar särade villigt på sig och du låg vidöppen men min kuk gled ner mot ditt anus som vid beröringen drog ihop sig och slappnade sdean av direkt när jag tryckte den lite hårdare mot öppningen. Jag såg hur toppen av ollonet sakta fick ditt anus att ge efter, fram och tillbaka med toppen som var glansig av safter från din fitta. Ditt anus kysste mitt ollon för varje mjuk stöt och din fitta var verkligen vidöppen och jag lät min tumme massera din klitta med rytmiska rörelser i samma takt som kuken stötte mot ditt anus. Lika rytmiskt hörde jag dig stöna ja ja ja ja ja ja.
– Kör in kuken i mig! sluta retas.
– Vad sa jag om att prata?
Jag drog mig tillbaka lite men fortsatte att massera klittan som rullade undan för varje smekning och tog fram buttpluggen. Sakta tryckte jag den mot öppningen och toppen gled in utan motstånd. Din stjärt var trång men villig att få mer så med lätta stötar vidgade sig öppningen och pluggen gled längre och längre in. Dina stönanden sa mig att jag inte behövde oroa mig för att du inte tyckte om det jag gjorde. När pluggen till slut var så pass långt inne så det bara var den tjockaste delen innan den smalnade av vid roten var det trångt och betydligt trögare att få in den. Dina motjuck och höga stönanden var enormt upphetsande och jag hade första parkett när ditt anus till slut gav upp kampen och lät pluggen glida in i hela sin längd och tjocklek. Mina fingrar hade under hela processen med penetreringen fortsatt att gnugga din klitta och du lyfte nu ditt bäckene mot taket och skrek rakt ut. Grannarna i hela området hörde nog ditt skrik men vem brydde sig om det nu. Du skälvde i orgasmspasmer som jag girigt sög i mig då jag slickade din klitta samtidigt som jag särade på dina blygdläppar så mycket det gick. Efter en stund kom du till sans i gen och sa.- Ohhhh det behövde jag, tack.
– vad sa jag om att prata?
Jag rättade till din ögonbindel och reste mig. Jag tog ett ljus från tak kronan och gick tillbaka till dig där du låg med en analplugg i din stjärt och såg nöjd ut. Jag gränsalde ditt ansikte och sa sug min pung. Risken med att låta dig suga in min pungkula i munnen samtidigt som jag lät den första stearindroppen falla på ditt ena bröst gjorde mig enormt upphetsad. Du ryckte till men släppte inte pungkulan för en sekund utan sög girigt vidare. Jag lät nästa droppe falla på bröstvårtan som styvnade medan droppen stelnade. Dropparna slog ner med ett stänk som gav smådroppar en chans att sprida sig över en större yta. Jag lät långsamt ljuset vandra nerför din mage och i höjd med venusberget började reaktionen bli något annorlunda. Du vred dig för varje droppe som föll. Långsamt och mycket försiktigt lät jag en droppe landa på din ena yttre blygdläpp och du ryckte till och gnydde med ett vällustigt smärtblandat läte. Din klitoris tittade fram mellan blygdläpparna och en droppe landade på den skyddande skinnfliken. Du bände nu ner min kuk och sög den hårt samtidigt som din andra hand höll ett stadigt tag om mina pungkulor och drog i dom.
Jag tog tag i buttpluggen och lät den åka in och ut ett par gånger och du stönade mer intensivt och sög än mer frenetiskt. Dropparna som träffade dina blygdläppar och klitoris blandades med dina safter och rev nog lite i skinnet men det verkade vbara hetsa dig ännu mer. Jag la bort ljuset och tog tag i pluggen och knullade dig nu så fort jag kunde samtidigt som mina fingrar mer eller mindre slet i din klitoris. Dina höfter stötte uppåt med kraft och jag njöt när jag kände hur du drog i mina pungkulor så att förhuden spännde vid ollonet och dina läppar var spända och kramade hårt runt mitt ollon. Tydligen hade du fått loss bägge händerna vid det här laget för jag kunde känna hur en sval vätska rann ner mellan mina skinkor och jag ryckte till lite . din andra hand tog hastigt tag om mitt höftben och höll mig kvar även fast jag inte hade några planer på att gå någonstans. Ditt grepp lossnade och jag kunde njuta av hur du smekte mina skinkor med glidmedel och hur dina fingrar kom närmare och närmare mitt anus. Pockandes på att få tränga in i mitt trånga oskuldshål, masserande för att bara vänta ut att spänningen skulle släppa och låta dig ta min oskuld. Det var svindlande skönt och jag kunde känna hur ditt finger sakta men säkert gled in och sakta fingerknullade mig. Gud vad det var skönt mina hala pung som masserades och ett finger som knullade mig i stjärten med långsamma drag. Jag klarade inte mer nu måste jag knulla på riktigt.
Jag gled loss och sa åt dig att ställa dig på alla fyra med en djup svank. Din stjärt putade inbjudande mot mig med en blöt plugg djupt inne i din stjärt. Jag tog tag i den och lät den svikta fram och tillbaka på det tjockaste stället. Det var otroligt upphetsande att se hur ditt stärthål tänjdes och slöt runt roten på pluggen. Jag tryckte in det så djupt det gick samtidigt som jag måttade in kuken i din fitta i en enda hård stöt. Det var trångt och jag kunde känna hur min kuk försökte spänna ut pluggen ur din stjärt. Jag höll emot med mina fingrar samtidigt som jag kunde känna din hand spela över min pung och din klitoris. Jag stötte som en furie in och ut i din fitta med pluggen guppandes för varje stöt och det smackade av kåtsafter vid varje stöt. Jag kände de behagliga signalerna på orgasm och sa att jag kan nog inte hålla mig mycket länge till.
– Knulla mig till orgasm först så får du spruta din varma kåtsaft över min stjärt sen. Knulla mig snyftade du och jag gjorde så gott jag kunde och jag hörde på dig att det var nära. När jag tog tag i pluggen och drog ut den för att sedan trycka in den igen kom du i en orgasm jag aldrig tidigare sett. Den var kraftig så jag fick göra mitt bästa för att hålla mig kvar. Pluggen for all världens väg i upphetsningen och du sa bara -Runka din kuk och spruta över mina hål. Med ett stadigt tag om vardera skinka drog du isär dem och blottade både fitta och anus i en inbjudande syn som blev för mycket. Jag kunde se hur en första strålen sköt rakt in i din vidöppna fitta, det andra sprutet landade mellan skinkorna följt av det tredje och fjärde. Sperman gled ner mellan dina vidöppna blygdläppar och dina fingrar masserade hela fittan i ett fast grepp och ditt gnyende talade tydligt om att du var på väg mot orgasm igen. Med ett finger i vardera hål samtidigt som du handknullade din klitta kom du i en fantstiks orgasm som var lika skön för mig som den verkade för dig. Jag kände mig jävligt nöjd med vad jag åstakommit och ännu nöjdare med det fantastiska sexet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *