När min oskuld försvann

Jag satt och tittade på TV:n när jag plötsligt hörde ett ljud nere i hallen. En snabb koll sade mig att det inte var någon av barnen som jag satt barnvakt åt, de sussade så gott i sina sängar. Klockan var ju bara halv tio, det kunde ju inte vara föräldrarna som kom hem redan, de skulle ju vara borta minst två timmar till… Jag rös till, det kändes lite olustigt, särskilt som jag var i ett främmande hus. Jag satt barnvakt åt grannens tre barn på 5, 7 och 9 år för första gången och hade tidigare inte varit i deras hus alls. Därför kändes det lite läskigt, tänk om det var en inbrottstjuv här nu när jag hade ansvaret?

Försiktigt smög jag mig fram till trappan och andades snabbt ut. Det var bara pappan till barnen som kommit hem tidigare än väntat. Mamman såg jag inte till. Daniel, som pappan hette, såg bra ut och hade många många gånger figurerat i mina sexdrömmar trots att han var cirka 35 år och jag bara 16 (oskuld dessutom). Han hade mörkt hår, mörkbruna ögon och nästan konstigt perfekta tänder.

– Hallå, ropade han upp i trappan.

– Är du redan hemma? ropade jag tillbaka. Var det tråkigt?

Han kom uppför trappan och satte sig bredvid mig i soffan. Jag vände mig mot honom och när jag mötte hans sexiga blick pirrade det till i underlivet och jag kände vätan komma. Snabbt slog jag ned blicken för att inte avslöja mig.

– Ja, suckade han, det var fruktansvärt tråkigt. Bara en massa femtioåriga käringar.

Han såg på mig med en klurig blick och makade sig prövande närmare mig i soffan. Jag satt på helspänn men drog mig inte undan eftersom jag inget hellre ville än att sitta bredvid honom. Dock kändes det hela lite fel, jag menar han var ju gift och hade barn men i mitt tillstånd (kåt som bara den) bekom det mig inte mycket.

– Jaså? Vad är det för fel på femtioåringar då? sa jag för att locka ur honom det svar jag trodde skulle komma.

– Inget alls, sa han och jag blev först besviken innan han fortsatte: Men vad ska man med dom till när det sitter en liten söt tjej på 16 år alldeles ensam hemma i soffan? Nu dunkade det i mitt underliv och jag var så kåt att jag knappt kunde se på honom.

– Får man fråga om du är oskuld?

Jag ryckte till vid hans ord och nickade förläget utan att se på honom.

Detta kunde jag dock inte undvika längre för han tog mig under hakan och vände mitt ansikte mot honom. Hela jag skälvde när han sakta närmade sig med sina läppar, och när de nådde mina visste min lycka inga gränser. Skulle det nu äntligen bli av? Jag vågade inte tro det, så ofta som jag drömt om att få känna honom i mig, få känna hans kuk som jag faktiskt råkat se en gång redan. Detta då hans ena dotter sprang runt och busade med honom för att helt plötsligt dra ned hans shorts. Aldrig hade jag glömt den synen, den fanns i mina tankar natt som dag. Nu skulle jag kanske äntligen få ta på den, få känna den tränga in i mitt våta inre. Kunde detta vara sant? Jag avbröts i mina tankar av ännu en varm kyss som jag prövande besvarade. Han kysste mig då med hetta och hans kyss sade mig allt jag behövde veta: Han ville ha mig här och nu.

Han drog ner mig på soffan och satte sig gränsle över mig så jag fick ett litet smakprov på hans hårda kuk mot mitt ben. Sakta, sakta knäppte han upp en knapp i taget i min skjorta och drog den sedan över mina axlar och blottade mina bara bröst, frisläppta utan behå som de var.

– Om du visste hur många gånger jag blivit kåt på din bröstvårtor som alltid syns så väl genom dina kläder, behålösa som dom ofta är, flämtade han. Alltid lika stenhårda…

– Det beror ju på att jag alltid är så kåt på dig, svarade jag honom.

De hårdnar så fort jag ser dig! Nu kunde han inte behärska sig alls utan slängde sig över ett av mina bröst och började att slicka och suga på ena bröstvårtan. Plötsligt slog en tanke mig.

– Daniel, inte här! viskade jag. Barnen sover ju här intill, tänk om de vaknar!

Motvilligt släppte han taget om vårtan och lyfte sedan upp mig i famnen. Han bar mig nerför trappan och in i deras sovrum där han försiktigt lade ner mig på sängen. Sedan började han att riva av sig kläderna, men jag hejdade honom och tog över. Åh, hans fina hårlösa bröst, det tände mig så. Len och skön var han att vila huvudet emot vilket jag med en djup suck gjorde innan jag gick vidare till bältet. Samtidigt fick han upp mina tajta jeans och vi klev båda ur byxorna. Återigen lade han mig ner på sängen och började om med sitt arbete på mina bröst. Växelvis sög och slickade han på mina stenhårda, känsliga bröstvårtor. Han kåtade upp mig något enormt och till slut stönade jag:

– Ta mig! Ta mig nu!!!

Han skakade på huvudet och fortsatte med sin mun och tunga nedåt på min mage. När han nådde troskanten tog han tag i den med tänderna, lyfte upp min bak och drog trosorna av mig. Snart kände jag hans varma, våta tunga i mitt sköte och jag förundrades över hur skönt det var. Jag hade trott att det skulle vara bara pang på, men eftersom han var erfaren tog han sig tid att göra det skönt för mig. Han slickade på och när jag spände hela kroppen strax innan orgasm slutade han.

– Vi är ju inte färdiga än, log han när han såg min besvikna min. Nu är det din tur!

Han lutade sig bekvämt bakåt och jag såg undrande på honom. Vad ville han?

– Sug! uppmanade han mig.

Osäkert lutade jag mig över hans stenhårda kuk och smakade försiktigt på den. Det gick inget vidare bra men efter lite instruktioner från Daniel fick jag in en rytm som tydligen var bra, det såg jag på hans ansiktsuttryck. I bland hade jag bara hans ollon i munnen, lekte med tungan över det, sög och slickade på det som om det vore en klubba. Sedan tog jag in så mycket av kuken som fick plats i min mun och sög upp och ner varvat med att jag tog ut hela kuken och lät tungan åka över hela skaftet. Han var en bra “lärare”, Daniel.

Jag såg på honom hur skönt han hade det och trots att han nog helst ville att jag skulle fortsätta, behärskade han sig och sa åt mig att sluta innan det gick för honom. Undrande såg jag på honom och frågade om han var säker på att han ville att jag skulle sluta? – Det ska gudarna veta att jag inte vill, suckade han. Men du vill väl känna lite kuk i dig? Jag nickade ivrigt, äntligen skulle det bli av, det som jag längtat efter och drömt om: jag skulle bli av med oskulden och det med den man jag fantiserat om skulle ta den.

Han drog ner mig över sig, kysste mig hårt och vände sedan runt mig så att han hamnade överst. Våra blickar möttes och jag förstod att han ville ha en bekräftelse på att jag ville. En omärklig nick blev tecknet och han lade sig tillrätta. Jag hade tidigare oroat mig för att det skulle göra ont, men nu kändes allt så rätt att jag slappnade av helt. Precis när han skulle till och tränga in hejdade han sig.

– Äter du piller? frågade han.

Jag nickade och han andades ut.

– Skönt, då slipper vi kondomen då!

Kondomen! Jag hade inte ens haft en tanke på skydd, tur att jag åt p-piller! Mer hann jag inte tänka förrän jag kände hans ollon pressa mot mitt hål. Han var så försiktig att det inte gjorde ont alls utan allt var bara så fint! När han väl fått in så mycket som fick plats satte han igång och jucka hårdare och hårdare. Varje gång han nådde botten i mig kom jag närmare orgasmen men kom aldrig riktigt fram. Detta märkte han och började att trycka lätt på klitoris samtidigt som han gjorde allt för att hålla sig. Nu! Jag kände pirret som förekommer orgasmen och stönade åt honom:

– Nu! Nu, nu kommer jag när som helst!

Han juckade till några gånger, hårt och samtidigt som jag kände hans heta sperma spruta upp i mig gav han mig det förlösande trycket på klitoris och allt svartnade för mig. När jag vaknade upp låg han med armen om mig och log sitt fina leende.

– Var det skönt?

Jag kunde inte mer än bara nicka lycksaligt. Helst av allt ville jag bara ligga kvar där men risken fanns ju för att bli tagna på bar gärning så motvilligt fick jag lov att klä på mig och gå hem med en sista kyss till avsked.

Jag behöver väl inte ens nämna att detta inte direkt blev en engångföreteelse?

En kommentar

  1. En skön novell men i beskrivningen för sidan stod det ”tjejer i alla åldrar” men jag har inte hittat en enda underårig novell ännu? Finns de alls? Första gången ska vara så fin som i novellen men det blir en extra dimension med det förbjudna! Ämnet berördes nästan då det berättades om att dottern drog ner shortsen vilket bland mycket annat kan hända! Själv kanske men troligen inte skriver av mig mina erfarenheter av nyfikna fyra åringar som utnyttjat mig då jag sovit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *